Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Iron Man (2014)
Съб 13 Сеп - 14:40
Гледах 1 и 2 епизод на "ежко бежко".
Не съм сигурен дали ми харесва, но ми е много смешен като цяло сериала.
Особено бодигарда, който е постоянно с него и се прави, че го боли като го удря.
Определено ще го следа, но очаквах нещо повече май.
Лу, Стели, а вие гледахте ли го?
Не съм сигурен дали ми харесва, но ми е много смешен като цяло сериала.
Особено бодигарда, който е постоянно с него и се прави, че го боли като го удря.
Определено ще го следа, но очаквах нещо повече май.
Лу, Стели, а вие гледахте ли го?
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Съб 13 Сеп - 18:24
Данко, гледах първа. най ме изкефи както казваш бодигарда, запознат и готов за всяка една от реакциите на Бодливия Ежко Бежко...
Това съчетание на смешно, по точно просташки смешно със сериозно, е... почти му свикнах. мацето с 5 ли 6 парчета в квартирата.
сякаш не е чак толкоз зле. Трябва да погледна и втора. То тва дете май неговото, от приятелката ли, жена му ли...?
както и да е в първа чаках да си покаже бодлите в натура, ма не ги видях.
После ще гледам. Мисля, че е за убиване на времето сериалчето, нищо особено... Традиционно по корейски.
Това съчетание на смешно, по точно просташки смешно със сериозно, е... почти му свикнах. мацето с 5 ли 6 парчета в квартирата.
сякаш не е чак толкоз зле. Трябва да погледна и втора. То тва дете май неговото, от приятелката ли, жена му ли...?
както и да е в първа чаках да си покаже бодлите в натура, ма не ги видях.
После ще гледам. Мисля, че е за убиване на времето сериалчето, нищо особено... Традиционно по корейски.
Пет 21 Ное - 0:50
приключи сериала.бих казал след като го изгледах и него ,чиста драма - романс но ми хареса въпреки всичко
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите