Giant (2010)
+3
white_galaxy21
bolnimozaci
rdmn
7 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- white_galaxy21младши преводач
- Брой мнения : 56
Дата на присъединяване : 11.03.2013
Re: Giant (2010)
Вто 5 Авг - 20:50
Аз почнах да го гледам. Много е интересен но ако има и бг субтитри ще е още по добре.
- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Чет 7 Авг - 10:06
Да, хареса ми, но обикновено не мога да гледам нито една корейска драма докрай. Така че май е най-добре да гледам кои са режисьорите и сценаристите, чиито сериали съм харесала, а не актьорите. Ако можех бих помогнала за превода, но по-добре да изчакам, за да му се насладя пак.
Чет 7 Авг - 10:11
То този сериал го превеждат май.
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Пон 22 Юни - 10:44
Явно няма да има превод, а аз така се надявах да гледам отново.
Пон 22 Юни - 15:27
Аз имамсамо на 16,17 18 19, това преведох, за повече не се обадиха.
ако някой ги иска да пише.
ако някой ги иска да пише.
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Вто 23 Юни - 0:36
Някъде мернах, че се превежда все още и макар бавно нещата ще се получат.
Много се надявам да е така, защото сериалът е хубав и определено заслужава да се види с бг-букви. И то много повече от някои по-нови "произведения".
Много се надявам да е така, защото сериалът е хубав и определено заслужава да се види с бг-букви. И то много повече от някои по-нови "произведения".
- Камимладши преводач
- Брой мнения : 485
Дата на присъединяване : 12.12.2013
Години : 34
Местожителство : Трявна
Сря 14 Дек - 8:52
Прекрасен, прекрасен сериал. Напълно си заслужава високия рейтинг. Заради него няколко дена не можах да се наспя като хората. Страхотна актьорска игра, много добър сюжет. Обичах някои герои, мразех други. Всеки от актьорите успя да предаде емоциите на героя си.
Какви ли не интриги се плетяха в този сериал и всичко това само заради пари и власт. Сънг Мо, Канг Мо и Ми Джу изстрадаха толкова само и единствено заради човек, решил да има власт и пари. И по ирония на съдбата и двамата останаха с хората, отговорни за смъртта на баща им, а Ми Джу се влюби в сина на врага. Сънг Мо, вярно, някак си остана на заден план в сравнение с Канг Мо и Ми Джу. Не стига и това,
Какви ли не интриги се плетяха в този сериал и всичко това само заради пари и власт. Сънг Мо, Канг Мо и Ми Джу изстрадаха толкова само и единствено заради човек, решил да има власт и пари. И по ирония на съдбата и двамата останаха с хората, отговорни за смъртта на баща им, а Ми Джу се влюби в сина на врага. Сънг Мо, вярно, някак си остана на заден план в сравнение с Канг Мо и Ми Джу. Не стига и това,
- Spoiler:
- ами трябваше да го убият сценаристите. Защо корейците имат това мазохистично мелодраматично мислене. Колкото повече трупове и разбити съдби, тежки животи, толкова по-добре. Като изключим това финалът беше страхотен, а й най-малкият брат успя да ги намери.
Години : 49
Местожителство : София
Сря 14 Дек - 18:56
Ками, ако знаеш колко ме зарадва с коментара си.
Това е един от сериалите, които препоръчвам винаги, когато стане дума за корейска драма. За съжаление много хора се отказват, когато чуят броя на сериите. А всъщност всяка следваща прави още по- пълноценна историята и не ти се иска да свършва.
Това е един от сериалите, които препоръчвам винаги, когато стане дума за корейска драма. За съжаление много хора се отказват, когато чуят броя на сериите. А всъщност всяка следваща прави още по- пълноценна историята и не ти се иска да свършва.
- Камимладши преводач
- Брой мнения : 485
Дата на присъединяване : 12.12.2013
Години : 34
Местожителство : Трявна
Чет 15 Дек - 13:42
Да, определено броят на сериите не се усещаше. Ма то и аз сега съм на някаква вълна за по-дълги драми. Та хич не ми пречеше. Определено и аз ще го препоръчвам занапред.
Чет 15 Дек - 20:02
Аз смятам скоро да повторя тази драма, а и епизодите са без значение, когато ги гледам неусетно бързо. В момента гледам Golden Pouch , която гледам заради кратките серии, защото нямам време за други сериали.