- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Prao Mook (2021)
Нед 22 Май - 15:39
พราวมุก / Prow Mook / БЛЕСТЯЩА ПЕРЛА
Държава: Тайланд
Година: 2021
Жанр: драма, романтикa
Епизоди: 15
Режисьор: Nine Sarasawadee Wongsompetch
Държава: Тайланд
Година: 2021
Жанр: драма, романтикa
Епизоди: 15
Режисьор: Nine Sarasawadee Wongsompetch
Участват: Пон Наваш, Боа Налинтип, Тинг Кратинг, Минт Ранчрави и други
Резюме: Праумук (бляскава перла б. ред) е принудена да работи в нощен клуб, за да изплати дълг. Там тя среща Чалантон, който погрешно я смята за разглезена девойка. По стечение на обстоятелствата родителите на момчето молят Праумук да се омъжи за него и тя се съгласява напук. Чалантон се преструва на гей, за да я избягва, но става точно обратното: младежите се влюбват един в друг. Пречки любовта им има пречки - бившата приятелка на главния герой, която мечтае да си го върне, и настоящата му страст, която враждува с главната героиня. Ще могат ли Праумук и Чалантон заедно да минат всички перипетии и не позволят любовта им угасне?
Резюме: Праумук (бляскава перла б. ред) е принудена да работи в нощен клуб, за да изплати дълг. Там тя среща Чалантон, който погрешно я смята за разглезена девойка. По стечение на обстоятелствата родителите на момчето молят Праумук да се омъжи за него и тя се съгласява напук. Чалантон се преструва на гей, за да я избягва, но става точно обратното: младежите се влюбват един в друг. Пречки любовта им има пречки - бившата приятелка на главния герой, която мечтае да си го върне, и настоящата му страст, която враждува с главната героиня. Ще могат ли Праумук и Чалантон заедно да минат всички перипетии и не позволят любовта им угасне?
БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С БГ СУБТИТРИ : Masters-tb
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ: AvistaZ
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С РУСКИ СУБТИТРИ: rutracker
ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН В: OK | Telegram / PlayTube
Сря 28 Дек - 15:07
Re: Prao Mook (2021)
Чет 29 Дек - 22:36
Съб 31 Дек - 13:54
Нед 15 Яну - 18:15
- Брой мнения : 18
Дата на присъединяване : 06.01.2022
Re: Prao Mook (2021)
Пон 30 Яну - 14:20
Много благодаря за превода, бъдете живи и здрави!
Сериалчето ми хареса.На главните съм им фен от предишния им съвместен проект.Големи сладури са.
Не ми допадна,че последният епизод го претупаха малко.Липсавше ми малко романтиката между Лан и Мук,а и между още една двойка,но няма да казвам коя,да не издавам от сериала.
Пум е голям сладур, много готин секретар,както и Ок.
Благодаря ви още един път за страхотната работа,жалко,че малко тайландски проекти се превеждат,или не се довършват.
Сериалчето ми хареса.На главните съм им фен от предишния им съвместен проект.Големи сладури са.
Не ми допадна,че последният епизод го претупаха малко.Липсавше ми малко романтиката между Лан и Мук,а и между още една двойка,но няма да казвам коя,да не издавам от сериала.
Пум е голям сладур, много готин секретар,както и Ок.
Благодаря ви още един път за страхотната работа,жалко,че малко тайландски проекти се превеждат,или не се довършват.
AniTo likes this post
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите