Страница 2 от 2 •
1, 2

- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Re: 2 Days & 1 Night (Season 3)
Сря 20 Сеп - 9:47
Направих група на предаването във Фейса. Добре сте дошли!
#2 days & 1night
.. и надолу в резултатите

#2 days & 1night
.. и надолу в резултатите
Чет 21 Сеп - 14:18
Аз съм с предаването от самото му начало. Любимият ми екип е този от сезон 3. Всеки от членовете ми е симпатичен и носи своята аура. Харесвам Ча Те Хьон и Джун Йонг. Разбира се предаването нямаше да е същото без Джунхо и Ким Джонг Мин. Дефкон е здравеняк - във всяко едно отношение, готин тип и много умен. Смехът на Донгу ми е най-симпатичен, забавен е, някак си успя да се впише лесно в екипа. И е умен. Всяка неделя си отделям време, за да си изгледам епизода публикуван в официалния канал на KBS World. Липсва ми стария режисьор, който пое снимките на "The Best Hit", но все повече започвам да харесвам и новия. Който иска смях, игри и познания - ще го намери само тук.
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 47
Местожителство : София
Пет 29 Дек - 20:30
Отдавна не съм писала тук.
Всъщност изминалите месеци донесоха на феновете на шоуто единствено тъга от ненавременната кончина на Ким Джу Хьок, както и тревога за съдбата на предаването. Може би знаете, а може би не, но двете най-големи обществени телевизии, MBC и KBS, преживяха дълга стачка, в която беше ангажиран и екипът на предаването. В MBC приключиха протеста по-рано, с оставката на изпълнителния директор, докато стачните действия в KBS продължават. По данни от днес предстои прекратяване на стачката, тъй като е договорена оставката на изп. директор на телевизията, каквато е била и главната цел на протестиращите. Във всички случаи най-ценното е, че ще възстановят излъчването на някои предавания, като първото ще бъде нашето.
Нямам търпение да ги гледам. Който иска може да им радва отново на 31.12, от 19:40ч. корейско време.
Предполагам, че борбата за храната ще е все така ожесточена.

Всъщност изминалите месеци донесоха на феновете на шоуто единствено тъга от ненавременната кончина на Ким Джу Хьок, както и тревога за съдбата на предаването. Може би знаете, а може би не, но двете най-големи обществени телевизии, MBC и KBS, преживяха дълга стачка, в която беше ангажиран и екипът на предаването. В MBC приключиха протеста по-рано, с оставката на изпълнителния директор, докато стачните действия в KBS продължават. По данни от днес предстои прекратяване на стачката, тъй като е договорена оставката на изп. директор на телевизията, каквато е била и главната цел на протестиращите. Във всички случаи най-ценното е, че ще възстановят излъчването на някои предавания, като първото ще бъде нашето.

Нямам търпение да ги гледам. Който иска може да им радва отново на 31.12, от 19:40ч. корейско време.
Предполагам, че борбата за храната ще е все така ожесточена.

Страница 2 от 2 •
1, 2

Права за този форум:
Можете да отговаряте на темите
|
|