SD TEAM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Търсене
Display results as :
Advanced Search
Latest topics
Kiss Me / Rak Lon Jai Nai Klaeng Joob (2015)Чет 14 Ное - 5:48primadonna
Поръчка за преводСря 13 Ное - 18:43Maria Ahn
Tell me that you love me (2023)Пон 11 Ное - 15:54Aretka
A Virtuous Business (2024)Съб 9 Ное - 15:46AniTo
A Virtuous Business (2024)Вто 5 Ное - 20:11zezata
The Judge from Hell (2024)Нед 3 Ное - 12:47danko11
Bad and Crazy (2021)Нед 27 Окт - 19:59AniTo
The Seashore Village Chachacha (2021)Чет 10 Окт - 19:26synstark
Northern Limit Line (2015)Нед 6 Окт - 23:52AniTo
Намерете ни в:

Go down
silvonaa
опитен преводач
опитен преводач
Брой мнения : 62
Дата на присъединяване : 09.09.2011

Jiro Wang (Джиро Уан) - Page 3 Empty Re: Jiro Wang (Джиро Уан)

Съб 12 Яну - 23:16
Това е само 3 минутно клипче и няма как да даде представа за целия сериал. Не го отписвайте още преди да е почнал. Сигурно ще го примите за богохулство, но аз съм анти фен на корейската версия и винаги съм се чудила защо се хареса толкова на всички. За мен най-хубавото нещо в него беше Lee Hong Ki. Надявам се тайванската версия да ми хареса.
И още нещо, не мислите ли, че фризьора на Джиро нещо му им зъб? Защо на това момче винаги така му се гаврят с косата?
Hell Crew
Hell Crew
Пазител на съкровщето
Пазител на съкровщето
Брой мнения : 771
Дата на присъединяване : 15.01.2012
Години : 33
Местожителство : Благоевград

Чет 24 Яну - 15:30
djehii и аз не съм фенка на Джиро, мен лично ме спечели с уникалната игра в ISWAK и тръшкането му в тайванската версия на Хана Кими ye. Но в "Красиви като ангели" просто не го виждам.
Силве, знаеш че вкус приятел няма. Освен това много хора не харесват сериала, че си е повърхностен е вярно, но пък поне е забавен smilies

Джиро рекламира KO 2 на снимачната площадка на "Красиви като ангели". Колко хора ще познаят на тези снимки кой момент са заснемали?
Jiro Wang (Джиро Уан) - Page 3 9Fc1uRr2K27M4SRR29
Spoiler:

Hell Crew
Пазител на съкровщето
Пазител на съкровщето

Пет 22 Мар - 14:54
Време е да видим кой се разголи zlina
Jiro Wang (Джиро Уан) - Page 3 201303221125392085674
Spoiler:
Бързо да си признават всички, които също са докарали физиономията на дамата отзад :pobedih:

Hell Crew
Пазител на съкровщето
Пазител на съкровщето

Вто 2 Апр - 17:11
Джиро и Руби shamp
Jiro Wang (Джиро Уан) - Page 3 201304011837465705254
Spoiler:

rdmn
опитен преводач
опитен преводач
Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София

Вто 9 Апр - 23:36
Официално вече - и на Джиро съм фенка. Голяма!
Определено ми беше най-безличния от Фаренхайд. Докато не го гледах в "ToGetHer".
Мисля, че ролята му пасна идеално. Имам забележки само към прическата, но и така го вземам.
За ролята му в тайванската "ХанаКими" нямам думи. Направо му лепна като ръкавица, сякаш за него специално е писана.
А ето едно клипче и предполагам, че е от сериала "Drama Go Go Go"? Зоя?

И накрая да си призная без бой. Като прочетох новината за тайванския сериал, римейк на "Ангелите" и като видях постнатите от HellCrew снимки по-горе ме напуши един смях, хо-хо-хооо. Ама сега си мисля, че само заради Прекрасньото ще се жертвам да го гледам. Втората ми азиатска любов с/у настоящата? Интересно...
Hell Crew
Hell Crew
Пазител на съкровщето
Пазител на съкровщето

Пон 22 Апр - 14:17
Силно се надявах, че ще си остане само идея, този римейк на "Красиви като ангели", но вече умря и последната ми надежда. Премиерата на сериала ще бъде на 12.05.13г. Затова сега на бързичко ще направя сравнение на протагонистите в трите продукции (корейска, японска и тайванска). Японската беше пълен провал, а като гледам снимковия материал тайванците няма да изневерят на стила си и ще следват плътно оригиналния замисъл. От тук и главния въпрос: Ще успеят ли актьорите да стигнат нивото на Гън Сок и компания или и тайванския римейк ще потъне бързо като титаник 171sm.
Единствено за Евън, който ще влезе в ролята на Джереми мога да гарантирам, че ще видим любимеца ни в действие. Може би няма да успее напълно да покрие хумора и оригиналните физиономии на Хонки, но пък може поне да опита.
Най-лошото тук е, че оригинала не е манга или някое аниме, от което всички чели или гледали да са изградили някакви образи и някой да ги покрие с играта си. Оригиналът си е корейската версия и това е най-големия проблем. Защото образите вече са изградени и за да имат успех римейковете, трябва да следват тази линия, нямат място за много самоизява. Все още не мога да си представя как Джиро ще направи неотразимата усмивка на Хуанг Те Гьонг, след като се бяха загубили с Го Ми Нам. Единственият му плюс е в това, че той поне МОЖЕ ДА ПЕЕ. Съжалявам фенове на Гън Сок, но това е истината. Относно главната актриса, мисля, че и дърво да сложат и то ще отвее нашата мила Пак Шин Хье. За съжаление, момата не се слави с огромни актьорски заложби. Но пък заместничката й е новачка, тъй че ще видим.
Може би най-голямата пропаст идва при най-любимия персонаж от всички Шин У. Неговия образ беше един от най-пластовите и хайде да си го кажем, да изиграеш такова мекотело си е направо истинско геройство. Почти нищо не знам за актьора, който ще влезе в тая роля, така че ще оставя сам да покаже какво може. Но едва ли ще се справи на ниво.
Но въпреки всичко написано се надявам да се справят по-добре от япончетата. Защото както каза rdmn (цитирам): "Нищо сериал, а много обичан". Мисля, че думите й са много красноречиви и говорят за тежестта, която са поели актьорите на плещите си. Но все пак ще почакаме, за да видим Razz
Jiro Wang (Джиро Уан) - Page 3 B28bd4be18d94d8b5619c400089812cc
Spoiler:

Може би любимият момент на всички zlina
Jiro Wang (Джиро Уан) - Page 3 458b8bdf579b45159d6e18aa32f45e88Jiro Wang (Джиро Уан) - Page 3 514ee5ff96c789e2318d6aca96e2cc7d

Снимки от снимачния процес cheers
Jiro Wang (Джиро Уан) - Page 3 60a9b0262b62
Spoiler:

Официален постер.
Jiro Wang (Джиро Уан) - Page 3 94e9514e873085555de892e990f1a586

OST-та ще бъде същия като корейския само, че песните ще се изпълняват на мандарин. Специален поздрав за rdmn Mad

Това е за всичките му фенки lol!
Jiro Wang (Джиро Уан) - Page 3 0908c23cfd0a

Последната промяна е направена от Hell Crew на Пон 22 Апр - 23:17; мнението е било променяно общо 1 път

rdmn
опитен преводач
опитен преводач

Пон 22 Апр - 18:50
Много благодаря за поздрава. Хареса ми. Отива му на Джиро малко по-твърдо звучене. А гифа е убиец :\\\': Напива ме. Ама като го гледам него, да не забият в комикс-сериал? Всъщност много ли си сигурна, че ще следват неотклонно оригиналния сценарий? На мен най-странно ми е не толкова каста сам по себе си, а избора на Джиро за главна роля впредвид възрастта му. Гън Сок е на 23г. през 2009г, когато е сниман сериала. Джиро е на 31г през 2012/2013г. в периода на снимките. Очаквам да видим... абе, не знам какво очаквам да видим, ама ще разберем qd
На мен ми е интересен онзи сериал, дето пак го раздава угасваща звезда. Нещо за него да ни споделиш?
djehii
djehii
Пазител на съкровщето
Пазител на съкровщето
Брой мнения : 144
Дата на присъединяване : 16.05.2012
Години : 37
Местожителство : Морето
http://www.escape-bg.net/index.php

Пон 22 Апр - 20:07
И с двете ви съм съгласна. Ще по чакаме и ще видим. Нямам големи очаквания, така че дано се окаже плюс zlina .
rdmn ако имаш предвид сериала с който си партнира с Рейни (не му помня името :14k8gag: ), мисля че ще ти допадне. Готиничък е 183 .
rdmn
rdmn
опитен преводач
опитен преводач

Пон 22 Апр - 20:35
djehii, "ToGetHer" с Рейни и Джиро го гледах и ми хареса. Имах предвид "Drama Go Go", за който пише по-горе Hell Crew. Чух всъщност, че бил добър, но ще се радвам, някой който го е гледал да сподели реален отзив.
Ето за какво иде реч:

Не ти ли се догледа и на теб 183
djehii
djehii
Пазител на съкровщето
Пазител на съкровщето
Брой мнения : 144
Дата на присъединяване : 16.05.2012
Години : 37
Местожителство : Морето
http://www.escape-bg.net/index.php

Пон 22 Апр - 21:14
А новото zlina щях да го почвам, ама доста еп. и се отказах. Последните, които гледах с повечко еп. ццъ и за това.
Айде ти го гледай и сподели, този път ще те изчакам smilies
Hell Crew
Hell Crew
Пазител на съкровщето
Пазител на съкровщето

Пон 29 Апр - 20:47
Новият трейлър бурен смях

Последни постери:
Jiro Wang (Джиро Уан) - Page 3 F70c1d3a1aa5
Spoiler:
Те Гьонг и майчето (вещицата) zlina
Jiro Wang (Джиро Уан) - Page 3 55ec7d4fd279
Spoiler:

Върнете се в началото
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите