Vampire Prosecutor (2011)
+6
danko11
mayass
merryq
Purple
lukreciana
pavlina_
10 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Vampire Prosecutor (2011)
Нед 2 Дек - 11:41
КумаО на всички ви за буквичките , друго си е да гледаш с бг. суб :\': Отдавна не съм гледала с такива . Ще чакам с нетърпение 2-ри сезон. Желая ви лека работа .
Сериалчето определено ми хареса. Доста се различава от всички Вампирски сериали който съм гледала. За вампира още от начало мислех, че е той и така се и оказа де, другия ме изненада :\': . С едно нещо не можах да свикна и да им се вържа "сълзите" и може би куршумите. Слънцето, след като са му пили от кръвта можеше да се контролира и други такива свикнах, ако трябва да дам недостатък и не до смислица това ще са сълзите. Във втори сезон не знам как ще доразвият сюжета, но дано има още случай, като първи. Наистина са много интересни 4,8,10 еп. най ми харесаха и дано да продължат така и за напред.
Определено си струва да се види. Не го подминавайте. :\':
Едно въпросче, макар че не обичам да знам какво става напред преди да съм го гледала, но ме гризе любопитството, та някой който го е гледал, ша го по-моля да каже само това.
В 3-ти еп.
Сериалчето определено ми хареса. Доста се различава от всички Вампирски сериали който съм гледала. За вампира още от начало мислех, че е той и така се и оказа де, другия ме изненада :\': . С едно нещо не можах да свикна и да им се вържа "сълзите" и може би куршумите. Слънцето, след като са му пили от кръвта можеше да се контролира и други такива свикнах, ако трябва да дам недостатък и не до смислица това ще са сълзите. Във втори сезон не знам как ще доразвият сюжета, но дано има още случай, като първи. Наистина са много интересни 4,8,10 еп. най ми харесаха и дано да продължат така и за напред.
Определено си струва да се види. Не го подминавайте. :\':
Едно въпросче, макар че не обичам да знам какво става напред преди да съм го гледала, но ме гризе любопитството, та някой който го е гледал, ша го по-моля да каже само това.
В 3-ти еп.
- Spoiler:
- когато отвлякаха прокурорката Ю Чонг Ин и Мин Те я спаси, нали камерата работеше още, така де снимаше и той не разбра, та въпроса ми е какво стана с този запис. Дават ли нещо за него във втори сезон. Странно е и защо не търси този, който я е спасил. Нали е прокурор и би трябвало да и е поне малко любопитно.
- hristin4etoЖиво въгленче
- Брой мнения : 18
Дата на присъединяване : 18.06.2015
Чет 25 Фев - 19:33
Много се извинявам,но не намирам субтитри за 9 епизод,ще може ли да ми дадете линк?
- hristin4etoЖиво въгленче
- Брой мнения : 18
Дата на присъединяване : 18.06.2015
Чет 25 Фев - 19:41
Много благодаря
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите