Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Andriana99Живо въгленче
- Брой мнения : 19
Дата на присъединяване : 02.03.2024
Re: Молба за превод
Пет 21 Юни - 9:07
Здравейте, аз съм отново!
Този път идвам с молба за превод на един корейски сериал с участието на Лии Ми Хо от 2024 - Ask the stars.
Благодаря предварително и пак ви моля, не ме мразете!
Този път идвам с молба за превод на един корейски сериал с участието на Лии Ми Хо от 2024 - Ask the stars.
- AniToСмарагдово сърце
- Брой мнения : 392
Дата на присъединяване : 07.03.2018
Години : 47
Местожителство : Пловдив
Пет 21 Юни - 9:18
Здравей. Този сериал е обявен от малките вещици.Andriana99 написа:Здравейте, аз съм отново!
Години : 25
Пет 28 Юни - 12:31
Здравейте! Знам че сте затрупани с сериали за превод, но искам да добавя още един. Котайски- Hello, I'm at Your Service от 2023г.
Благодаря предварително, обичам ви!
Благодаря предварително, обичам ви!
Вто 9 Юли - 10:19
Здравейте, пак съм аз, вашата досадна фенка!
Този път идвам с молба за един Тайландски сериал от 2023 година Faceless Love, когато имате възможност, ще съм ви много благодарна, ако го преведете с бълг. субтитри.
Този път идвам с молба за един Тайландски сериал от 2023 година Faceless Love, когато имате възможност, ще съм ви много благодарна, ако го преведете с бълг. субтитри.
- Elica 12Живо въгленче
- Брой мнения : 9
Дата на присъединяване : 16.01.2024
Пет 19 Юли - 22:03
Здравейте,имам молба за превода на Sweet home 3
- ilinaмастър в преводите
- Брой мнения : 495
Дата на присъединяване : 12.12.2015
Местожителство : Варна
Пет 19 Юли - 23:04
Здравей, превод на Sweet Home 3 ще има и започвам работа по него още утре Най-вероятно ще се качи целия накуп, така че отсега ще помолим за малко търпение Прогресът ще се обновява във форумната тема в раздел Преводи
Пет 19 Юли - 23:35
А може ли да го качите и в telegram или playtubilina написа:Здравей, превод на Sweet Home 3 ще има и започвам работа по него още утре Най-вероятно ще се качи целия накуп, така че отсега ще помолим за малко търпение Прогресът ще се обновява във форумната тема в раздел Преводи
- AniToСмарагдово сърце
- Брой мнения : 392
Дата на присъединяване : 07.03.2018
Години : 47
Местожителство : Пловдив
Пет 19 Юли - 23:46
Да, ще го качим и там.Elica 12 написа:А може ли да го качите и в telegram или playtubilina написа:Здравей, превод на Sweet Home 3 ще има и започвам работа по него още утре Най-вероятно ще се качи целия накуп, така че отсега ще помолим за малко търпение Прогресът ще се обновява във форумната тема в раздел Преводи
- Elica 12Живо въгленче
Съб 20 Юли - 1:35
БлагодаряAniTo написа:Да, ще го качим и там.Elica 12 написа:А може ли да го качите и в telegram или playtubilina написа:Здравей, превод на Sweet Home 3 ще има и започвам работа по него още утре Най-вероятно ще се качи целия накуп, така че отсега ще помолим за малко търпение Прогресът ще се обновява във форумната тема в раздел Преводи
AniTo likes this post
Нед 21 Юли - 19:25
Ще съм ви много задължена ако не правите превод на Sweet Home 3. Благодаря! Има толкова много по-хубави и приятни сериали да превеждате защото избрахте точно него ? Само защото е корейски ли ?
- Elica 12Живо въгленче
Нед 21 Юли - 20:02
Решили са да направят превод,ще направят,не мисля че ще ги спреш,като толкова изкаш превод на китайски търси в другите екипиAndriana99 написа:Ще съм ви много задължена ако не правите превод на Sweet Home 3. Благодаря! Има толкова много по-хубави и приятни сериали да превеждате защото избрахте точно него ? Само защото е корейски ли ?
Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите