Le Jun Kai (2013)
+2
lukreciana
pavlina_
6 posters
Страница 1 от 2 • 1, 2
- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Le Jun Kai (2013)
Съб 31 Авг - 18:03
Unconditional love
Епизоди: 9
Страна: Китай
Режисьор: Моу Сяо Дзие
Жанр: драма, романтичен
Участват:
Питър Хо - Лъ Дзюн Кай
Жанин Чан - Ли Йе и др.
Резюме: Лъ Дзюн Кай от отмъщение се оженва за дъщерята на своя враг. Той тормози Ли Йе психически и физически, но започва да осъзнава, че я обича. Тогава той решава да се разведе и я прогонва. Но няколко години по-късно научава, че Ли Йе сама отглежда неговия син.
БГ СУБТИТРИ: STUPID DREAMS
ВИДЕО: ZAMUNDA | AVISTAZ
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ:
ЗА ДА ИЗТЕГЛИТЕ СУБТИТРИТЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ЛОГНАТ:
- Прикачени файлове
Re: Le Jun Kai (2013)
Съб 31 Авг - 18:12
Аз помислих, че я превеждаш. Нали съм те писала, не видя ли, в дружния превод.
Аз изгледах до 7-ма, не е зле, ама много на дребно. Не можеш ли да ги свържеш някак.
Да ги понаместиш в 3 серии, например, просто питам, или някой може и му се занимава случайно.
Аз изгледах до 7-ма, не е зле, ама много на дребно. Не можеш ли да ги свържеш някак.
Да ги понаместиш в 3 серии, например, просто питам, или някой може и му се занимава случайно.
- pavlina_Рубинен пламък
Съб 31 Авг - 18:16
lukreciana написа:Аз помислих, че я превеждаш. Нали съм те писала, не видя ли, в дружния превод.
Определено има друг/други, които гледат драмата. Даже във вики до 5 епизод е преведен на български, а 6-ти е на половина преведен. Отначало драмата ми беше малко странна, но е много интересна.
Съб 31 Авг - 18:48
Тогава да не се зорим. Щом има вече бг. титри.
Приятно гледане. Опитали са нещо като,
Приятно гледане. Опитали са нещо като,
- Spoiler:
- ТHAI DRAMA
สวรรค์เบี่ยง
ДА РАЗПЛАЧЕШ АНГЕЛ
【泰剧】临时天堂(又名:天意弄人)(Sawan Biang)剧情(主演:Ken Ann )
Държава: Тайланд
Година: 2008
Продължителност: 12 епизода
Жанр: Романтика / Драма
Участват:
Theeradej Wongpuapan (Ken) as Kawee (Wee)
Ann Thongprasom as Narin (Rin)
Nattharika Thammapreedanan (NamPueng) as Leela (Lee)
Louis Scott as Pawan (Tom)
Dilok Thong wattana as Kid
Jensuda Parnto as Patrapapa (Pat)
Nithichai YotAmornSunthorn (Yuan) as Supajit
ДА РАЗПЛАЧЕШ АНГЕЛ
【泰剧】临时天堂(又名:天意弄人)(Sawan Biang)剧情(主演:Ken Ann )
Държава:Тайланд
Година:2008
Продължителност:12 епизода
Жанр:Романтика / Драма
Участват:
Theeradej Wongpuapan (Ken) as Kawee (Wee)
Ann Thongprasom as Narin (Rin)
Nattharika Thammapreedanan (NamPueng) as Leela (Lee)
Louis Scott as Pawan (Tom)
Dilok Thong wattana as Kid
Jensuda Parnto as Patrapapa (Pat)
Nithichai YotAmornSunthorn (Yuan) as Supajit (Sam)
ОПИСАНИЕ:
Leela ще се омъжва след няколко дни, но за съжаление, тя и нейният бъдещ съпруг претърпят катастрофа, в която той умира. Kid също така губи жена си при този инцидент. Той помага на Leela, като поема
медицинските и разходи и се грижи за нея до пълното и възстановяване. Влюбва се и й предлага брак.
И въпреки, че Leela не го обича, тя приема.
По-късно разбира, че неговият син е Kawee и иска да му отмъсти, защото Kawee е човекът, в който някога е била влюбена и който жестока я е отблъснал със своята арогантност.
Kid позволява на Leela да доведе семейството си - майка си, по-малката си сестра Narin, по-малкия си брат, Rermrerk, за да живеят заедно .
Kawee не е съгласен с новия брак на баща си..
Когато узнава, че новата му мащеха е по-млада от него и че тя е Leela, той намразва цялото и семейство.
Постоянно се кара с баща си, докато един ден, Kid получава сърдечен удар и умира.
След погребението, имущественото се поделя наполовина, но те остават да живеят заедно в същата къща- Leela, която обича и мрази Kawee постоянно дразнеща се с него и Kawee, който мрази мащехата си, смятайки, че тя е откраднала обичта на баща му.
Когато се кара с Leela, Kawee всеки път изсипва гнева и омразата си
върху невинната Narin.
ФИЛМ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ
[url=http://lakornsworld.blogspot.com/search/label/Sawan Biang][/url]
РУСКИ СУБТИТИРИ+фИЛМ
OST
Toгава този, отдавна съм го набелязала.
Айде, почваме го другия месец.
- pavlina_Рубинен пламък
Съб 31 Авг - 18:56
Супер, гледала съм го!
Вто 10 Сеп - 19:51
Преди малко гледах края на сериала и останах много разочарована. Може би затова сериала е наречен на името на главния герой, който накрая призна на Ли Йе, че я обича. Жалко, че драмата беше толкова кратко като брой епизоди и времетраене.
Искам да кажа моето мнение за редакторите. За мен най-важното е да се съобразявам с редактора. Независимо кой е, за мен той е най-важния човек, който уважавам. А от него искам само да ми помага.
Искам да кажа моето мнение за редакторите. За мен най-важното е да се съобразявам с редактора. Независимо кой е, за мен той е най-важния човек, който уважавам. А от него искам само да ми помага.
Вто 26 Ное - 22:54
Имената в ред ли са, че не виждам откъде да ги сравня-къде си ги превела.
Ако са в ред, качвам серията, че бях я загубил из калабалъка някъде, но изведнъж ми изскочиха,
от един забравен архив.
Ако са в ред, качвам серията, че бях я загубил из калабалъка някъде, но изведнъж ми изскочиха,
от един забравен архив.
- pavlina_Рубинен пламък
Вто 26 Ное - 23:37
Да, всичко е наред. Но се чудя се песента, защото все я променям, така че може и без нея.
Пет 29 Ное - 16:08
Тази мини драма не мога да я коментирам, трябва да се види. Уникална е! Толкова е потресаваща, че те оставя без думи. Великолепна игра на Peter Ho, особено онзи поглед в края, като налагаше единия, а другия се опита да го удари.. бррр едва ли ще го забравя. Мъникът беше още една причина да се влюбя в сериала, как разбираше и се грижеше за майка си, а тогава като и донесе пилето — Много трогателна сцена. Няма да ви разкривам повече само ще ви кажа гледайте няма да съжалявате! Забравих да спомена песента заби ми се в главата.
П.П. Момичета много ви Благодаря за субките, чакам да го довършите и да го изгледам отново.
И искам да по-моля, ако е възможно да добавите и текста на песента. Шие шие :boquet:
П.П. Момичета много ви Благодаря за субките, чакам да го довършите и да го изгледам отново.
И искам да по-моля, ако е възможно да добавите и текста на песента. Шие шие :boquet:
Страница 1 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите