The King's Affection (2021)
+2
desini1
DaNi
6 posters
Страница 2 от 2 •
1, 2

- DaNiмастър в преводите
- Брой мнения : 346
Дата на присъединяване : 30.07.2014
Re: The King's Affection (2021)
Чет 6 Окт - 12:22
Здравейте, през ноември преминаваме на историческа вълна. 

desini1 likes this post
- desini1Планински кристал
- Брой мнения : 45
Дата на присъединяване : 18.03.2016
Съб 8 Окт - 12:34
Най- после, цяла вечност не сте качвали исторически сериал, а в последните години разчитаме основно на вашия екип за превод на тези сериали, в смисъл, че превеждате най-голям брой от тях.
Аз ви досаждам най-много за този и за Чосонската брачнз агенция, но очаквам със същото нетърпение и останалите исторически сериали, заявени от вас за превод. Даже ми се искаше да предложа за превод "Чадъра на кралицата", който започва след няколко дни и който очаквам да е доста забавен, подобно на "Мистър Кралица", но ми е съвестно да искам повече от вас.
Така, че благодаря за отговора и очаквам ноември с нетърпение.
Аз ви досаждам най-много за този и за Чосонската брачнз агенция, но очаквам със същото нетърпение и останалите исторически сериали, заявени от вас за превод. Даже ми се искаше да предложа за превод "Чадъра на кралицата", който започва след няколко дни и който очаквам да е доста забавен, подобно на "Мистър Кралица", но ми е съвестно да искам повече от вас.

Така, че благодаря за отговора и очаквам ноември с нетърпение.

AniTo likes this post
- desiniЖиво въгленче
- Брой мнения : 16
Дата на присъединяване : 16.04.2012
Пон 21 Ное - 19:14
Много благодаря, че започнахте качването на сериала

AniTo likes this post
- desiniЖиво въгленче
Вто 22 Ное - 19:30
Да добавя, че страхотно уцелихте кога да започнете качване на сериала. Днес той спечели наградата Емми. Поздравления за екипа създал сериала и на зрителите, които го харесват. И разбира се на преводаческия екип.
https://www.soompi.com/article/1555339wpp/the-kings-affection-becomes-first-k-drama-to-win-at-international-emmys

https://www.soompi.com/article/1555339wpp/the-kings-affection-becomes-first-k-drama-to-win-at-international-emmys
AniTo likes this post
- desiniЖиво въгленче
Вто 31 Яну - 21:32
Благодаря за 5-ти епизод. Прекрасен сериал.

- desiniЖиво въгленче
Съб 25 Фев - 15:01
Здравейте! Дали може да качите преведените епизоди и има ли прогрес по превода, който не е отбелязан?
- AniToНефритено острие
- Брой мнения : 187
Дата на присъединяване : 07.03.2018
Години : 45
Местожителство : Пловдив
Нед 26 Фев - 9:38
Здравейте! През седмицата ще се качват епизоди, след като се редактират.desini написа:Здравейте! Дали може да качите преведените епизоди и има ли прогрес по превода, който не е отбелязан?

desini likes this post
Страница 2 от 2 •
1, 2

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|