Goblin/ Гоблин
+7
manuelata
Ками
mayass
hunter4o83
bistra
pavlina_
danko11
11 posters
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Goblin/ Гоблин
Вто Яну 03, 2017 8:42 pm
Завърших 3-ти епизод и започнах да се чудя кой кой е. Ками, ако само ние си коментираме, защо са ни спойлери, а? Та, чудя се коя беше момичето, което му каза да направи крачка към краля, по-точно каква му е и какво правеше в двореца. Гобинът е пазел краля, ясно. Съветникът не мисля, че ще го "преродят". А какви грехове е имал жътварят, че не помни нищо( то това не е наказание за мен, ама карай) и защо е такъв сухар. Поне му отива на актьора и ме избива на смях като го видя, просто няма такива физиономии. Закачките между жътвар-гоблин, това си е забава, дори са ми по-интересни от гоблин- невеста. Да кажа и за внука на иконома. Голям сладур, нищо че все мрънка за нещо. Много дъжд в този сериал, тъжен бил Гоблин. Ами ще е, като му е писнало от всичко за толкова години. Горкичкият, дано малката го разчупи малко.
- Камимладши преводач
- Брой мнения : 485
Дата на присъединяване : 12.12.2013
Години : 34
Местожителство : Трявна
Пон Яну 09, 2017 10:43 am
Стана тя, каквато стана. Права се оказах,
За разлика от драмите с предвидим сюжет и край, то тук се чудиш какво ще стане в следващия момент и краят е неясен - дали ще живеят или ще умрат.
- Spoiler:
- кралят наистина е Жътварят. И съветникът дадоха как броди. Не се страхува от Жътварите и им е избягал даже. Има много грехове на плещите си съветникът. А Гоблинчо като научи кой е Жътваря, мъчно ми стана. Но и той има грехове, не послуша краля, и сестра му умря заради него. На края така подскочих, когато Гоблина стисна Жътваря за врата, а тя взе че свърши серията.
За разлика от драмите с предвидим сюжет и край, то тук се чудиш какво ще стане в следващия момент и краят е неясен - дали ще живеят или ще умрат.
Пон Яну 09, 2017 10:30 pm
Ками, на кой епизод си? Сега започвам 7-ми, с тази така скучна целувка, но после Жътварят ми оправи настроението.
- Spoiler:
- Когато каза на Гоблинчето" И аз те обичам", просто прихнах от смях.
- Камимладши преводач
Пон Яну 09, 2017 10:39 pm
На последният 12-ти епизод съм. И аз си мислех, че може съветникът да се е преродил,
- Spoiler:
- но не показаха го като дух, в бели одежди, с раздърпана коса и с разранени пръсти. Някой ако помни дали Гоблинът го уби, май пак трябва да изгледам тази сцена, че нещо ми убягва.
Пон Яну 09, 2017 10:48 pm
Някъде в първите епизоди трябва да гледаш пак.
- Spoiler:
- Уби го, преди да влезе при принцесата, която беше увита като мумия и каза, че е закъснял.
- Камимладши преводач
Пон Яну 09, 2017 11:27 pm
Да, май трябва.
- Spoiler:
- Но това, което беше увито като мумия не мисля, че е кралицата, а кралят. И аз мислех, че е кралицата в началото, но после се сетих, че трябва да е кралят. От смъртта до превръщането му в Гоблин е минало доста време, мечът е ръждясал, никой няма да пази мумуфицирано тяло толкова дълго. Затова сигурно е кралят, а с това, че е закъснял, може да има предвид с отмъщението си. Все пак накрая на 12-ти епизод тръгна да го търси, дори обвини Съни, че и в този живот го защитава.
Вто Яну 10, 2017 8:17 am
Първата серия ми беше малко скучна и не я разбрах много. Може и да си права.Чудех се защо каза, че е закъснял. Но най-забавен ми е Жътваря, при всяка среща със Съни се държи като влюбено глупаче и все няма нещо, първо име, после визитка, но това с религията ме уби..." Ще се обадя като имам". А и този пръстен да не е нещо вълшебен?
- Камимладши преводач
Вто Яну 10, 2017 10:46 am
- Spoiler:
- Кралят го дадоха в 12-ти епизод пораснал вече, като Жътваря и държеше в ръка дрехите на кралицата с тъжна физиономия. Значи няма как Гоблина да се е съживил веднага след смъртта на кралицата, а е станало чак след смъртта на краля. И аз мислех в началото, че кралицата, но с напредването на сериала ми се навързаха нещата. Жалко, че сега, когато Гоблина разбра кой е Жътваря "броманса" между тях се разпадна. А въпросния пръстен беше на ръката на кралицата, когато тя умираше.
Години : 41
Местожителство : Bulgaria
Нед Яну 15, 2017 10:52 pm
От това коета аз схванах от филма,ми се струва че Гоблина не се е биел за краля а за жената на краля в която е бил влюбен,Жътваря е краля само че прероден в Жътвар като наказание за това че е убил Гоблина,а Съни е жената на краля която кара гоблина да се жертва за нея.Бабичката която сега се е превърнала в супер мацка ми се струва че ще излезе или съдбата или Божеството което създава гоблина и наказва другите двама грешници.Да ли съм прав ще разбера на края на сериала.mayass написа:Първата серия ми беше малко скучна и не я разбрах много. Може и да си права.Чудех се защо каза, че е закъснял. Но най-забавен ми е Жътваря, при всяка среща със Съни се държи като влюбено глупаче и все няма нещо, първо име, после визитка, но това с религията ме уби..." Ще се обадя като имам". А и този пръстен да не е нещо вълшебен?
Пон Яну 16, 2017 8:46 am
Вече съм на 10 епизод и започва да се нарежда пъзела. Стана ясно кой кой е и за какво се бори. Добре са измислили историята, логично, интересно, без пълнежи от банални неща, само дано не изчезне забавната част.
- Камимладши преводач
Пон Яну 16, 2017 9:03 am
Уф, тез корейци. Предната седмица само един епизод и тоя спешъл. Направо ще се побъркам, докато дойде краят на седмицата за последните епизоди. Сърбят ме ръцете да разбера какво ще се случи с Гоблина,
- Spoiler:
- след като мацката извади меча и той се разпадна. Дали ще оцелее по някъкъв начин, или ще ги преродят всички в бъдещето.