Cheese in the Trap/ Сирене в капана /2016/
+3
aria
danko11
lukreciana
7 posters
Страница 1 от 2 • 1, 2
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Cheese in the Trap/ Сирене в капана /2016/
Съб 14 Ное - 14:27
Сирене в капана
Cheese in the Trap | 치즈 인 더 트랩
по едноименната манга: Cheese in the Trap
Страна: Южна Корея
Период на излъчване: 4 януари 2016 - 23 февруари 2016
Време на излъчване: Понеделник - Вторник 23:00
Жанр: Романс, Комедия
Канал: tvN
Епизоди: 16
Режисьор: И Юн Джонг
Участват:
Пак Хе Джин като Ю Джонг
Ким Го Ън като Хонг Сол
Со Канг Джун като Пек Ин Хо
И Сонг Кьонг като Пек Ин Ха
Нам Джу Хьок като Куон Ън Тек
Пак Мин Джи като Чанг Бо Ра
Ким Ки Банг като Конг Джу Йонг
И У Донг като Хо Юн Соб
Мун Джи Юн като Ким Санг Чол
Ким Хи Чан като Хонг Джун
Чи Юн Хо като О Йонг Гон
Юн Йе Джу като Канг А Йонг
Ан Кил Канг като Хонг Джин Так (бащата на Хонг Сол)
Сон Бьонг Хо като Ю Йонг Су
Страна: Южна Корея
Период на излъчване: 4 януари 2016 - 23 февруари 2016
Време на излъчване: Понеделник - Вторник 23:00
Жанр: Романс, Комедия
Канал: tvN
Епизоди: 16
Режисьор: И Юн Джонг
Участват:
Пак Хе Джин като Ю Джонг
Ким Го Ън като Хонг Сол
Со Канг Джун като Пек Ин Хо
И Сонг Кьонг като Пек Ин Ха
Нам Джу Хьок като Куон Ън Тек
Пак Мин Джи като Чанг Бо Ра
Ким Ки Банг като Конг Джу Йонг
И У Донг като Хо Юн Соб
Мун Джи Юн като Ким Санг Чол
Ким Хи Чан като Хонг Джун
Чи Юн Хо като О Йонг Гон
Юн Йе Джу като Канг А Йонг
Ан Кил Канг като Хонг Джин Так (бащата на Хонг Сол)
Сон Бьонг Хо като Ю Йонг Су
Описание:
Хонг Сол и Ю Джонг посещават един и същи университет, но са коренно различни. Хонг Сол е бедна и непопулярна, а Ю Джонг е богат, красив, умен и популярен. Хонг Сол иска да се дипломира спокойно, но постоянно се забърква с неприятности покрай Ю Джонг. Ще успее ли Хонг Сол да се измъкне или ще продължи да бъде единственият човек, който вижда истинската същност на Ю Джонг?
ИЗТЕГЛИ БГ СУБТИТТРИ: STUPID DREAMS
- Прикачени файлове
Re: Cheese in the Trap/ Сирене в капана /2016/
Чет 7 Яну - 21:41
- Брой мнения : 79
Дата на присъединяване : 08.11.2015
Местожителство : България
Чет 14 Яну - 13:00
Преди малко коментирах същият сериал в друг раздел на форума. Оказа се, че темата я има на две места. Затова сега копирам и слагам и тук коментара.
Главната е клише - доброто, бедно, възпитано, ръботливо, невзрачно и мило момиче. И естествено включват и лошото, лицемерно, злопаметно и интриганстващо момче, което отново е и г-н Перфектен, с харизма и чар. Има любовен триъгълник - от една страна лошия г-н Перфектен, от друга страна неговият бивш приятел г-н Добрият скитащ рицар. Интригата: г-н Перфектен има вражда с г-н Добрият скитащ рицар, като някога е съсипал неговата музикална кариера с побой. Това още във вторта серия стана ясно от спомените, които показаха, когато бившият пианист лежеше окървавен и си стискаше китката. Добре, кажете ми къде е изненадата, всичко е до болка познато. Това, което е ново е прекрасно изиграния отрицателен образ - невероятно психо е този г-н Перфектен. Радвам се на образа му! Ще го гледам с интерес само заради отрицателните персонажи, любопитна съм да видя как ще постъпят именно те.
Главната е клише - доброто, бедно, възпитано, ръботливо, невзрачно и мило момиче. И естествено включват и лошото, лицемерно, злопаметно и интриганстващо момче, което отново е и г-н Перфектен, с харизма и чар. Има любовен триъгълник - от една страна лошия г-н Перфектен, от друга страна неговият бивш приятел г-н Добрият скитащ рицар. Интригата: г-н Перфектен има вражда с г-н Добрият скитащ рицар, като някога е съсипал неговата музикална кариера с побой. Това още във вторта серия стана ясно от спомените, които показаха, когато бившият пианист лежеше окървавен и си стискаше китката. Добре, кажете ми къде е изненадата, всичко е до болка познато. Това, което е ново е прекрасно изиграния отрицателен образ - невероятно психо е този г-н Перфектен. Радвам се на образа му! Ще го гледам с интерес само заради отрицателните персонажи, любопитна съм да видя как ще постъпят именно те.
Нед 28 Фев - 0:01
"СИРЕНЕ В КАПАНА" С 1.9 МЛРД. ГЛЕДАНИЯ
Южнокорейският телевизионен сериал "Сирене в капана" продължава да бъде една от най-гледаните чуждестранни драми в платформата Weibo, китайският еквивалент на Туитър. Драмата е привлякла общо 1.93 млрд. гледания. Драмата на tvN е планирана да бъде официално излъчена и в други големи уеб платформи в Китай. "Сирене в капана" с участието на популярния актьор Пак Хе Джин е на път да се превърне в следващият драма проект, който ще удари рейтинга на официалните канали, които го излъчват. Затова и към момента много китайски и японски компании се опитват да подпишат договор за излъчването му с официалния корейски дистрибутор и продуцент на продукцията CJ E&M.12 ЕПИЗОД:
Нед 28 Фев - 23:31
Благодаря за превода и за линкът към замунда. Сериалът е интересен.
- ariaКехлибарена камбанка
Нед 6 Мар - 13:13
Направо не зная с този финал на 15-ти епизод, как изобщо ще дочакам 16-ти! Много драма, много чудо. Няма да мога да спя поне седмица. Чакам с нетърпение финала и много се надявам да е щастлив.
Благодаря на преводачите. Златни сте!
Благодаря на преводачите. Златни сте!
Пон 7 Мар - 19:36
Изтегли последния епизод:
Много ми хареса сериалчето, но 16 епизод можеха да го направят по друг начин.
Някак не стоеше добре на фона на целия сериал. Може би си оставиха вратичка за втори сезон. Надявам се Пак Хе Джин да се съгласи, защото четох някъде, че не е доволен от сериала. А и нещо друго, главната много добре си играеше ролята, но дрехите и бяха като на клошар, какви са тези стилисти, дето ги обличат така, надвях се поне да я срешат или подстрижат до края на сериала, но уви и тази надежда умря. Вижда се, че е симпатична, но с тази прическа и дрехи... изглеждаше като аджума, не като студент.
Много ми хареса сериалчето, но 16 епизод можеха да го направят по друг начин.
Някак не стоеше добре на фона на целия сериал. Може би си оставиха вратичка за втори сезон. Надявам се Пак Хе Джин да се съгласи, защото четох някъде, че не е доволен от сериала. А и нещо друго, главната много добре си играеше ролята, но дрехите и бяха като на клошар, какви са тези стилисти, дето ги обличат така, надвях се поне да я срешат или подстрижат до края на сериала, но уви и тази надежда умря. Вижда се, че е симпатична, но с тази прическа и дрехи... изглеждаше като аджума, не като студент.
Пон 7 Мар - 22:15
- Spoiler:
- Сол като личност претърпя голяма трансформация. Хареса ми как развиха образа и, как изградиха характера и, и го надградиха. За дрехите не съм сигурна като стил, но ме учудваше как тя сменяше във всеки епизод ново палто /различно от предишното/ пък все нямаше пари и я показваха бедна. Тази смяна и разнообразния гардероб изобщо не съответстваха на социалния и статус. Иначе за стила и нямам против, мен повече ме дразнеха дрехите на онази луда кокошка - Ин Ха, дето се обличаше като "принцеска" и харчеше чужди пари. (Имам подозрение, че спонсори и рекламодатели на филма са били бутици за палта, понеже всички актьори сменяха всеки път палтата /някой път и по два пъти на епизод/ и ме изумяваха с визията си и тук не говоря само за Сол и за Ин Ха, но и за останалите герои.)
Издразни ме и мен финала. Много малко показаха с този отворен мейл в последните секунди от последния епизод. И поне да бяха показали какво пише в писмото, пък те, само ни раздразниха.... Сега всеки може да си фантазира различно продължение.
За Ин Хо пък съжалявам - горкия като, че ли беше най-ощетен! Добър, добряк, блгороден, чак мекушав, пък все се сблъскваше с несполуки. Симпатизирах му, но го съжалявах.
Пак Хе Джин (Сънбе) страхотно си изигра ролята. Така му лепна, че завинаги ще го запомня като този образ на социопат/психопат/. И този леден поглед добре му се получаваше.
Любимка ми стана Бо Ра. На фона на всичката асоциалност, ненормалност, несполуки и отрицателни персонажи и номера, показани в сериала, тя си беше напълно нормална и обикновена и лично за мен стана любим образ. Бо Ра ми стана любимка, защото си беше нормална и положителен персонаж на фона на останалата паплач. Като се замисля в този сериал "всеки луд си беше с номера". А Сънбето (Пак Хе Джин), пък ме впечатли с актьорска игра, признах му таланта, нистина си го бива.
Сериалът ако трябва да го опиша с една дума то за мен беше: РАЗЛИЧЕН. Напълно различен от всичко гледано до сега.
Ако има втори сезон, не знам ще успеят ли да го направят толкова хубав или ще се изгуби чара. Лично аз не мисля, че ще има продължение.
Вто 8 Мар - 23:02
Опитах се да гледам, но нещо ми беше скучен. Сънбе-то ме дразнеше, дори Ин Хо, но неговото оправдание е, че е сладур. Девойките в сериала бяха толкова предсказуеми, че чак се чудех защо си го причинявам. Имах надежда за комедия, романтика...или поне някаква интрига, или загадка. Видях коментарите и в спирит, дано не четат тук, че ще ме линчуват. Харесва се сериала, но не е за мен, а така обичам триъгълниците и съм разочарована.
Страница 1 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите