- lazetoПазител на съкровщето
- Брой мнения : 1098
Дата на присъединяване : 12.11.2011
Time Slip Dr. Jin (2012)
Вто 8 Май - 22:31
Time Slip Dr. Jin (2012)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Taimseullib
По мангата на: Motoka Murakami - "Jin"
Телевизионен рейтинг: %
Година на излъчване: 2012- Май – 26 старт
Време на излъчване: Събота - Неделя 21:45
Жанр: Исторически, Медицински
Канал: MBC
Епизоди: 24
Режисьор: Han Hee
Субтитри: Английски
Участват:
Song Seung-Heon - Jin Hyuk
Park Min-Young - Yoo Mi-Na (present day) / Hong Young-Rae (Joseon Dynasty Period)
Lee Beom-Soo - Lee Ha-Weung
Kim Jae-Joong - Kim Kyung-Tak
Lee So-Yeon - Choon-Hong
Jin Yi Han - Hong Young Hwi
Kim Eung Soo - Kim Byung Hee
Jung Eun Pyo - Heo Gwang
Kim Myung Soo - Kim Dae Gyun
Lee Won Jong - Joo Pal
Kim Il Woo
Kim Hye Ok
Kim Byung Choon
Kim Kwang Sik
Резюме: Jin-Hyuk (Song Seung-Heon) е гениален неврохирург със студено и сурово отношение в общуването си с други хора поради личното му преследване на перфекционизмът. Чрез мистериозна сила, Jin Hyuk се озовава пренесен 150 години назад във времето. Той започва да лекува хората там, но поради липсата на необходимите приспособления и елементарни медицински познания на периода го кара да търси нови начини, за да помогне на болните. Чрез този предизвикателен процес, Jin Hyuk в крайна сметка става истински лекар.
Сериала е базиран на успешната Японска драма „JIN” излъчваща се през 2009 (сезон 1) и 2011 (сезон 2).
:замундалинк:
Е това сериалче чакам с нетърпение, страхотен каст, много харесвам и Японската версия която е много добра да видим как ще се справят и Корейците.. :D
- lazetoПазител на съкровщето
- Брой мнения : 1098
Дата на присъединяване : 12.11.2011
Re: Time Slip Dr. Jin (2012)
Пон 28 Май - 14:14
Бре кога излезнаха серийките и кога субтитрите, много са бързи...
- andriyan66Живо въгленче
- Брой мнения : 11
Дата на присъединяване : 13.01.2012
Години : 58
Местожителство : Ловеч
Чет 14 Юни - 20:06
И като съм започнал с коментарите, да си дам мнението и за това сериалче.
Изгледах го до 6-ти епизод и много ми хареса.Няма излишни драми и разтакавания, но никога не е късно/може би м/у 9-ти и 16-ти епизод/.
Изгледах го до 6-ти епизод и много ми хареса.Няма излишни драми и разтакавания, но никога не е късно/може би м/у 9-ти и 16-ти епизод/.
Съб 2 Фев - 0:19
Първи впечатления от сериала... доктор Джин е готин, а и Ким Кьонг Так си го бива! Ми На е сладка, но кисенг Чун Хонг ще е интересна. После следва шок и ужас в древна Корея. Не е за хора със слаби нерви и слаб стомах. Да пробива дупки в някой череп за доктора си е нищо работа, май му харесава на сценариста. И ни го показват с детайли/ тук ми трябва емокинка за потрес. А за 4 епизод няма да говоря, че още ми се повдига от сцените с болните от холера. Започвам да се чудя що за сценаристи има и какво ме очаква. Още съм в началото, а вече ме побиват тръпки.
Сря 6 Мар - 20:28
Така, май само аз си пиша тук, но се надявам после да наваксате. Вече съм наполовина и историята почти ми е ясна, ама не съвсем. Нямах нищо против нашия доктор да го раздаде малко по-секси, в древна Корея не е невъзможно( я си спомнете началото на Чуно). Ама нали ми е слабост, простено му е. Все още се чудя за какво попадна в миналото и как ще ни го покажат. Ясно е, че кисенг Чун Хонг има пророчески способности. Да си призная, тя ми е най-интересна в сериала.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите