- ilinaмастър в преводите
- Брой мнения : 495
Дата на присъединяване : 12.12.2015
Години : 25
Местожителство : Варна
Big Mouth (2022)
Съб 8 Окт - 18:54
Big Mouth
Голямата уста
Голямата уста
Страна: Южна Корея
Телевизия: MBC
Епизоди: 16
Излъчване: 29 юли - 17 септември 2022 г.
Време на излъчване: петък и събота
Сценарист: Чанг Йонг Чол и Чонг Гьонг Сун
Режисьор: О Чунг Хуан
Участват:
И Джонг Сок като Пак Чанг Хо
Им Ю На като Ко Ми Хо
Ким Джу Хюн като Чо До Ха
Резюме: Пак Чанг Хо работи като адвокат с мизерните 10% печалба. Той е приказлив човек и заради това хората го наричат Голяма уста. Случайно се замесва в дело за убийство и някак си го определят като гениалния мошеник Голямата мишка. Затова Пак Чанг Хо се оказва в животозастрашаваща ситуация.
Ко Ми Хо е съпруга на Пак Чанг Хо и работи като медицинска сестра. Тя е красива, мъдра и смела. Тя е помогнала на съпруга си да стане адвокат, като го подкрепя финансово и психологически. Ко Ми Хо научава, че Парк Чанг Хо е заподозрян, че е гениалният измамник Голямата мишка и се опитва да изчисти името на съпруга си.
Трейлър
СВАЛИ БЪЛГАРСИ СУБТИТРИ: STUPID DREAMS
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: Masters-TB / Zelka.ORG
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С АНГЛИЙСКИ И БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: AvistaZ
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С РУСКИ СУБТИТРИ: RuTracker
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО: DRAMADAY
ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: OK / Telegram / Playtube
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ:
СВАЛИ БЪЛГАРСИ СУБТИТРИ: STUPID DREAMS
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: Masters-TB / Zelka.ORG
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С АНГЛИЙСКИ И БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: AvistaZ
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С РУСКИ СУБТИТРИ: RuTracker
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО: DRAMADAY
ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: OK / Telegram / Playtube
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ:
Години : 33
Re: Big Mouth (2022)
Пон 20 Ное - 15:58
Много Ви благодаря за изборът. Чудесна драма.
- primadonnaКехлибарена камбанка
- Брой мнения : 99
Дата на присъединяване : 02.10.2015
Сря 22 Ное - 16:05
Здравейте.Благодаря ви,че качвате епизодите в Вбокс.
Аз винаги си свалям от там епизодите,чрез линка
https://vbox7downloader.com/
Някои епизоди не мога да ги сваля.Например на 8-ми епизод директно ми изписва че не е възможно да намерим този клип.На епизод 4-ти пък ми изписва,че видеоклипът не е намерен.
Въпросът ми е бихте ли проверили всеки епизод дали и при Вас е така,или само при мен се получава? Бихте ли качили на ново епизодите които не мога да ги сваля,поне 5 от тях не стават Иначе не ми е и проблем да ги гледам и директно от Вбокса.
Извинявам се много,ако има нещо и Ви съм благодарна
Някои епизоди не мога да ги сваля.Например на 8-ми епизод директно ми изписва че не е възможно да намерим този клип.На епизод 4-ти пък ми изписва,че видеоклипът не е намерен.
Въпросът ми е бихте ли проверили всеки епизод дали и при Вас е така,или само при мен се получава? Бихте ли качили на ново епизодите които не мога да ги сваля,поне 5 от тях не стават Иначе не ми е и проблем да ги гледам и директно от Вбокса.
- AniToСмарагдово сърце
- Брой мнения : 377
Дата на присъединяване : 07.03.2018
Години : 47
Местожителство : Пловдив
Сря 22 Ное - 16:55
Здравейте. Не знам защо така се получава с вибокс, но при мен същото се е получавало и с други клипове. Дори и да ги кача отново, това не е гаранция, че ще се получи, а и ги нямам налични, което означава, че отново трябва да ги конвертирам, да изтрия целият плейлист и да кача отново сериите, за да са поред на номерата. Това отнема доста време. Бих ви предложила, ако имате Телеграм, да влезете в нашия канал там и да си изтеглите сериите оттам.primadonna написа:Здравейте.Благодаря ви,че качвате епизодите в Вбокс.
primadonna likes this post
- primadonnaКехлибарена камбанка
- Брой мнения : 99
Дата на присъединяване : 02.10.2015
Сря 22 Ное - 17:04
Здравейте.Благодаря Ви,че си направихте трудът и проверихте.Оценявам го наистина.Збачи и при Вас се получава така,странно и кофти в същото време.
Няма да Ви моля да ги качвате,наистина,само исках да знам дали само при мен така се получава.
Важното е,че ще мога и така да ги изгледам.
Искрено Ви благодаря за трудът за преводът
Няма да Ви моля да ги качвате,наистина,само исках да знам дали само при мен така се получава.
AniTo likes this post
- AniToСмарагдово сърце
Сря 22 Ное - 17:20
primadonna написа:Здравейте.Благодаря Ви,че си направихте трудът и проверихте.Оценявам го наистина.Збачи и при Вас се получава така,странно и кофти в същото време.
Проблемът си е в самия вибокс. Кофти е, защото скоро ми се беше наложило да качвам видео в другите ни канали и исках да си спестя конвертирането, което изисква доста време, но не успях да сваля доста клипове от различни проекти и се наложи да сваля наново видеото и да му вграждам субтитрите. Но какво да се прави, понякога се налага и това да правим. Все пак има и резервни варианти.
Приятна вечер!
primadonna likes this post
- AniToСмарагдово сърце
Сря 28 Фев - 14:34
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|