Страница 1 от 2 • 1, 2
Любими актриси
Съб 10 Сеп - 18:27
Чиаки Куриама
Филми: "Кралска битка", "Кил Бил", "Гняв", "Азуми 2"...
Кейко Китагава
Филми: "Matataki", "Mamiya Kyōdai", "The Fast and the Furious: Tokyo Drift" и др.
Юки Накама
Филми: Ring 0: Birthday, G@me (2003) , Shinobi: Heart Under Blade (2005), Gokusen the Movie (2009)...
Манами Кониши
Филми: Blue (2003), Steamboy (2004), Tenshi no Tamago (2006), Sakebi (2007)...
Ю Аой
Филми: "Всичко за Лили Чоу Чоу", "Хана и Алис", "Тетсуджин 28: Филмът", "Момичета Хула", "Мушиши", 'Токио!", "Добре дошли в тихата стая", "Цветя" и много други все хубави филми
- hlytzprytzГосподар на съкровището
- Брой мнения : 721
Дата на присъединяване : 08.09.2011
Години : 54
Местожителство : София
Re: Любими актриси
Съб 10 Сеп - 18:33
Това ти е топ-5, нали? :lol:
- hlytzprytzГосподар на съкровището
- Брой мнения : 721
Дата на присъединяване : 08.09.2011
Години : 54
Местожителство : София
Съб 10 Сеп - 18:40
Аз гласувам за Кейко с две ръце. Щот... и аз не знам защо :D
- ????Гост
Съб 10 Сеп - 23:49
Сегааа...и аз да се включа, като голям познавач на женската красота и още по-голям хейтър на желанието на мъжете да споделят кои жени харесват...пред други жени. :evil: Като изключим Мейса, която има латинска кръв във вените си, третата (Юки) мацка е най-готина. Първата буквално ме плаши( а може би снимката е такава). Втората си е направила кудош с тия очила, за да изглежда по-интелигентно. Предполагам, че си е добре със зрението. Което я извежда на първо място по позьорство и измама. Ееех, да можехме българките да си подръпнем очичките....па да си намерим мъже да ни харесват... :D :lol: В крайна сметка...дълбоко съм обидена от тази тема. :geek: Отивам в темата за мъжките актьори!
- ТониПланински кристал
- Брой мнения : 27
Дата на присъединяване : 20.09.2011
Години : 37
Вто 7 Фев - 13:02
- hunter4o83Планински кристал
- Брой мнения : 21
Дата на присъединяване : 03.08.2016
Години : 41
Местожителство : Bulgaria
Пет 5 Авг - 21:40
Някой може ли да ми каже от каде да си сваля филми с Кейко Китигава.И да имат субтитри разбирасе
Страница 1 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите