Man from the Stars (2013)
+4
Ками
lukreciana
Eira
bolnimozaci
8 posters
Страница 1 от 2 • 1, 2
- bolnimozaciАквамаринов дух
- Брой мнения : 558
Дата на присъединяване : 15.03.2013
Години : 38
Местожителство : Пловдив
Man from the Stars (2013)
Нед 20 Окт - 21:28
Man from the Stars
ИМЕ - Man from the Stars (literal title)별에서 온 그대
РЕЖИСЬОР - Jang Tae-Yoo
СЦЕНАРИСТ - Park Ji-Eun
Network: SBS
ЕПИЗОДИ - 20
Release Date: 18.12. 2013 --
Runtime: Wed. & Thu. 21:55
ЕЗИК - Korean
СТРАНА - South Korea
Facebook -
Сайт -
УЧАСТВАТ:
Gianna Jun - Cheon Song-Yi
Kim Soo-Hyun - Do Min-Joon
Park Hae-Jin - Lee Jae-Kyung
Yoo In Na as Yoo Se Mi
Additional Cast Members:
Na Young-Hee - Yang Mi-Yeon (Song-Yi's mother)
Eom Hyo-Seop - Cheon Min-Koo (Song-Yi's father)
Ahn Jae-Hyeon - Cheon Yoon-Jae (Song-Yi's younger brother)
Hong Jin-Kyung - President Hong (comic book store owner)
Kim Chang-Wan - Jang Young-Mok (Min-Joon's friend)
Shin Sung-Rok - Lee Jae-Kyung (Whi-Kyung's older brother)
Lee Jeong-Kil - Lee Beom-Joong (Whi-Kyung's father)
Lee Il-Hwa - Han Sun-Young (Se-Mi's mother)
Oh Sang-Jin - Yoo Seok (Se-Mi's older brother)
Yu In-Young
Jo Hee-Bong
Jo Seung-Hyun - Lee Whi-Kyung (young)
РЕЗЮМЕ:
Do Min-Joon е извънземен , който се приземява на Земята преди 400 години по време на династията Чосон . Той притежава почти перфектен външен вид и свръхчовешки способности - зрение, слух и бързина.
Do Min-Joon се държи надменно с човешките същества, докато не се влюбва в актрисата Cheon Song-Yi.
:masters-tb: :замундалинк: :Escape:
Години : 26
Re: Man from the Stars (2013)
Нед 8 Дек - 20:22
Преди да го пусна като нова тема, по принцип проверих дали го има, но ми е убягнало , за което се извинявам
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Нед 15 Дек - 9:48
Three promotional posters for SBS‘s upcoming Wed-Thurs drama “My Lover from the Stars” have been released revealing the style of the show’s characters.
The first poster features the main cast of six actors, and each character displays their personality through their style and pose.
In the second poster, we see the two main characters who will be sharing a love story along with the statement “The dangerous and lively romance between the man from space and the woman that wants to leave earth.”
The final poster shows actress Jun Ji Hyun grabbing Kim Soo Hyun‘s necktie as the two get close with each other.
SBS’s romantic comedy “My Lover from the Stars” (aka “Man from the Stars” and “You Who Came from the Stars”) will premiere on December 18 at 10pm KST. The drama follows the love story between an alien who has been on earth since 1609 and one of Korea’s top actresses. You can watch teaser #4 for the drama here.
The first poster features the main cast of six actors, and each character displays their personality through their style and pose.
In the second poster, we see the two main characters who will be sharing a love story along with the statement “The dangerous and lively romance between the man from space and the woman that wants to leave earth.”
The final poster shows actress Jun Ji Hyun grabbing Kim Soo Hyun‘s necktie as the two get close with each other.
SBS’s romantic comedy “My Lover from the Stars” (aka “Man from the Stars” and “You Who Came from the Stars”) will premiere on December 18 at 10pm KST. The drama follows the love story between an alien who has been on earth since 1609 and one of Korea’s top actresses. You can watch teaser #4 for the drama here.
Нед 15 Дек - 10:48
Пет 20 Дек - 18:09
Вече има български субтитри :2smile:
Години : 34
Местожителство : Трявна
Чет 2 Яну - 16:36
Зарекох се никога повече да не гледам сериал текущо(след Bridal Mask си взех поука),но за този не можах да се сдържа. Исках да видя как ще се представи "слънцето". Страхотен секси глас има. Първите четери епизода ми харесаха надавям се да не го развалят по нататък.
- Учудих се колко книги и дипломи има човека. Не му е било лесно да учи има няма 400 години :
Пет 3 Яну - 15:32
Съб 11 Яну - 12:40
Чаровна история, чаровни артисти, чаровна игра. Радост за окото и трепет за сърцето. :grouphug:
- krasirewмладши преводач
- Брой мнения : 93
Дата на присъединяване : 17.01.2012
Нед 12 Яну - 10:31
кокво до кажа малко ме разочарова но може би защато очаквах повече не знам защо има толкова висок рийтинг все пак е доста по слаб от конкурентните му сериали
а и тази надпревара между двата екипа който го превеждат не води до нищо добро и двата превода бъкат от грешки и не са нито на нивото на спирита нито на малките вещици
а и тази надпревара между двата екипа който го превеждат не води до нищо добро и двата превода бъкат от грешки и не са нито на нивото на спирита нито на малките вещици
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Нед 12 Яну - 11:45
А ти като преводач, поне почвай изреченията с голяма буква, преди да критикуваш другите. щото това се учи в първи клас, не да си заспивал на студентската скамейка след препиване :14k8gag:
Страница 1 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите