- deimionпотребител
- Брой мнения : 4
Дата на присъединяване : 04.11.2011
Местожителство : Пловдив
Молба за превод в друг формат
Нед 16 Юни - 17:09
Здравейте, първо искам да благодаря на целия екип за преводите. Живея в страна която не позволява тегленето на вашите субтитри, докато живеех в България нямах никакъв проблем да ги свалям от сайта ви или от masters-tb.com. Може ли да ги прикачите като файл или да ги публикувате в друг сайт за суптитри? Започнах да моля приятели да ми ги свалят и да ми ги изпращат на имейл. Не всички места за онлайн гледане се отварят и ще се радвам, ако може да промените нещо в тази насока. Сега ми дава винаги това, когато се опитвам да свалям субтитрите ви:
[size=60]Error 1005[/size]
Ray ID: 894b58a1eb22955c • 2024-06-16 14:03:57 UTC
The owner of this website (stupiddreambg.com) has banned the autonomous system number (ASN) your IP address is in (16509) from accessing this website.
Не знам дали има и други хора като мен, но се надявам да може да гледам сериалите с вашите преводи по нормален начин.
Ray ID: 894b58a1eb22955c • 2024-06-16 14:03:57 UTC
Access denied
What happened?
The owner of this website (stupiddreambg.com) has banned the autonomous system number (ASN) your IP address is in (16509) from accessing this website.
Не знам дали има и други хора като мен, но се надявам да може да гледам сериалите с вашите преводи по нормален начин.
- LightsleeperЖиво въгленче
- Брой мнения : 10
Дата на присъединяване : 11.04.2024
Години : 49
Местожителство : Силистра
Re: Молба за превод в друг формат
Пон 17 Юни - 6:44
deimion написа:Здравейте, първо искам да благодаря на целия екип за преводите. Живея в страна която не позволява тегленето на вашите субтитри, докато живеех в България нямах никакъв проблем да ги свалям от сайта ви или от masters-tb.com. Може ли да ги прикачите като файл или да ги публикувате в друг сайт за суптитри? Започнах да моля приятели да ми ги свалят и да ми ги изпращат на имейл. Не всички места за онлайн гледане се отварят и ще се радвам, ако може да промените нещо в тази насока. Сега ми дава винаги това, когато се опитвам да свалям субтитрите ви:
Ray ID: 894b58a1eb22955c • 2024-06-16 14:03:57 UTCAccess denied
What happened?
Доколкото видях от снимката, има бан на цялата мрежа където се намира и твоя IP адрес. Не знам защо е така и няма как да разбера. Моят съвет е да опиташ с VPN ( Виртуална частна мрежа). По този начин ще премахнеш ограниченията за теглене, онлайн гледания и т.н. , които съществуват в държавата където си. Потърси в интернет къде предлагат VPN, има както платена така и безплатна услуга.
- deimionпотребител
- Брой мнения : 4
Дата на присъединяване : 04.11.2011
Местожителство : Пловдив
Re: Молба за превод в друг формат
Пон 17 Юни - 19:16
Здравейте, благодаря за отговора ви. Използвам точно VPN, без него няма как да гледам други сайтове, но част от тях също така ме одхвърлят или блокират. Мился, че точно поради тази причина не мога да свалям субтитрите от екипа, нямам проблеми с няколко други сайта за субтитри, но точно субтитрите на stupid-dream ги няма качени в тях.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите