The King's Affection (2021)
+4
lovekdramas
ScarletFlower
desini1
DaNi
8 posters
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- zygi123потребител
- Брой мнения : 6
Дата на присъединяване : 27.08.2012
Re: The King's Affection (2021)
Вто 5 Сеп - 21:30
Здравейте,да попитам какво става с превода,ще довършите ли сериала?
- desiniПланински кристал
- Брой мнения : 26
Дата на присъединяване : 16.04.2012
Нед 8 Окт - 11:35
От този "текущ проект" не са качвани серии вече 5 месеца. Аз лично отдавна забравих каквото се случи първите 7 серии. Превода е напреднал много и не разбирам защо не се обърне внимание на редакцията на готовите серии и качването им, а се набляга на разни сериали, чийто превод е започнал много след този, а се редактират и качват преди него. По какви критерии се определя кога кой сериал ще се довърши пръв? Най-малкото тези, които са в текущи проекти би трябвало да вървят успоредно, а не някои да си седят там с години, а други да бъдат добавяни и приключвани за 2-3 месеца. Уважавам много труда на преводачите, но ми се иска и те повече да уважават зрителите си. Да се вслушват в мнението и в молбите им и поне да отговарят на питанията им, което много рядко се случва в темите тук.
ScarletFlower likes this post
- Elideпотребител
- Брой мнения : 3
Дата на присъединяване : 02.02.2022
Пон 9 Окт - 11:13
Превеждат ги по свои критерии, който сериал в момента им харесва, по него работят, това си е тяхно право. И аз чакам този сериал от адски много време, а също и Reply 1988, който пък се превежда вече над 3 години, а от повече от 1 година стои на 99% редакция. Това са само 2 примера, а има още десетки подобни сериали, а продължават да се обявяват нови и нови. Ние зрителите нямаме право да държим сметка на преводачите, все пак отделят от свободното си време и усилия, но наистина е ужасно неприятно да се чака с години. Моля екипът да не ме разбира погрешно, страшно съм благодарна за преводите, но вземете предвид обратната връзка от потребителите на сайта.
desini likes this post
- ScarletFlowerЖиво въгленче
- Брой мнения : 15
Дата на присъединяване : 18.11.2021
Сря 1 Май - 21:23
Какво се случва с този сериал? Ще бъдат ли качени скоро и останалите епизоди?
- desini1Планински кристал
- Брой мнения : 47
Дата на присъединяване : 18.03.2016
Нед 28 Юли - 11:59
По всичко изглежда, че този сериал няма да бъде довършен. Никой не отговаря на въпросите тук, не се редактират серии, не се превеждат нови. Не мога да разбера защо толкова хубав и гледан сериал е зарязан по този начин и то малко преди финала, а се довършват преводи на сериали започнати и изоставени недовършени от други преводачески групи. Дано най-после някой от екипа обърне внимание и на тази тема и има някакво развитие и тук.
ScarletFlower and Nati21 like this post
- ScarletFlowerЖиво въгленче
- Брой мнения : 15
Дата на присъединяване : 18.11.2021
Нед 28 Юли - 12:16
Напълно съм съгласна, толкова много сериали бяха преведени (нищо против това, бяха интересни), но този и още няколко са направо зарязани. Вече започвам да си мисля, че нарочно го бавят и колкото повече молим за превод, толкова повече ще се чака. Дори не се дава информация като например: „Преводът ще се забави за неопределено време поради...“; или получаваме неясни отговори като „Да, ще се преведе.“, или нищо. Личният ми съвет към всички чакащи е да си преведете английските субтитри с програма и да не хабите излишно нерви в очакване, понякога и с години, на даден сериал (машинните преводи са достатъчно добри и бързо ще им свикнете).
- AniToСмарагдово сърце
- Брой мнения : 392
Дата на присъединяване : 07.03.2018
Години : 47
Местожителство : Пловдив
Нед 28 Юли - 17:51
Сериалът ще бъде довършен. Преводачът е зает в основната си работа и не само, затова преводът върви много бавно. Никой от нас не бави нарочно или заради много питане даден проект по простата причина, че за нас преводите, редакциите и всички други дейности, свързани с тях, до качването им по всички наши платформи за нас е удоволствие и хоби, а не задължение към потребителите. Отговаряме на запитванията, когато можем да дадем по-точна информация.
Лято е, сезонът на отпуските и много от нас са на почивка като мен. Времето е прекрасно, морето е страхотно, забавлявайте се, а "Привързаност" ще бъде завършен рано или късно, бъдете сигурни.
P.S. И понеже съм в прекрасно настроение, ще споделя, че работя по редакцията на 14 еп. ;)
Лято е, сезонът на отпуските и много от нас са на почивка като мен. Времето е прекрасно, морето е страхотно, забавлявайте се, а "Привързаност" ще бъде завършен рано или късно, бъдете сигурни.
P.S. И понеже съм в прекрасно настроение, ще споделя, че работя по редакцията на 14 еп. ;)
rozelin likes this post
Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите