Chilling Romance (2011)
+5
silvonaa
hlytzprytz
lukreciana
mayass
lazeto
9 posters
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- lazetoПазител на съкровщето
- Брой мнения : 1098
Дата на присъединяване : 12.11.2011
Chilling Romance (2011)
Чет 23 Фев - 15:26
Chilling Romance (2011)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Spellbound
Година на излъчване: 01 Декември 2011
Времетраене: 114 мин.
Жанр: Романс, Комедия, Ужаси
Режисьор: Hwang In-Ho
Субтитри: Английски в торента
Участват:
Сон Йе Джин - Канг Ю Ри
И Мин Ги - Ма Джо Го
Пак Чол Мин - Пил Донг
Ким Хьон Сук - Мин Джунг
И Ми До - Ю Джин
Резюме: Още от най-ранна възраст Yeo-Ri (Son Ye-Jin) има способността да вижда духове и заради тази своя “дарба” странни неща се случват на хората около нея. Това е причината тя да се изолира от света до момента, в който не се появява Jo-Goo (Lee Min-Ki) – магьосник, който иска да я защити от случващото се с нея…
:замундалинк: :masters-tb:
:Escape:
Chilling Romance (2011)
Чет 23 Фев - 21:15
Много обичам такива филми, а пък е и корейски Ще чакаме и после ще гледаме.
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Re: Chilling Romance (2011)
Чет 23 Фев - 22:28
Уф,красив постер. И съдържанието изглежда интересно.
Чакаме.
:bball:
Чакаме.
:bball:
- lazetoПазител на съкровщето
- Брой мнения : 1098
Дата на присъединяване : 12.11.2011
Вто 13 Мар - 15:58
Най-после субки супер...
- hlytzprytzГосподар на съкровището
- Брой мнения : 721
Дата на присъединяване : 08.09.2011
Години : 54
Местожителство : София
Вто 13 Мар - 20:17
Дръп суб от прикачения файл.
Заинтересува ме резюмето. Влиза в каталога за гледане, съхраняван на външния диск. Когато съм по-свободна ще го изгледам.
Заинтересува ме резюмето. Влиза в каталога за гледане, съхраняван на външния диск. Когато съм по-свободна ще го изгледам.
- silvonaaопитен преводач
- Брой мнения : 62
Местожителство : Пловдив
Нед 18 Мар - 21:20
Филмчето е много забавно.Няма да съжалявате, ако го гледате.
- funky77младши преводач
- Брой мнения : 111
Дата на присъединяване : 20.09.2011
Години : 51
Местожителство : Добрич
Пон 19 Мар - 16:34
Филмчето ми хареса! Дали ще има превод?
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Пон 19 Мар - 16:41
Mиличка, искаш да го преведеш ли?
- hlytzprytzГосподар на съкровището
- Брой мнения : 721
Дата на присъединяване : 08.09.2011
Години : 54
Местожителство : София
Пон 19 Мар - 17:47
Явно моя английски е много зле, щом се облещих още при началните реплики. На места не схващах изобщо кой за какво говори. Но това е за английските субтитри.
Иначе самото филмче ми хареса, като изключим това, че на места действието се развиваше мнооого мудно. Някак си като че ли не можаха да направят добра връзка между мистерията и реалността и да ми ги преплетат по вкуса. От време на време се изправях на нокти и със затаен дъх очаквах какво ще изскокне от картината на стената, например. На моменти, обаче, съвсем спокойно си преживях филията намазана с лютеница и си мислех, дали да не й сложа и сиренце отгоре. Направо се понасяха(отнасяха, занасяха) към блудкавото.
Пак казвам, като цяло ми хареса. Не съм такъв ужасник - критикар. А може би не разбрах всичко, защото( да натъртя) субтитрите ми бяха зле. И се скриваха прекалено бързо. Явно американците четат със скоростта на спейсшатъл. Ама аз, не.
Оценка 4,50 по шестобалната система. И то само заради младежа. Сладурче. С гримчето беше направо трепач.
Иначе самото филмче ми хареса, като изключим това, че на места действието се развиваше мнооого мудно. Някак си като че ли не можаха да направят добра връзка между мистерията и реалността и да ми ги преплетат по вкуса. От време на време се изправях на нокти и със затаен дъх очаквах какво ще изскокне от картината на стената, например. На моменти, обаче, съвсем спокойно си преживях филията намазана с лютеница и си мислех, дали да не й сложа и сиренце отгоре. Направо се понасяха(отнасяха, занасяха) към блудкавото.
Пак казвам, като цяло ми хареса. Не съм такъв ужасник - критикар. А може би не разбрах всичко, защото( да натъртя) субтитрите ми бяха зле. И се скриваха прекалено бързо. Явно американците четат със скоростта на спейсшатъл. Ама аз, не.
Оценка 4,50 по шестобалната система. И то само заради младежа. Сладурче. С гримчето беше направо трепач.
- funky77младши преводач
- Брой мнения : 111
Дата на присъединяване : 20.09.2011
Години : 51
Местожителство : Добрич
Вто 20 Мар - 9:31
Даааа! Много искам. Намерих субки и го почвам, ок?
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите