Who Are You (2013)
+10
Purple
eowina
chorni
krasirew
white_galaxy21
danko11
bolnimozaci
whisperss
Marchela
lazeto
14 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- eowinaЖиво въгленче
- Брой мнения : 13
Дата на присъединяване : 10.06.2012
Re: Who Are You (2013)
Чет 8 Авг - 23:22
Изгледах първите два епизода и мога да кажа само едно - сериалът е страхотен!Историята е интересна и епизодите се гледат толкова леко че не усещаш кога са свършили!Определено е зарибяващ и ще си го следя с бг буквичките които ни предоставят превъзходните преводачи и редактори от този прекрасен форум!Така че - ФАЙТИНГ!!!
Пет 30 Авг - 10:12
- Брой мнения : 142
Дата на присъединяване : 25.11.2011
Пет 30 Авг - 10:23
За мен огромната приятна изненада е Ким Дже Ук, досега все съм гледала на него като нестандартния субект, който краси екрана с провокативната си хубост, обаче тук уникално присъствие, според мен и затова с Е Хьон имат такава страхотна химия в двойката. Интересно какво ще ни предложат до края
- milkyniКехлибарена камбанка
- Брой мнения : 95
Дата на присъединяване : 12.06.2013
Местожителство : Габрово
Съб 31 Авг - 22:37
Набелязах си сериала ,да го гледам още щом го видях публикуван! Обичам призрачни истории.
От трейлъра разбрах, че ще има романтична "заварка" между главните герои ,а и TaecYeon не съм го гледала никъде другаде.Има нещо в очите му....:16sm: ,това е първото ,което ми направи впечатление. И тези ушички ... ,много е сладък.
Приятно ме изненадахте,че го превеждате.Изчаках да се понатрупат повечко серии,да видя за какво става на въпрос и ми допадна.
Събуди любопитството ми ,не издържах и го изгледах до 10 еп онлайн.Добре е ,че в сериала няма много диалози ,наблягат на действието, и с моя ограничен английски + google преводач успях да схвана основното.
Получих отговори на въпросите си: "Кой ще направи първата крачка към целувката",(сцената беше божествена , ) и "Кой уби детектив Lee Hyung Joon?" и спирам дотук.А останалите епизоди /11-18/ ще ги догледам с бг превода .Файтинг!
От трейлъра разбрах, че ще има романтична "заварка" между главните герои ,а и TaecYeon не съм го гледала никъде другаде.Има нещо в очите му....:16sm: ,това е първото ,което ми направи впечатление. И тези ушички ... ,много е сладък.
Приятно ме изненадахте,че го превеждате.Изчаках да се понатрупат повечко серии,да видя за какво става на въпрос и ми допадна.
Събуди любопитството ми ,не издържах и го изгледах до 10 еп онлайн.Добре е ,че в сериала няма много диалози ,наблягат на действието, и с моя ограничен английски + google преводач успях да схвана основното.
Получих отговори на въпросите си: "Кой ще направи първата крачка към целувката",(сцената беше божествена , ) и "Кой уби детектив Lee Hyung Joon?" и спирам дотук.А останалите епизоди /11-18/ ще ги догледам с бг превода .Файтинг!
Нед 1 Сеп - 17:16
Чорни, много ме зарадва! Тази вечер ще гледам цели два епизода... супер. Много обичам призрачни истории. Благодарности на екипа за буквичките!:grouphug:
Вто 24 Сеп - 13:17
Не знам за другите, но на мен сериала ми хареса.
Имаше закачката (заиграфката) между главните.
Мисля, че свърши като за втори сезон.
Дано само е със същия актьорски състав.
Имаше закачката (заиграфката) между главните.
Мисля, че свърши като за втори сезон.
Дано само е със същия актьорски състав.
- Брой мнения : 95
Дата на присъединяване : 12.06.2013
Местожителство : Габрово
Вто 24 Сеп - 23:47
С всяка изгледана серия TaecYeon все повече ми харесва.Такива погледи хвърля на Ши-Он, когато пътуват с колата :birgits_snill:
Не обичам да гледам сериали в процес на превод,защото ме "убива" чакането. Но този сериал си заслужава всяка изстрадала минута. Сюжета е динамичен,без локуми, няма дразнещи персонажи,на които ти иде да им удариш един юмрук през монитора.
За втори сезон-а дано ,ама надали.
Не обичам да гледам сериали в процес на превод,защото ме "убива" чакането. Но този сериал си заслужава всяка изстрадала минута. Сюжета е динамичен,без локуми, няма дразнещи персонажи,на които ти иде да им удариш един юмрук през монитора.
За втори сезон-а дано ,ама надали.
- didssaaмладши преводач
- Брой мнения : 45
Дата на присъединяване : 24.10.2013
Години : 27
Местожителство : Русе
Чет 24 Окт - 19:59
И на мен много ми хареса сериалче. Гледах го най вече, заради главния актьор - TaecYeon, харесах го още като го гледах в Dream High. Талантлив и красив :16sm:. И So E-Hyun ми от любимките, гледала съм я в "Тя е напълно луда" и "Алиса в Чонгдамдонг". За сериала няма какво толкова да кажа, освен че е супер интересен и си струва гледането. Благодаря на тези, които са го превели и съответно качили. Силно се надявам да има 2ри сезон, защото последният епизод завърши съвсем не като за финал на сериала. Мисля, че има още доста, което може да се покаже.
- DarkGirlЖиво въгленче
- Брой мнения : 11
Дата на присъединяване : 24.09.2011
Години : 32
Пон 29 Юли - 8:37
Възможно ли е отново да качите субтитрите на този сериал, че никъде не ги откривам?
Пон 29 Юли - 19:03
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите