SD TEAM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене
Display results as :
Advanced Search
Latest topics
When the Phone Rings (2024)Yesterday at 19:54ees
The Trunk (2024)Yesterday at 17:14ees
Kiss Me / Rak Lon Jai Nai Klaeng Joob (2015)Чет 14 Ное - 5:48primadonna
Tell me that you love me (2023)Пон 11 Ное - 15:54Aretka
A Virtuous Business (2024)Съб 9 Ное - 15:46AniTo
A Virtuous Business (2024)Вто 5 Ное - 20:11zezata
The Judge from Hell (2024)Нед 3 Ное - 12:47danko11
Bad and Crazy (2021)Нед 27 Окт - 19:59AniTo
Намерете ни в:

Goblin/ Гоблин

+7
manuelata
Ками
mayass
hunter4o83
bistra
pavlina_
danko11
11 posters
Go down
bistra
Планински кристал
Планински кристал
Брой мнения : 22
Дата на присъединяване : 27.12.2015

знаме Re: Goblin/ Гоблин

Пон 30 Яну - 20:40
"Гоблин" е наистина добър сериал. Отново, като че ли между другото, бяха поставени сериозни въпроси като тези за смисъла на живота и смъртта. Възможността да променяме съдбата си и да я приемаме, да изкупваме греховете си и да получаваме прошка, да откриваме любовта, да помним важните неща. Беше удоволствие за мен да бъда част от света на "Гоблин"
hunter4o83
hunter4o83
Планински кристал
Планински кристал
Брой мнения : 21
Дата на присъединяване : 03.08.2016
Години : 41
Местожителство : Bulgaria

Чет 2 Фев - 13:53
Страхотен сериал браво
pamella
pamella
Планински кристал
Планински кристал
Брой мнения : 39
Дата на присъединяване : 02.08.2016

Пон 6 Фев - 11:25
Прекрасна актьорска игра, прекрасен сюжет, прекрасни актьори... Какво повече да иска човек? Гонг Ю за пореден път ни показа, как се играе и не бях разочарована. В екипа със страхотното Жътварче и Невестата направиха една невероятна драма. Можеха да го направят с малко повечко стил "хепи енд", но все пак бяха намесени Божества и това само единия да живее... Които не са го гледали, горещо ви го препоръчвам, определено няма да съжалявате! smilies
danko11
danko11
Господар на съкровището
Господар на съкровището
Брой мнения : 1635
Дата на присъединяване : 08.09.2011
Години : 35
Местожителство : Перник
https://stupid-dreams.bulgarianforum.net

Нед 19 Фев - 23:55
Изпратихме и посрещнахме годината с един страхотен сериал. Този сериал ми се нарежда сред най-любимите. Страхотна актьорска игра от всички актьори. Имаше комедия, драма, фантастика дори и пародия на моменти, успяха да оправдаят очакванията ми. Дори ост-а беше на ниво, толкова любими песни имам от сериала. Последния епизод също беше добре направен, единствено не ми хареса, че завърши само с прегръдка, трябваше да има и целувка.
Тези, които се чудят дали да го гледат, няма какво да се чудите... започвайте го!

Goblin/ Гоблин - Page 4 Tumblr_nc68unisnb1thk7a6o1_400
miromira_88
miromira_88
Кехлибарена камбанка
Кехлибарена камбанка
Брой мнения : 120
Дата на присъединяване : 13.03.2013
Години : 36
Местожителство : Бургас
https://www.facebook.com/miroslava.dimkiricheva

Пон 20 Фев - 19:30
Очарована съм от сериала, определено имах нужда от тази емоция.... доста отдавна не ми се беше случвало да ми хареса толкова много драмаичка. Не съм и очаквала провал от Гонг Ю винаги ме зарежда много, с нетърпени го чаках да се завърне към драмичките ❤️ Целия каст е страхотен.... всички се справиха перфектно - броманса на Гоблина и Жътварчето - УНИКАЛНИ много смях, невестата - голяма сладурана а Сънг Дже е любов ❤️❤️❤️ свежото допълнение към сериала. Много ми харесва че разгърнаха любоната история на второстепенните актьори, не се наблягаше само на Гоблина и невестата. Като цяло ме държа на тръни от началото до края, не се знаеше какво ще стане в следващия момент. И аз го препоръчвам с две ръце и за финал ще спомена ОСТ-то - уникални песни, веднага си го изтеглих и даже телефона ми звъни със Stay with me - Chan Yeol & Punch ❤️ adore
Sponsored content

Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите