- lazetoПазител на съкровщето
- Брой мнения : 1098
Дата на присъединяване : 12.11.2011
Five Fingers (2012)
Нед 29 Юли - 16:00
- Spoiler:
Five Fingers (2012)
Година на излъчване: 2012
Жанр: Романс, Музикален, Мелодрама
Време на излъчване: Събота и Неделя
Епизоди: 30
Режисьор: Че Хьонг Хун
Субтитри: Английски
Участват:
Joo Ji Hoon в ролята на Ю Джи Хо
Ji Chang Wook в ролята на Ю Ин Ха
Chae Shi Ra в ролята на Че Йонг Ран
Jin Se Yun в ролята на Хонг Да Ми
Резюме: "Five Fingers" е история за млади хора, всеки от които има собствени трагедии, които се опитва да преодолее, за да постигне мечтите си. Пианиста Ю Джи Хо (Чу Джи Хун) има изключителен талант, но трябва да преодолее трагичната история на семейството си.
Сваляне 1
Сваляне 2
Завръщането на Чу Джи-Хун след казармата интерестно...
- Taraмладши преводач
- Брой мнения : 107
Дата на присъединяване : 10.12.2011
Re: Five Fingers (2012)
Нед 29 Юли - 17:06
Освен завръщането на Joo Ji Hoon, на мен ще ми е интересно и превъплащението на Ji Chang Wook. До колкото четох, тук ще е в ролята на "лошия", а аз до сега съм го гледала все като "доброто момче".
- Камимладши преводач
- Брой мнения : 485
Дата на присъединяване : 12.12.2013
Години : 34
Местожителство : Трявна
Re: Five Fingers (2012)
Съб 17 Дек - 15:45
Хареса ми драмата, макар че й бяха множко епизодите. И тая класическа музика почти не се видя. Добре, че гледах Ji Chang-Wook първо в Лечителя, ако го бях гледала първо тук сигурно щях да намразя. Темата за отмъщението и докъде води то. Нищо ново откъм сюжет, но добре представен, макар че, както казах, епизодите бяха множко. И нашият се изявяваше повече като бизнесмен, отколкото като пианист.
Този Yoo Man Se си беше направо за убиване.
Този Yoo Man Se си беше направо за убиване.
- Spoiler:
- Как можеш, с целият си акъл, да доведеш детето на съпругата си, представяйки го за свое, та да може те двамата, без да знаят, че са майка и син да се намразят. Да, майката и тя не беше стока, постъпките й не са оправдани, но бащата беше най-лошият от всички и си заслужи смъртта.