To The Beautiful You / Hana Kimi (2012)
+4
djehii
tvf
danko11
lazeto
8 posters
- lazetoПазител на съкровщето
- Брой мнения : 1098
Дата на присъединяване : 12.11.2011
Пет 13 Юли - 13:58
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Areumdawun Geodaeege
По мангата на: Hisaya Nakajo – „Hana-Kimi”
Телевизионен рейтинг: %
Година на излъчване: 2012- Август – 09 старт
Време на излъчване: Сряда и Четвъртък 21:55
Жанр: Романс, Комедия
Канал: SBS
Епизоди: 16
Режисьор: Чон Ки Санг
Участват:
Мин Хо, Че Сол Ри, Су Джон Йонг, Ким Джи Уон, И Хьон У, Канг Ха Нъл, Ко Со Йонг, И А Хьон, Ки Те Йонг, И Йонг Ън, Ан Хье Кьонг, И Хан Уи, И Ха Хуи, Канг Кьонг Джун, Ел, Хуанг Куанг Хи и други
Резюме: В САЩ едно момиче изгубило смисъла на живота си, успява да го открие, в лицето на новия златен медалист Канг Те Джун. Един ден Гу Дже Хи разбира, че той вече не скача, и е решена да го върне към спорта му, който обича с цялото си сърце. Заминава за Корея облечена като момче, за да бъде приета в изцяло мъжката гимназия. Когато цялата истина покрай Те Джун започне да излиза наяве, готова ли е Дже Хи да застане до него? А когато местата им се сменят?
ИЗТЕГЛЕТЕ:
masters-tb - скоро
Re: To The Beautiful You / Hana Kimi (2012)
Пет 31 Авг - 14:36
Не съм гледала японската версия, но тази много ми харесва. С нетърпение чакам всеки следващ епизод. Актьорската игра е на ниво. Песните от сериала също са страхотни.
- krasirewмладши преводач
- Брой мнения : 93
Дата на присъединяване : 17.01.2012
Вто 26 Фев - 19:07
не знам за японската но тайванската е с пъти по - добра от тази, тука корейците направо са се изложили
- manuelataмладши преводач
- Брой мнения : 171
Дата на присъединяване : 12.09.2011
Години : 39
Местожителство : Радомир
Сря 27 Фев - 17:03
Аз пък не смятам, че са се изложили. На мен сериалчето много ми хареса. Минхо се справи добре с ролята си, a Хьон У беше толкова сладък, че ми идеше да му нащипя бузките. Мисля си, че всяка от версиите на сериала (тайванска, японска и корейска) ще намери почитатели и всеки сам решава на коя да се кефи. :\':
- white_galaxy21младши преводач
- Брой мнения : 56
Дата на присъединяване : 11.03.2013
Години : 32
Нед 30 Юни - 18:52
И на мен страшно много ми хареса.Играта на актьорите наистина е много добра.
- ariaКехлибарена камбанка
- Брой мнения : 79
Дата на присъединяване : 08.11.2015
Местожителство : България
Чет 24 Авг - 16:53
Здравейте, гледала съм серилала много отдавна и сега реших да повторя, че е лек и весел, а и харесвам усмивката на Минхо. Помня действието в сериала, но все пак ще повторя.
Може ли някой да ми даде активен линк за субтитрите/български/? Все още си чакам сийда в мастерса, че никой не сийдва стари сериали, но надеждата последна умира.... Ще се радвам, ако ми услужите!
ПС. А как се казва тайландската версия? Не знаех за нея и искам да я погледна и нея сега?
Може ли някой да ми даде активен линк за субтитрите/български/? Все още си чакам сийда в мастерса, че никой не сийдва стари сериали, но надеждата последна умира.... Ще се радвам, ако ми услужите!
ПС. А как се казва тайландската версия? Не знаех за нея и искам да я погледна и нея сега?
- ariaКехлибарена камбанка
- Брой мнения : 79
Дата на присъединяване : 08.11.2015
Местожителство : България
Чет 24 Авг - 17:18
Павлина, блягодаря! А някой би ли ми помогнал, да дефинирам кои айдъли участват тук?
От постера разпознавам Кай и Крис, Ханшик, Минхо, и още 5-6 познати лица от корейската музикална индустрия..... когато го гледах за първи път нямах сегашния си опит и не знаех кой-кой е. А сега ги разпознавам вече.
Дописвам: И в Мастерса и в Замунда никой не сийдва. Останах си само със субтитрите. Ако някой има други идеи за свалянето на сериала, да казва от къде, ще съм му благодарна!
От постера разпознавам Кай и Крис, Ханшик, Минхо, и още 5-6 познати лица от корейската музикална индустрия..... когато го гледах за първи път нямах сегашния си опит и не знаех кой-кой е. А сега ги разпознавам вече.
Дописвам: И в Мастерса и в Замунда никой не сийдва. Останах си само със субтитрите. Ако някой има други идеи за свалянето на сериала, да казва от къде, ще съм му благодарна!
Пет 19 Фев - 12:07
Линковете за теглене за обновени.
Не Можете да отговаряте на темите