Goblin/ Гоблин
+7
manuelata
Ками
mayass
hunter4o83
bistra
pavlina_
danko11
11 posters
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Goblin/ Гоблин
Съб 19 Ное - 13:30
<<<ИНФО>>>
Държава: Южна Корея
Други имена: Demon / Dokkaebi
Година: 2016
Жанр: Драма, романтика, фентъзи
Епизоди: 16
Други имена: Demon / Dokkaebi
Година: 2016
Жанр: Драма, романтика, фентъзи
Епизоди: 16
Канал: tvN
Режисьор: И Ънг Бок
Сценарий: Ким Ън Сук
Старт: 02.12.2016 -> петък и събота
Сценарий: Ким Ън Сук
Старт: 02.12.2016 -> петък и събота
<<<УЧАСТВАТ>>>
Гонг Ю
Ким Го Ън
И Донг Ук
Ю Ин На
Юк Сонг Дже (BTOB)
Ким Сонг Кьом
Пак Хи Вон
Хуанг Сок Джонг
И Ел
Ким Го Ън
И Донг Ук
Ю Ин На
Юк Сонг Дже (BTOB)
Ким Сонг Кьом
Пак Хи Вон
Хуанг Сок Джонг
И Ел
<<<ТРЕЙЛЪР>>>
<<<РЕЗЮМЕ>>>
Гонг Ю е гоблин и покровител на душите. Той иска да сложи край на безсмъртието си, но за това трябва да си намери простосмъртна невеста. Случайно съдбата го среща с И Донг Ук, ангел на смъртта, който има амнезия. Те остават заедно да наблюдават душите на мъртвите на Земята.
Бг субтитри ще има благодарение на:
The Stupid Dreams Team
- Камимладши преводач
- Брой мнения : 485
Дата на присъединяване : 12.12.2013
Години : 34
Местожителство : Трявна
Re: Goblin/ Гоблин
Пон 5 Дек - 9:13
Страхотни първи две серии. Просто невероятни. Гонг Ю и Донг Ук са невероятни актьори и страхотна комбина на екрана. Страхотен чар пръскат. Да не пропусна да спомена и Ю Ин На, една от любимите ми корейски актриси, за жалост с малко главни роли. Идеята е страхотна, а и фентъзито си присъства, засега не е само фон на захаросано-сладникава романтика. То, че ще има романтика и, че ще се леят сълзи е ясно, но засега съм страшно доволна от манджата, която забъркват. Феята-зарзаватчийка кърти, инструменталната музика също е много приятна.
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Пон 5 Дек - 20:30
Пон 12 Дек - 8:12
Продължава да върви със същото темпо. Добре се посмях с гоблина и жътваря. Двамата са такива скици дори и поотделно, а заедно са - нямам думи. Знаех си аз,
- Spoiler:
- че ученичката вижда меча още отначало. Горкия гоблин - хем му се ще тя да извади меча и да приключи с безсмъртието си, хем все още не му се умира.
Години : 41
Местожителство : Bulgaria
Пет 16 Дек - 18:37
Много забавно сериалче.Ще чакам с нетърпение другите серий.
- Камимладши преводач
Пон 19 Дек - 13:24
Хехе, единият изстудява бира, другият вари яйце. Продължават много да ме радват тея двамата, химията между тях е страхотна. Мацето как им се скара, като ги видя да си играят с ножовете.
- Spoiler:
- Започвам да се убеждавам, че гоблина и мацката трябва да се влюбят, за да може тя да извади меча. Щом го вижда, но не можа да го докосне сега, сигурно трябва да има чувства помежду им. Жътварят пък се панира като му се обади Съни, не знае какво да прави горкият и не може и една приказка да й обели. А с видеоразговора с телефона, където Жътваря си държа телефона до ухото умрях да се хиля.
Има коментари в интернет, според които Жътварят е прероденият крал. Да си кажа, че и аз почнах да се чудя дали не е така. Може и Съни да се окаже преродената кралица.
От друга страна пък, актьорът играещ младият жътвар и актьорът, играещ краля са различни. И ако наистина Жътварят е прероденият крал, се чудя как ли ще реагира Гоблина. И друго ми се върти в главата - да не се окаже, че Жътварят е съветника, който заповяда убийството на Гоблина и кралицата.
Години : 51
Сря 21 Дек - 18:45
Прекрасен пети епизод. Според мен малко романтика не пречи. Гоблинът и жътварят са страхотна двойка.
Пет 30 Дек - 21:57
Още щом прочетох резюмето си знаех, че това ще е супер сериал, но не очаквах да се забавлявам толкова. Добри са, корейците, банален сюжет, но забавно направено, леко разчупено, модерни технологиии и хората си гледат, че дори страдат от чакането на нов епизод. Ако продължавам с това темпо да гледам, скоро и аз ще страдам.
- Камимладши преводач
Вто 3 Яну - 10:34
Биси, Майче, благодаря ви за коментарите. Радвам се, че и някой друг пише тук, смятах, че ще продължа и тук да си водя монолози, виждам, че не е така.
Учудващо за корейски сериал темпото дотук изобщо не спада. С всяка серия дават по малко разкрития за героите, има и интересни случки, които не те карат да скучаеш. Романтиката не е на преден план, което, за разлика от типичните захаросано-лигави корейски сюжети, страшно ме радва. Имат си своите моменти двойките, но те са представени много добре, не банално.
Познах аз -
Учудващо за корейски сериал темпото дотук изобщо не спада. С всяка серия дават по малко разкрития за героите, има и интересни случки, които не те карат да скучаеш. Романтиката не е на преден план, което, за разлика от типичните захаросано-лигави корейски сюжети, страшно ме радва. Имат си своите моменти двойките, но те са представени много добре, не банално.
Познах аз -
- Spoiler:
- Съни наистина се оказа преродената сестра на Гоблина. То беше очевидно, нямаше как иначе. За Жътваря съм раздвоена. На края на 10-ти го показаха като краля. Но пък момчето, което наблюдаваше кралицата ми се стори друго от младия крал. За греховете на Жътварите това се връзва идеално - кралят нареди да убият Ким Шин, кралицата умря заради него. Но пък тоя съветник е виновен за всичко, от дете слуша него. Онзи повития труп, няма съмнение, ще е на краля. Гоблина обаче е виждал краля само като младеж, а не като пораснал. И ако наистина Жътваря се окаже краля, то се чудя как ще реагира Гоблина.
Вто 3 Яну - 20:42
Завърших 3-ти епизод и започнах да се чудя кой кой е. Ками, ако само ние си коментираме, защо са ни спойлери, а? Та, чудя се коя беше момичето, което му каза да направи крачка към краля, по-точно каква му е и какво правеше в двореца. Гобинът е пазел краля, ясно. Съветникът не мисля, че ще го "преродят". А какви грехове е имал жътварят, че не помни нищо( то това не е наказание за мен, ама карай) и защо е такъв сухар. Поне му отива на актьора и ме избива на смях като го видя, просто няма такива физиономии. Закачките между жътвар-гоблин, това си е забава, дори са ми по-интересни от гоблин- невеста. Да кажа и за внука на иконома. Голям сладур, нищо че все мрънка за нещо. Много дъжд в този сериал, тъжен бил Гоблин. Ами ще е, като му е писнало от всичко за толкова години. Горкичкият, дано малката го разчупи малко.
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите