Goblin/ Гоблин
+7
manuelata
Ками
mayass
hunter4o83
bistra
pavlina_
danko11
11 posters
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Камимладши преводач
- Брой мнения : 485
Дата на присъединяване : 12.12.2013
Re: Goblin/ Гоблин
Пон 16 Яну - 9:03
Уф, тез корейци. Предната седмица само един епизод и тоя спешъл. Направо ще се побъркам, докато дойде краят на седмицата за последните епизоди. Сърбят ме ръцете да разбера какво ще се случи с Гоблина,
- Spoiler:
- след като мацката извади меча и той се разпадна. Дали ще оцелее по някъкъв начин, или ще ги преродят всички в бъдещето.
- hunter4o83Планински кристал
- Брой мнения : 21
Дата на присъединяване : 03.08.2016
Години : 41
Местожителство : Bulgaria
Вто 17 Яну - 13:47
Аз гледах до 13 епизод и не разбрах дали филма свърши или ще има поне още един епизод защото ако е свършил не ми харесва краят.
- Камимладши преводач
Години : 34
Местожителство : Трявна
Вто 17 Яну - 15:35
Не, не е свършил. Доколкото знам тази седмица ще се излъчат последните 3 епизода.
Вто 17 Яну - 20:47
И аз се чудя какво ще стане с Гоблинчо.
- Spoiler:
- Мисля си, че ще го оставят да живее като смъртен и да си умре от старост, но понеже е корейски сериал, по-вероятно да му измислят някой рак.
- Камимладши преводач
Сря 18 Яну - 8:11
Майче, пепел ти на езика. Така както е тръгнало се надявам да измислят някой хубав край иначе ще развалят целият сериал. Не може цял сериал да ни предлагат интересен сюжет и хубави случки и накрая да го съсипят
- Spoiler:
- с рак.
Пет 20 Яну - 17:39
12 епизод започна интересно. Уф, този призрак изглеждаше страшно, как се облиза с лилавия си език...гадост. Но после Съни ме разсмя, да си играе на "обича ме, не ме обича", но не с маргаритка, а "искам да го видя" и си сипва соджу, после "не искам да го видя" и пак си пийва соджу.
Ама само как ме изненада малкия Док Хва(внукът)! Това въобще не го очаквах и като сценарий, и като актьорска игра. Впечатли ме и сега изобщо не искам да свършва сериала.
Ама само как ме изненада малкия Док Хва(внукът)! Това въобще не го очаквах и като сценарий, и като актьорска игра. Впечатли ме и сега изобщо не искам да свършва сериала.
- Камимладши преводач
Вто 24 Яну - 8:19
Свърши. До края ми беше интересен и ме държа в напрежение. Изненада ме това,
- Spoiler:
- че решиха да върнат Гоблина пак като Гоблин. Много съм се смяла с него като го върнаха и все ходеше при Жътваря за пари. Краят ми хареса. И за двете двойки имаше щастлив край, макар и не типичния лигаво-захаросан. Прероденият Жътвар и Съни бяха такива скици - той полицай, тя актриса. Накрая като му сложи гривната и му каза "Арестувай ме" се попиках от смях.
Години : 39
Местожителство : Радомир
Goblin/ Гоблин
Съб 28 Яну - 16:47
Много ме радва сериалът. Последно толкова се вманиачих по Oh My Ghost. Чак ме е страх да гледам последния епизод. Все ми се струва, че няма да има "И заживели щастливо".
Дано да греша! Мая, ще чакам да го изгледаш и да ми кажеш да гледам ли, или не.
Ако е в стил 49 дни, по-добре да спра на 15 епизод.
Дано да греша! Мая, ще чакам да го изгледаш и да ми кажеш да гледам ли, или не.
Ако е в стил 49 дни, по-добре да спра на 15 епизод.
- Rachetoопитен преводач
- Брой мнения : 318
Дата на присъединяване : 24.12.2011
Години : 43
Местожителство : Нова Загора
Нед 29 Яну - 21:40
Като цяло сериала много ми хареса, не прилича на повечето блудкави сериали които само тъпчат на едно място. Добра игра на актьорите. Единствено което не ми хареса много беше краят, можеха да го поукрасят още малко.
Години : 25
Местожителство : Варна
Пон 30 Яну - 15:27
Сериалът беше невероятен, препоръчвам го на всеки! Актьорите играеха прекрасно, всяка сцена ти въздейства и нямаш търпение за следващия епизод. Историята беше различна, нещо по-различно от типичните корейски сериали.
Години : 51
Пон 30 Яну - 20:40
"Гоблин" е наистина добър сериал. Отново, като че ли между другото, бяха поставени сериозни въпроси като тези за смисъла на живота и смъртта. Възможността да променяме съдбата си и да я приемаме, да изкупваме греховете си и да получаваме прошка, да откриваме любовта, да помним важните неща. Беше удоволствие за мен да бъда част от света на "Гоблин"
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите