Cheese in the Trap/ Сирене в капана /2016/
+3
aria
danko11
lukreciana
7 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Cheese in the Trap/ Сирене в капана /2016/
Вто 8 Мар - 23:02
Опитах се да гледам, но нещо ми беше скучен. Сънбе-то ме дразнеше, дори Ин Хо, но неговото оправдание е, че е сладур. Девойките в сериала бяха толкова предсказуеми, че чак се чудех защо си го причинявам. Имах надежда за комедия, романтика...или поне някаква интрига, или загадка. Видях коментарите и в спирит, дано не четат тук, че ще ме линчуват. Харесва се сериала, но не е за мен, а така обичам триъгълниците и съм разочарована.
- ariaКехлибарена камбанка
- Брой мнения : 79
Дата на присъединяване : 08.11.2015
Местожителство : България
Сря 9 Мар - 21:06
mayass девойките във всеки корейски сериал са предвидими. На пръсти се броят изключително интересните и непредвидими личности в драмите.
Аз тук повече харесах лошотията и това как беше показана, понеже рядко има сериал изцяло посветен на нея.... Под "лошотия" да се разбира всички лоши проявления накуп въплътени в действията на всички герои. Повечето сериали са доста напудрени, захаросани и розови, тук поне бяха пропуснали това.
Аз тук повече харесах лошотията и това как беше показана, понеже рядко има сериал изцяло посветен на нея.... Под "лошотия" да се разбира всички лоши проявления накуп въплътени в действията на всички герои. Повечето сериали са доста напудрени, захаросани и розови, тук поне бяха пропуснали това.
Сря 9 Мар - 23:01
Има много клишета, но някои са сладки, други те карат да се усмихваш, трети някак ги преглъщаш, но тук просто ме караха да превъртам, а аз не обичам това. Гледах и се измъчвах. Разгледах стаята на Сол като под микроскоп. Поне ми даде идея как да използвам подрафтовата кошница, както и в квартирата на Ин Хо, много интересни неща използват в стаите си за спестяване на място.
- Mel DiПланински кристал
- Брой мнения : 23
Дата на присъединяване : 28.07.2014
Сря 9 Мар - 23:13
Съгласна съм с мнението на Ария. Сериала си имаше своите хубави и лоши моменти.
Всъщност и Сол наистина беше като Ю Джонг с малки разлики в характера (примиряването).
Не мога да разбера, защо го караше да се чувства виновен за неща, за които не е. Няма човек, който да му харесва да бъде използван и да се примири с това.
Хареса ми как показаха и Ин Хо в последния епизод... как забрави любовта си... Сол и започна да търси сестра си.
Надявам се на втори сезон, но едвали ще има.
Много благодаря за превода!
Всъщност и Сол наистина беше като Ю Джонг с малки разлики в характера (примиряването).
Не мога да разбера, защо го караше да се чувства виновен за неща, за които не е. Няма човек, който да му харесва да бъде използван и да се примири с това.
Хареса ми как показаха и Ин Хо в последния епизод... как забрави любовта си... Сол и започна да търси сестра си.
Надявам се на втори сезон, но едвали ще има.
Много благодаря за превода!
- greenstuffпотребител
- Брой мнения : 2
Дата на присъединяване : 18.03.2016
Пет 18 Мар - 17:16
кажето някое подобно сериалче
Нед 19 Дек - 10:45
Линковете за теглене за обновени!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите