Как стигнах до Stupid Dreams
+4
funky77
Tara
hlytzprytz
rdmn
8 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- funky77младши преводач
- Брой мнения : 111
Дата на присъединяване : 20.09.2011
Re: Как стигнах до Stupid Dreams
Пон 26 Мар - 14:58
Ха, това последното го разбрах, колкото и да не ти се вярва Хо!!! Моя английски е на малко (и то разговорно) по-добро ниво :D
- ariaКехлибарена камбанка
- Брой мнения : 79
Дата на присъединяване : 08.11.2015
Местожителство : България
Съб 23 Яну - 16:21
Аз дойдох тук покрай субтитрите, по-точно посредством линковете свързани с тях, намерих сайта и почнах да следя в него новините.... Съответно отне ми повече от година да се престраша да се регистрирам, преди това само четях форумните теми без да пиша или пък свалях субтитирите, но не оставях коментари. Когато събрах опит на базата на повече от 50 броя източни сериали и филми, едва тогава се регистрирах и започнах да съм активна с коментарите.
Съб 23 Яну - 17:14
Моята любов към азиатските серили започна с гледнето на сериала "Паста" по БНТ, който страшно много ми хареса за това го изгледах няколко пъти След него се порових в нета да търся още сериали и намерих - "БОФ", "Красиви като ангели", "Градски ловец", "Мери омъжи се за мен", "Пораснал" итн... и тотално се запалих по корейските сериалчета. Първо ги гледах в Вбокс - там намерих групата на мечтателите и спирита, но ми омръзна да ги гледам с лошо качество и реших да си ги тегля първо от замунда после започнах в мастерс и така стигнах и до форума на мечтателите и много ми хареса че има и други "луди" като мен и се регистрирах веднага! Имам и регистрация в спирита, но не влизам често там - тук ми харесва повече
Нед 24 Яну - 8:40
Радвам се, че ви харесва при нас!
Не знам дали съм ви го казвал... Добре дошли!
Кои сериали гледате в момента?
Не знам дали съм ви го казвал... Добре дошли!
Кои сериали гледате в момента?
Нед 24 Яну - 9:08
И ние благодарим за форума който сте направили и за превода на хубави драми!!! Аз в момента най - много харесвам "Имам любовница", "Шест летящи дракона" и "Сирене в капана" скоро гледах и "Училище Мурим"
- agentasПланински кристал
- Брой мнения : 22
Дата на присъединяване : 19.04.2012
Пет 5 Юли - 9:22
Аз случайно видях в замунда сериала Hana Yori Dango това беше и първият ми азиатски сериал който гледах много ми хареса и впоследствие попаднах на Eastern Spirit тогава Stupid Dream още не съществуваше по късно след като вече редовно гледах азиатски филми и сериали и се интересувах от азиатската култура попаднах и на вашия сайт
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите