Meteor Garden (2001/2002)
+7
go mi nam
BigBang_Niki
rdmn
Tara
agentas
Racheto
danko11
11 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- go mi namпотребител
- Брой мнения : 6
Дата на присъединяване : 24.07.2012
Re: Meteor Garden (2001/2002)
Вто 16 Юли - 18:27
супер
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Вто 8 Окт - 22:22
- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Вто 8 Окт - 22:55
Браво на всички, обичам ви!
Местожителство : Габрово
Съб 9 Ное - 10:10
Макар да знаех за сюжета на сериала, защото преди това бях гледала корейската и японската версия, останах предоволна. Действието се развива плавно и сериите неусетно свършиха.
Изненадах се от татуировките на Барби Сю, след това от изчервяването на Шанцай, целувките и нежните жестове на Даомин Си.
За мен Meteor Garden е най-добрата версия, страхотна игра на Jerry Yan и сие. Химията между Шанцай и Даомин Си се усеща осезаемо. Тук видях, че под грубата арогантност на лидерът на F4 се крие нежна душа, която жадува за любов и разбрах защо героинята се е влюбила в този "ръб", което ми отбягваше в другите римейка. Възможно ли е в реалният живот мъж да обича така? А дали е имало :16sm: между актьорите по онова време?
Чест и почитание на екипа. Нямам думи, с които да опиша радостта си от това че гледах сериала с бг превод.
谢谢 ( Xiexie)
Изненадах се от татуировките на Барби Сю, след това от изчервяването на Шанцай, целувките и нежните жестове на Даомин Си.
За мен Meteor Garden е най-добрата версия, страхотна игра на Jerry Yan и сие. Химията между Шанцай и Даомин Си се усеща осезаемо. Тук видях, че под грубата арогантност на лидерът на F4 се крие нежна душа, която жадува за любов и разбрах защо героинята се е влюбила в този "ръб", което ми отбягваше в другите римейка. Възможно ли е в реалният живот мъж да обича така? А дали е имало :16sm: между актьорите по онова време?
Чест и почитание на екипа. Нямам думи, с които да опиша радостта си от това че гледах сериала с бг превод.
谢谢 ( Xiexie)
- MarchelaПазител на съкровщето
- Брой мнения : 133
Дата на присъединяване : 08.04.2012
Съб 9 Ное - 10:56
И на мен тайванската версия най-много ми хареса. Гледала съм и четирите(китайската също), но тайванците определено са се справили най-добре, особено Джери. Най-добрия и убедителено образ в сравнение с останалите момчета.
На второ място в класацията ми са японците, корейците не искам да ги коментирам. Не харесах Мин Хо, като и главната, която беше основния виновник да не харесам сериала, въпреки сладурите Ким Бум и Хьон Джунг.
Не знам дали мъжете могат да обичат така, но определено е имало химия между актьорите- между Барби и Вик обаче. След Метеор гардън двамата се снимат в Марс и се женят, но бракът им не продължава дълго.
На второ място в класацията ми са японците, корейците не искам да ги коментирам. Не харесах Мин Хо, като и главната, която беше основния виновник да не харесам сериала, въпреки сладурите Ким Бум и Хьон Джунг.
Не знам дали мъжете могат да обичат така, но определено е имало химия между актьорите- между Барби и Вик обаче. След Метеор гардън двамата се снимат в Марс и се женят, но бракът им не продължава дълго.
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите