Общи приказки
+20
tvf
MeriAlex
Ragnos
didssaa
Лили
pavlina_
milkyni
qni6teto
bolnimozaci
djehii
rdmn
Super K-Starbg
funky77
Eyes on Fire
mira71
didkapan
hlytzprytz
mayarivanova
miglenaciq
lukreciana
24 posters
Re: Общи приказки
Вто 5 Авг - 13:14
Леле какво става с тази природа не знам...
Ето сега и Мизия. Егати катаклизмите се случват, направо някакъв ужас.
Аз имам една много добра приятелка, която е от там и казва, че е ужасно.
Ето вижте снимки:
Ето сега и Мизия. Егати катаклизмите се случват, направо някакъв ужас.
Аз имам една много добра приятелка, която е от там и казва, че е ужасно.
Ето вижте снимки:
Нед 14 Сеп - 22:23
Родопското село Момчиловци стана домакин на китайския "Сървайвър"
Първият сезон на китайският вариант на риалити предаването "Сървайвър" е бил заснет в родопското село Момчиловци, предаде БТА, цитирайки китайския сайт И Си Ен Ес, който се позовава на репортаж на агенция "Синхуа".
Снимките на предаването са започнали на 29 август и са продължили две седмици. Крайният резултат ще бъде излъчен по китайската телевизия през втората половина на септември.
Мария Никова, кмет на село Момчиловци, коментира пред китайската агенция, че идеята снимките да са именно в това село е част от кампанията за реклама на българското кисело мляко, подета както от Момчиловци, така и от шанхайска компания за млечни изделия.
Ху Цзян, представител на компанията, обяснява, че Момчиловци е било избрано за място на снимките именно заради млякото, което се прави там. "В това село киселото мляко е навсякъде - в супите, в десертите, в сосове за месо", допълва Цзян. Основната цел на снимките е била да запознае китайците със здравословния начин на живот в Момчиловци, допълва китайският представител.
Кметът на селото обяснява още, че през първата седмица на снимките седем китайски знаменитости е трябвало да живеят в дома на местно семейство без преводач, използвайки единствено помощта на китайско-български чник. През втората седмица всички участници са били настанени да живеят в една селска къща.
22-годишната участничка Моника от Шанхай е живяла в къщата на кметицата и е помагала с хранене на кокошки, бране на подове, зеленчуци и била силно впечатлена от домат в градината с тегло 1,1 килограма. Китайката освен това се научила да готви баница, пататник и пълнени чушки. Съответно тя сготвила на домакините си китайски блюда.
Шанхайската компания за млечни изделия за първи път пристига в Момчиловци през 2008 г. На следващата година тя пуска серия от млечни продукти, наречени "Момчиловци", а през 2012 г. селото и китайските производители установяват официално сътрудничество.
От тогава в селото идват групи китайски туристи. Броят им достига до 500 души на година, допълва агенцията.
- bolnimozaciАквамаринов дух
- Брой мнения : 558
Дата на присъединяване : 15.03.2013
Години : 38
Местожителство : Пловдив
Сря 24 Сеп - 22:50
КПОП РАДИОТО е много добра идея
Чет 25 Сеп - 12:44
Благодаря, радвам се, че ти харесва.
Помъчих се докато го направя .
Помъчих се докато го направя .
- Брой мнения : 23
Дата на присъединяване : 28.07.2014
Пет 3 Апр - 1:51
Здравейте, искам да ви благодаря за труда, който полагате да достигат на бг любимите ни азиатски сериали и филми. Знам колко е трудно, не е за всеки, затова искрено благодаря.
А сега да си поговорим малко за сериали ако искате...
Предлагам да обсъдим три сериала... два, от които да сравним.
Става въпрос за: Убий ме, спаси ме, Хайд и Джекил, Лечителят.
Лично на мен ми харесват Лечителят и Убий ме, спаси ме, но най-много Лечителят.
Лечителят бяха го изпипали, не загубих интерес от първи до последния епизод.
Актьорите са страхотни, имаше я химията, много бяха сладки двамата.
Убий ме, спаси ме също беше много хубав, но последните епизоди драмата ми дойде в повече.
Иначе ЮНА ми беше любимата личност, голям смях падаше.
Главната на моменти я избиваше на пародия, на моменти мелодрама,но ставаше, но очаквах повече след култовата "Тайна" където двамата играеха отново заедно.
Хайд и Джекил е разочарованието на годината. Единственото хубаво беше... актьорите и до там. Ако можеше да има някаква химия между тях щеше да се получи, но уви. Бини се изложи много.
То и сценария куцаше де, но очаквах повече от актьорите, като игра. Главната толкова я харесвах в "принц на покрива". Но в този сериал беше неузнаваема, все едно не знам през колко пластични операции е преминала, но не приличаше на себе си. Другото, което ме дразнеше е нейното хъхняне, направо на моменти ти иде да я шляпнеш да се осъзнае.
Бини поне не беше толкова дразнещ, но коя жена би му се дразнила...
Не съм го изгледала още остават ми два епизода, но не изпитвам и желание.
Всеки го е гледал заради едно и също нещо
А сега да си поговорим малко за сериали ако искате...
Предлагам да обсъдим три сериала... два, от които да сравним.
Става въпрос за: Убий ме, спаси ме, Хайд и Джекил, Лечителят.
Лично на мен ми харесват Лечителят и Убий ме, спаси ме, но най-много Лечителят.
Лечителят бяха го изпипали, не загубих интерес от първи до последния епизод.
Актьорите са страхотни, имаше я химията, много бяха сладки двамата.
Убий ме, спаси ме също беше много хубав, но последните епизоди драмата ми дойде в повече.
Иначе ЮНА ми беше любимата личност, голям смях падаше.
Главната на моменти я избиваше на пародия, на моменти мелодрама,но ставаше, но очаквах повече след култовата "Тайна" където двамата играеха отново заедно.
Хайд и Джекил е разочарованието на годината. Единственото хубаво беше... актьорите и до там. Ако можеше да има някаква химия между тях щеше да се получи, но уви. Бини се изложи много.
То и сценария куцаше де, но очаквах повече от актьорите, като игра. Главната толкова я харесвах в "принц на покрива". Но в този сериал беше неузнаваема, все едно не знам през колко пластични операции е преминала, но не приличаше на себе си. Другото, което ме дразнеше е нейното хъхняне, направо на моменти ти иде да я шляпнеш да се осъзнае.
Бини поне не беше толкова дразнещ, но коя жена би му се дразнила...
Не съм го изгледала още остават ми два епизода, но не изпитвам и желание.
Всеки го е гледал заради едно и също нещо
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Вто 23 Юни - 19:52
Търся си радиото от сайта за субтитри, защото тия песнички ми станаха любими, врътках си ги всеки ден! Само да попитам, къде се дяна и ще има ли нови? Надявам се да има. Страничката ми е постоянно отворена и си ги слушам, докато играя или разглеждам нещо. Та моля, качете нещо, пак така по експлозивни, нежно и лирично. Благодаря, песничките бяха много хубави за мен!
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Чет 16 Юли - 23:22
Минавам набързо само да ви попитам как сте.
Аз нямам почти никакво време и за съжаление все много малко мога да гледам любимите сериали. Данко беше пуснал по едно време анкета за любим сериал на 2014 (леле, кога е било...) и за мой срам трябва да призная, че не бях изгледала нито един. НИКОЙ! СРАМ! ГОЛЯМ!
Тези дни започнах "Falling for innocence" и много се надявам да го завърша в обозримо бъдеще.
Поздравявам всички съфорумци с няколко смешни момента и най-вече mayass. Майче, гушкам ви и тримата!
Аз нямам почти никакво време и за съжаление все много малко мога да гледам любимите сериали. Данко беше пуснал по едно време анкета за любим сериал на 2014 (леле, кога е било...) и за мой срам трябва да призная, че не бях изгледала нито един. НИКОЙ! СРАМ! ГОЛЯМ!
Тези дни започнах "Falling for innocence" и много се надявам да го завърша в обозримо бъдеще.
Поздравявам всички съфорумци с няколко смешни момента и най-вече mayass. Майче, гушкам ви и тримата!
Пон 10 Авг - 17:59
Здравейте , имам една молба ще ме подкрепите ли с 1 like https://www.facebook.com/helikon.bg/photos/a.10153600686998060.1073741904.125296593059/10153606151023060/?type=1
Пон 10 Авг - 22:11
Пон 25 Яну - 20:44
Ехее отново има радио , супер
Вто 6 Сеп - 13:35
Да си кажа, че много, много ми харесва темата днес.
Поздравления за този, който я е направил!
И честита годишнина на всички ни!
Поздравления за този, който я е направил!
И честита годишнина на всички ни!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите