Shark (2013)
+4
mayass
whisperss
lukreciana
lazeto
8 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
- Taraмладши преводач
- Брой мнения : 107
Дата на присъединяване : 10.12.2011
Re: Shark (2013)
Нед 7 Юли - 10:25
И на мен ми харесва сериала. Никога не съм приемала за излишни сериите с детските години на героите. В повечето случаи точно те подсказват в последствие причините за дадено решение или действие на героя.
- Spoiler:
- Мисля си, че дядото е бил част от върхушката и участник в някои от трагичните събития през 80-те по време на диктатурата, а после е "изчистил" миналото си. Точно това явно се опитва да скрие. А бащата на главния герой е бил негов приближен и от тези, които са разпитвали и изтезавали противниците на режима. Точно това искаше да си признае в полицията и беше убит по поръчка на дядото. Защото неминуемо неговото признание щеше да разкрие истината за миналото. А другият убит е бил някой от потърпевшите, който също искаше да разкрие другото лице на уважавания от всички "благодетел на нацията".
- eowinaЖиво въгленче
- Брой мнения : 13
Дата на присъединяване : 10.06.2012
Пон 5 Авг - 19:32
Някой знае ли откъде мога да си дръпна пълния ОСТ на сериала - не само песните но да включва и всички инструментали? :asians:
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Пон 5 Авг - 22:12
Mи, горе в линка, където е сриалът, в азиатрента е с инструментал.:birgits_snill:
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите