Трябва ми покана за AsiaTorrents, Masters-TB и всичко що изисква такива неща
+31
pencheva_sz
pavlina_
Ками
miromira_88
xxneonxlightsxx
liyalove
milkyni
asterixu
dariko
Hell Crew
krasirew
tvf
whisperss
djehii
KazeShini
chorni
redehakateam
atuani
mtachi
lukreciana
andriyan66
Eyes on Fire
Super K-Starbg
Susumu
b00m
rdmn
Тони
Racheto
mayarivanova
lunati4kata
hlytzprytz
35 posters
- hlytzprytzГосподар на съкровището
- Брой мнения : 721
Дата на присъединяване : 08.09.2011
Искам само да попитам, нормално ли е като изпратя покана за AsiaTorrents веднага да ми изписва "false" в графата "Confirmed"? Вече за трети път ми се случва. Предишните два пъти хората не можаха да се регистрират и поканите ми се възстановиха. Дано сега не е така
- b00mГосподар на съкровището
- Брой мнения : 85
Години : 29
Ами значи ... докато човека на когото си пратила поканата не я приеме все ще си е false, когато я приеме ще стане true. Преди хората, на които си пратила, ако не са приели поканата до определен срок може би се възстановяват. не съм запозната.
- hlytzprytzГосподар на съкровището
- Брой мнения : 721
Години : 54
Местожителство : София
Хм. Мерси. Сигурно така ще да е било.
- mtachiпотребител
- Брой мнения : 2
Дата на присъединяване : 11.02.2012
моля,ако някой,я има възможност да ми изпрати покана за азиа торентс ще му бъдем много благодарни!))
- ТониПланински кристал
- Брой мнения : 27
Дата на присъединяване : 20.09.2011
Години : 37
Aз имам регистрация в http://alliance-fansub.ru
Може би щеше да е добре да знам и руски, но както и да е, важна е регистрацията. :lol:
Може би щеше да е добре да знам и руски, но както и да е, важна е регистрацията. :lol:
Здравейте ,имам 10 свободни покани за asiatorrents.com , и две за http://masters-tb.com .Skype търсите djabalani и намирате dido - atuani
Здравейте трябва ми покана за Asia Torrents, имам 2 покани за Masters TB пишете ми на redehakastudio@yahoo.com.
- Rachetoопитен преводач
- Брой мнения : 318
Дата на присъединяване : 24.12.2011
Години : 43
Местожителство : Нова Загора
redehakateam ще ти пратя покана довечера като се прибера от работа.
Мерси
може ли да ми кажете какво ви липсва в замунда за да ви трябват покана в боли и мастерс и т.н.
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Аз, честно казано не съм се замисляла, просто от години си имам регистрации... Направило ми е впечатление, че някои филми се качват първо в Мастерс. Предполагам, че хората са отчели това и са решили да искат покани, за да не чакат. Така си го обяснявам, поне.
Просто тези два тракера са добили популярност като такива с азиатска насоченост и хората искат "и от там" да могат да свалят.
Така си мисля, но не мога да съм 100%, че това са причините.
И, chorni, благодаря за бързата реакция в качването на Принц на покрива.
Просто тези два тракера са добили популярност като такива с азиатска насоченост и хората искат "и от там" да могат да свалят.
Така си мисля, но не мога да съм 100%, че това са причините.
И, chorni, благодаря за бързата реакция в качването на Принц на покрива.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите