SD TEAM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене
Display results as :
Advanced Search
Latest topics
Kiss Me / Rak Lon Jai Nai Klaeng Joob (2015)Чет 14 Ное - 5:48primadonna
Поръчка за преводСря 13 Ное - 18:43Maria Ahn
Tell me that you love me (2023)Пон 11 Ное - 15:54Aretka
A Virtuous Business (2024)Съб 9 Ное - 15:46AniTo
A Virtuous Business (2024)Вто 5 Ное - 20:11zezata
The Judge from Hell (2024)Нед 3 Ное - 12:47danko11
Bad and Crazy (2021)Нед 27 Окт - 19:59AniTo
The Seashore Village Chachacha (2021)Чет 10 Окт - 19:26synstark
Northern Limit Line (2015)Нед 6 Окт - 23:52AniTo
Намерете ни в:

Трябва ми покана за AsiaTorrents, Masters-TB и всичко що изисква такива неща

+31
pencheva_sz
pavlina_
Ками
miromira_88
xxneonxlightsxx
liyalove
milkyni
asterixu
dariko
Hell Crew
krasirew
tvf
whisperss
djehii
KazeShini
chorni
redehakateam
atuani
mtachi
lukreciana
andriyan66
Eyes on Fire
Super K-Starbg
Susumu
b00m
rdmn
Тони
Racheto
mayarivanova
lunati4kata
hlytzprytz
35 posters
Go down
hlytzprytz
Господар на съкровището
Господар на съкровището
Брой мнения : 721
Дата на присъединяване : 08.09.2011

Трябва ми покана за AsiaTorrents, Masters-TB и всичко що изисква такива неща - Page 3 Empty Re: Трябва ми покана за AsiaTorrents, Masters-TB и всичко що изисква такива неща

Пон 6 Фев - 12:09
Искам само да попитам, нормално ли е като изпратя покана за AsiaTorrents веднага да ми изписва "false" в графата "Confirmed"? Вече за трети път ми се случва. Предишните два пъти хората не можаха да се регистрират и поканите ми се възстановиха. Дано сега не е така
b00m
b00m
Господар на съкровището
Господар на съкровището
Брой мнения : 85
Години : 29

Трябва ми покана за AsiaTorrents, Masters-TB и всичко що изисква такива неща - Page 3 Empty Re: Трябва ми покана за AsiaTorrents, Masters-TB и всичко що изисква такива неща

Пон 6 Фев - 20:09
Ами значи ... докато човека на когото си пратила поканата не я приеме все ще си е false, когато я приеме ще стане true. Преди хората, на които си пратила, ако не са приели поканата до определен срок може би се възстановяват. не съм запозната.
hlytzprytz
hlytzprytz
Господар на съкровището
Господар на съкровището
Брой мнения : 721
Години : 54
Местожителство : София

Пон 6 Фев - 21:01
Хм. Мерси. Сигурно така ще да е било.
mtachi
потребител
потребител
Брой мнения : 2
Дата на присъединяване : 11.02.2012

Съб 11 Фев - 20:21
моля,ако някой,я има възможност да ми изпрати покана за азиа торентс ще му бъдем много благодарни!))
Тони
Тони
Планински кристал
Планински кристал
Брой мнения : 27
Дата на присъединяване : 20.09.2011
Години : 37

Нед 12 Фев - 21:11
Aз имам регистрация в http://alliance-fansub.ru
Може би щеше да е добре да знам и руски, но както и да е, важна е регистрацията. :lol:
atuani
atuani
Живо въгленче
Живо въгленче
Брой мнения : 10
Дата на присъединяване : 10.10.2011
Години : 60
Местожителство : BG RUSSE
https://avistaz.to/torrents

Чет 16 Фев - 9:25
Здравейте ,имам 10 свободни покани за asiatorrents.com , и две за http://masters-tb.com .Skype търсите djabalani и намирате dido - atuani smilies
redehakateam
Пазител на съкровщето
Пазител на съкровщето
Дата на присъединяване : 11.09.2011
Години : 35
http://big-boss-tracker.net

Чет 5 Апр - 12:51
Здравейте трябва ми покана за Asia Torrents, имам 2 покани за Masters TB пишете ми на redehakastudio@yahoo.com.
Racheto
Racheto
опитен преводач
опитен преводач
Брой мнения : 318
Дата на присъединяване : 24.12.2011
Години : 43
Местожителство : Нова Загора

Чет 5 Апр - 15:00
redehakateam ще ти пратя покана довечера като се прибера от работа.
redehakateam
Пазител на съкровщето
Пазител на съкровщето
Дата на присъединяване : 11.09.2011
Години : 35
http://big-boss-tracker.net

Чет 5 Апр - 15:14
Мерси cheers
chorni
chorni
Господар на съкровището
Господар на съкровището
Брой мнения : 1792
Дата на присъединяване : 30.12.2011
Години : 57
http://zamunda.net/browse.php

Съб 2 Юни - 22:25
може ли да ми кажете какво ви липсва в замунда за да ви трябват покана в боли и мастерс и т.н.
rdmn
rdmn
опитен преводач
опитен преводач
Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49

Съб 2 Юни - 22:44
Аз, честно казано не съм се замисляла, просто от години си имам регистрации... Направило ми е впечатление, че някои филми се качват първо в Мастерс. Предполагам, че хората са отчели това и са решили да искат покани, за да не чакат. Така си го обяснявам, поне.
Просто тези два тракера са добили популярност като такива с азиатска насоченост и хората искат "и от там" да могат да свалят.
Така си мисля, но не мога да съм 100%, че това са причините.

И, chorni, благодаря за бързата реакция в качването на Принц на покрива.
Sponsored content

Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите