Man from the Stars (2013)
+4
Ками
lukreciana
Eira
bolnimozaci
8 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Re: Man from the Stars (2013)
Нед 12 Яну - 11:45
А ти като преводач, поне почвай изреченията с голяма буква, преди да критикуваш другите. щото това се учи в първи клас, не да си заспивал на студентската скамейка след препиване :14k8gag:
Пон 13 Яну - 20:18
Да не забравяме, че гледаме тези сериали за удоволствие, да ни радват. Много ми хареса идеята, актьорите са много добри, но нещо ми се губи химията между двамата главни. Той изглежда като хлапе до нея, какви 400 години!
- Rachetoопитен преводач
- Брой мнения : 318
Дата на присъединяване : 24.12.2011
Години : 43
Местожителство : Нова Загора
Пон 13 Яну - 20:51
- кокво до кажа малко ме разочарова но може би защато очаквах повече не знам защо има толкова висок рийтинг все пак е доста по слаб от конкурентните му сериали а и тази надпревара между двата екипа който го превеждат не води до нищо добро и двата превода бъкат от грешки и не са нито на нивото на спирита нито на малките вещици:
Извинявам се много но не мога и аз да не се включа тук. krasirew не мисля, че коментара ти е на място, за да коментираш кой как превежда. Всеки един екип си отговаря сам за себе си, кой какво ще превежда и какво не. Причината поради, която казвам това е, не искам да ми се сърдиш, но съм гледала и сериали, които са преведени от теб и мога да ти кажа, че има много повече грешки в тях отколкото, в който и да било друг. Колко пъти са ти го казвали това за добро но ти наместо да си вземеш поука от това, тръгваш да коментираш другите какви грешки правили. Извинявам се много но никой не е безгрешен, само това ще ти кажа. А относно сериала все още не съм почнала да го гледам, но това ще е следващото нещо, което ще направя след като бъде преведен целия.
Години : 39
Местожителство : Радомир
Man from the Stars (2013) / You Who Came From the Stars (2013)
Вто 14 Яну - 0:43
krasirew, на мен пък ми прави лошо впечатление, че човек, който говори за чуждите грешки не си прави труда да слага запетайки, точки и главни букви в поста си.
Сериалчето го следя с интерес, но наистина не им се получава химията между главните. Но пък се забавлявам с изцепките на мацката.
Сериалчето го следя с интерес, но наистина не им се получава химията между главните. Но пък се забавлявам с изцепките на мацката.
- bolnimozaciАквамаринов дух
- Брой мнения : 558
Дата на присъединяване : 15.03.2013
Години : 38
Местожителство : Пловдив
Нед 16 Фев - 19:29
Местожителство : Пловдив
Сря 19 Фев - 21:55