What's Up / Какво става? (2011)
+3
mayass
lukreciana
pavlina_
7 posters
- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
What's Up / Какво става? (2011)
Нед 18 Дек - 22:38
What's Up / Какво става?
Жанр: Романтика,музикална и училищна драма
Държава: Южна Корея
Година: 2011/2012
Епизоди: 20
Участват:
Им Джу Хуан
Им Джу Ън
Канг Де Сънг
Джанг Хи Джин
Резюме: Сюжетът се върти около няколко студенти от театралния отдел на университета.Всички те имат различни цели,които искат да постигнат.
СВАЛЯНЕ:
:masters-tb:
asiatorrents , rutracker , d-addicts
- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Re: What's Up / Какво става? (2011)
Нед 18 Дек - 22:49
Снимки:
OST
- Spoiler:
OST
- Spoiler:
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Съб 24 Дек - 10:11
Имах време само за първа, видя ми се доста интересна.
What's Up
Сря 13 Юни - 1:51
Не очаквайте да гледате лек и разтоварващ сериал, това си е музикална, училищна драма. Както винаги при корейците няма само драма или само комедия. Заобичах всички герои, всеки със историята си и как успяха да се преплетат така. Да не забравя и двата призрака, които внасяха настроение. Всъщност, за призрака с червения анцуг, не съм сигурна дали не нарочиха човека. Може и да не беше призрак, просто умее да се появява изненадващо;). Професорът на студентите се оказа невероятен образ, леко чалнат, но успя да обедини всички, да ги научи на много. А музиката беше уникална. Някои песни са от известни мюзикъли("Брилянтин", "Слава", "Хористите", "Фантомът от операта"), други любими рок парчета, песента на Дае "Лунатик" и още многооо. А да не забравя и ""You and I" - Park Bom (2ne1), която направиха студентите в два варианта при едно състезание. И сега какво става? Ще гледате ли?
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Сря 13 Юни - 11:18
Сериала много ми харесва.
Поздравления за екипа по превода, получило се е страхотно.
Поздравления за екипа по превода, получило се е страхотно.
- ariaКехлибарена камбанка
- Брой мнения : 79
Дата на присъединяване : 08.11.2015
Местожителство : България
Нед 28 Фев - 23:44
Гледах го със български субтитри приди 3-4 години. И го запомних дословно. Сякаш ми се запечата в главата. Впечатлиха ме песните и особено припева за Купидон. Толкова ми беше харесала песничката, че дни наред си я тананиках.
Никога няма да забравя сериала. Беше ми първият корейски мюзикхъл. И помня, че го гледах с лошо качество на картината. Въпреки това го харесах.
Никога няма да забравя сериала. Беше ми първият корейски мюзикхъл. И помня, че го гледах с лошо качество на картината. Въпреки това го харесах.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите