- zezataКехлибарена камбанка
- Брой мнения : 52
Дата на присъединяване : 28.05.2023
Години : 47
Местожителство : Панагюрище
Maxton Hall — The World Between Us (2024)
Пон 27 Май - 19:23
Maxton Hall — The World Between Us (2024)
Макстън Хол - СВЕТЪТ МЕЖДУ НАС
Страна: Германия
По романа на Мона Кастен “Спаси ме”
Излъчване: 9 май 2024 г.
Жанр: Драма, Романс
Канал: Prime TV
Епизоди: 6
Продуцентска компания:UFA Fiction
По романа на Мона Кастен “Спаси ме”
Излъчване: 9 май 2024 г.
Жанр: Драма, Романс
Канал: Prime TV
Епизоди: 6
Продуцентска компания:UFA Fiction
Участват:
Harriet Herbig-Maten като Руби Бел
Damian Herbung като Джеймс Бофорт
Fedja Van Huet като бащата на Бофорт
Sonja Veiber като Лидия Бофорт
Harriet Herbig-Maten като Руби Бел
Damian Herbung като Джеймс Бофорт
Fedja Van Huet като бащата на Бофорт
Sonja Veiber като Лидия Бофорт
Ben Felipe като Кирил Вега
Runa Greiner като Ембер Бел
Andrea Guo като Лин Уанг
Runa Greiner като Ембер Бел
Andrea Guo като Лин Уанг
Резюме: Руби Бел е умно и решително 17-годишно момиче, което живее щастливо със семейството си в малък провинциален английски град. Любителка на литературата и философията, тя посещава известно елитно училище, колежа Макстън Хол, в който е успяла да постъпи благодарение на стипендия. Решена да остане в сянка, за да не бъде забелязана от богатите си съученици, преди всичко от богатите и красиви потомци на фамилията Бофорт, Руби има само една цел: да постъпи в Оксфорд. За да постигне целта си, тя вече е успяла да се сдобие с препоръчително писмо от един преподавател и всичко изглежда върви по нейния път. Поне до момента, в който неволно става свидетел на тайна, в която е замесена младата Лидия Бофорт. Но това е само началото на заплетена интрига между Руби Бел и Джеймс Бофорт.
Базиран на "Спаси ме", първия роман от трилогията "Макстън Хол" на немската авторка Мона Кастен, сериалът разказва бурната любовна история между двама тийнейджъри от много различни икономически и социални среди.
Трейлър:
Превод: zezata
Редакция: Danko
Епизод 1: 100%/100%
Епизод 2: 100%/100%
Епизод 3: 100%/100%
Епизод 4: 100%/100%
Епизод 5: 100%/100%
Епизод 6: 100%/100%
danko11 and AniTo like this post
- primadonnaКехлибарена камбанка
- Брой мнения : 101
Дата на присъединяване : 02.10.2015
Години : 33
Re: Maxton Hall — The World Between Us (2024)
Вто 28 Май - 6:59
Здравейте.Извинете ме,ама защо превеждате немски сериали? Нали е сайт само за Азиатско,или вече не е? Да знам че вие сте преводачите и вие решавате какво ще се превежда,ама честно това ме изненада много.С този ви превод означава ли,че за по-нататък ще превеждате и не азиатски сериали и филми?Според мен не е редно да превеждате вече от други страни,ама вие си решавате.Мое мнение е.Все едно от другите форуми които превеждат,да започнат и те да превеждат не азиатски сериали и филми.Само че те не го правят,поради простата причина,че така един вид "предават" любимото ни азиатско.
Това просто не мое мнение,не искам да ви засегна с нищо.
Лека и спорна работа по немското ви сериалче
Това просто не мое мнение,не искам да ви засегна с нищо.
Лека и спорна работа по немското ви сериалче
zezata likes this post
- ilinaмастър в преводите
- Брой мнения : 495
Дата на присъединяване : 12.12.2015
Години : 25
Местожителство : Варна
Вто 28 Май - 10:46
Наистина ли ви жегна толкова преводът на въпросното "сериалче", чак стигаме до думи като "предателство"? И това за преводаческа група, която повече от 10 години предоставя масово азиатски проекти?
Хубаво е човек от време на време да излиза от балончето си на комфорт най-малкото, за да се разнообрази - лично мнение, не искам да ви засегна. Никой не ви задължава да гледате насила каквото и да е. Има предостатъчно азиатски проекти, които качваме и превеждаме в момента, така че се надявам да не се чувствате ощетена по никакъв начин от това 6-епизодно "сериалче"
Когато престанем да гледаме на преводите ни само като на продукт, а помислим и за хората, които стоят зад тях, би трябвало да се радваме, че искат да добият опит с малки проекти от други държави, а току-виж сюжетът ни е допаднал и решим да погледнем от любопитство. Все пак, не е като да превеждаме 6 сезона от американска сапунка, успоредно някой френски филм, пък защо не и турски сериал, нали така? Не е такава "трагедия", каквато я изкарахте
Аз бих препоръчала за гледане неазиатските ни проекти, защото подборът определено е добър. Сигурна съм, че zezata ни е приготвила уникален превод, затова нямам търпение да гледам. Успех, екип!
Хубаво е човек от време на време да излиза от балончето си на комфорт най-малкото, за да се разнообрази - лично мнение, не искам да ви засегна. Никой не ви задължава да гледате насила каквото и да е. Има предостатъчно азиатски проекти, които качваме и превеждаме в момента, така че се надявам да не се чувствате ощетена по никакъв начин от това 6-епизодно "сериалче"
Когато престанем да гледаме на преводите ни само като на продукт, а помислим и за хората, които стоят зад тях, би трябвало да се радваме, че искат да добият опит с малки проекти от други държави, а току-виж сюжетът ни е допаднал и решим да погледнем от любопитство. Все пак, не е като да превеждаме 6 сезона от американска сапунка, успоредно някой френски филм, пък защо не и турски сериал, нали така? Не е такава "трагедия", каквато я изкарахте
Аз бих препоръчала за гледане неазиатските ни проекти, защото подборът определено е добър. Сигурна съм, че zezata ни е приготвила уникален превод, затова нямам търпение да гледам. Успех, екип!
Дата на присъединяване : 28.05.2023
Години : 47
Местожителство : Панагюрище
Вто 28 Май - 12:10
Здравей, primadonna. Изненадана съм, че толкова негативно сте се изказали по повод този немски сериал. Аз съм дългогодишен фен на азиатското кино и преди година реших да помагам с превод на този страхотен екип, поради тази причина. Защото исках повече и повече да има преведени азиатски филми. Не смятам, че съм предала азиатските фенове, защото съвместявайки семейни и служебни задължения, все още успявам да превеждам, и в момента допревеждам Lovely Runner. А и още много проекти съм приготвила за превод. Ще се радвам да гледате този итересен сериал и тогава да изкажете мнение. Това е сериал направен по една страхотна книга на Мона Кастен и повярвайте ми ще стане хит, още когато го пуснем. Вярвам, че и на вас ще хареса!
danko11, rozelin, desini1, AniTo, ees and Lightsleeper like this post
- deimionпотребител
- Брой мнения : 4
Дата на присъединяване : 04.11.2011
Местожителство : Пловдив
Сря 29 Май - 15:01
Аз съм голяма фенка на азиатските сериали още от 2009 - много се зарадвах на превода! понякога ми е изключително трудно да гледам онлайн или да свалям неща заради държавата в която се намирам. Влезнах в сайта специално да търся субтитрите, защото не можех да ги изтегля където е качен сериала. Днес по чудо мастерс-тв ме пусна да влезна. За жалост не мога да ги дръпна от тук също. надявам се да ги има и другаде ще продължа да търся. Всеки преводач според мен трябва да превежда това, което му е на сърце и иска да сподели с другите.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|