Страница 2 от 2 • 1, 2
Съгласни ли сте актьорите и актрисите от една страна да са в един раздел?
- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Re: Актьори и актриси
Нед 3 Ное - 17:00
Моля, гласувайте до 13 ноември!
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Нед 3 Ное - 17:21
Извинявай, не разбирам нещо.
Преди известно време анкетата беше активна и резултатите бяха ясни, колкото и ограничено участие да имахме. Мисля, че резултата беше отрицателен - да не се обединяват. Може и да бъркам, възможно е.
Но ако впечатленията ми са правилни, не виждам смисъл отново да активираме анкетата. Докога? Докато резултата се промени ли? Може да се пусне отново след няколко месеца, например.
Мнението е лично, не ангажирам никого с него.
Преди известно време анкетата беше активна и резултатите бяха ясни, колкото и ограничено участие да имахме. Мисля, че резултата беше отрицателен - да не се обединяват. Може и да бъркам, възможно е.
Но ако впечатленията ми са правилни, не виждам смисъл отново да активираме анкетата. Докога? Докато резултата се промени ли? Може да се пусне отново след няколко месеца, например.
- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Нед 3 Ное - 18:01
Давам още малко време за гласуване. От известно време резултатите са равни, а ако останат така до 13 ноември ще заключа анкетата. Може би догодина пак ще я направя. Все пак поемам отговорността за темите на актьорите, а ако нищо не се промени, ще трябва да направя четири списъка или повече.rdmn написа:Извинявай, не разбирам нещо.
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Чет 14 Ное - 9:57
Тъй като вчера беше последният ден за гласуване, заключвам темата. Само да отбележа, че десетият глас беше положителен. Оставям на администраторите да решат дали да правя отново анкета след месец или ще приемат предложението ми.