- galinipopovaПланински кристал
- Брой мнения : 34
Дата на присъединяване : 08.09.2011
Години : 33
Местожителство : Bansko/Blagoevgrad
Highway Star (2007)
Съб 10 Сеп - 0:14
Highway Star / Пряк път към славата
## Режисьор : Kim Hyun-su, Kim Sang-chan
## В ролите : Cha Tae-hyeon, Im Chae-moo, Lee So-yeon, Jeong Seok-yong и др.
## IMDB : Линк към IMDB
## Държава : Южна Корея
## Година : 2007
## Времетраене : 109 минути
## Резюме : Мечтата на Дал Хо е да стане известен рок певец. В очакване на славата, заедно с групата си той е принуден да излиза на сцената на малки нощни клубове. И тъкмо когато решава, че е настъпил звездният му час, разбира, че е подписал договор не да пее рок парчета, а трот песни. Но нашият герой обича да пее рок. И се срамува да излезе на сцената като трот изпълнител. Какво да прави?
:masters-tb: :замундалинк:
:Escape:
- ????Гост
Re: Highway Star (2007)
Съб 10 Сеп - 1:00
В началото си помислих, че Трот е еквивалент на нашенската чалга :lol: , но след кратко проучване открих следното: "Трот музика - това е корейска поп музика, харесвана най-вече от хората на средна възраст. Трот певците обикновено си зализват косите, носят ярки, лъскави сака и на сцената заемат драматични пози."
Този филм определено ще ми хареса.
Този филм определено ще ми хареса.
Съб 10 Сеп - 17:38
Това ми звучи обещаващо забавно.Когато го изгледам,ще коментирам по-обстойно За торт музиката зная само това,което съм чула от изпълненията на Daesung(Big Bang) и мисля,че е прилича на нашите стари градски шлагери,а не на чалгата.
- ????Гост
Нед 11 Сеп - 0:15
Ми като не знаех какво е ТРОТ... Твърде цветущо си представих, как рок музикант свири "Радка-пиратка". И ме напуши на смях. :lol: :lol: :lol: Или пък Траволта с китара в "Брилянтин". :geek:mayass написа:Това ми звучи обещаващо забавно.Когато го изгледам,ще коментирам по-обстойно За торт музиката зная само това,което съм чула от изпълненията на Daesung(Big Bang) и мисля,че е прилича на нашите стари градски шлагери,а не на чалгата.
- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Вто 31 Яну - 21:11
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите