Страница 1 от 2 • 1, 2
Alice (2020)
Съб 19 Сеп - 0:25
Alice
Алиса
Страна: Южна Корея
Дата на излъчване: 28 август 2020 г. - 17 октомври 2020 г.
Епизоди: 16
Телевизия: SBS
Режисьор: Пек Су Чан
Сценарист: Ким Гю Уон
Участват:
Ким Хи Сон като Юн Те И
Джу Уон като Пак Джин Гьом
Ким Хи Сон като Пак Сон Йонг
Куак Ши Янг като Ю Мин Хьок
И Да Ин като Ким До Йон
Ким Санг Хо като Ко Хьон Сок
Че Уон Йонг като Сок О Уон
Полиция
И Дже Юн като Ким Донг Хо
Джонг Ук като Ха Йонг Сок
Джи Хьок като Хонг Джонг Ук
Че Хонг Ил като Юн Джонг Су
"Алиса"
Ким Кьонг Нам като Ки Чол Ам
Хуанг Сънг Он като О Ши Йонг
Янг Джи Ил като Че Сънг Пьо
Ким Сон А като Чонг Хье Су
Китайски ресторант "Суса"
Че Джонг У като бащата на Те И
О Йонг Шил като майката на Те И
Йон У като Юн Те Йон
Пътешественици във времето
О Йон А като майката на Ън Су
И Джонг Хьон като Янг Хонг Соп
Пак Ин Су като И Се Хун
Резюме: Пак Джин Гьом (Джу Уон) е детектив, който не показва емоции. Докато разследва мистериозен случай, той осъзнава, че съществуват пътешественици във времето. Те идват от бъдещето в настоящето през пространство, наречено "Алиса". Джин Гьом се бори, за да предотврати появата на негативни неща през "Алиса". През това време той се среща отново с Юн Те И (Ким Хи Сон), която е починала в миналото. Той настоява, че срещата им е съдбовно събиране. Те И е гениален физик и държи ключа към пътуването във времето. Докато разгадават заедно тайната на пътуването във времето, Те И осъзнава, че зад самата нея се крие тайна.
Трейлър:СВАЛИ БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: STUPID DREAM
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: Masters-TB / Zelka.ORG / Zamunda
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С АНГЛИЙСКИ И БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: AvistaZ
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО: DRAMADAY
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С РУСКИ СУБТИТРИ: RuTracker
ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: OK / Telegram / PlayTube
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: Masters-TB / Zelka.ORG / Zamunda
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С АНГЛИЙСКИ И БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: AvistaZ
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО: DRAMADAY
ИЗТЕГЛИ ВИДЕО С РУСКИ СУБТИТРИ: RuTracker
ОНЛАЙН С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ: OK / Telegram / PlayTube
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ:
- Прикачени файлове
Re: Alice (2020)
Съб 19 Сеп - 0:28
Това е сериалът, който ми е най-интересен в момента.
С интерес чакам всеки епзиод.
Някой друг гледали го?
С интерес чакам всеки епзиод.
Някой друг гледали го?
- Брой мнения : 495
Дата на присъединяване : 12.12.2015
Години : 25
Местожителство : Варна
Съб 19 Сеп - 11:04
На мен също ми харесва и с интерес следя епизодите всяка седмица
Добра игра на Ким Хи Сон и Куак Ши Янг, а като видях и Че Уон Йонг тук (след Мистериозният бар) - това беше приятна изненада за мен ~
Добра игра на Ким Хи Сон и Куак Ши Янг, а като видях и Че Уон Йонг тук (след Мистериозният бар) - това беше приятна изненада за мен ~
- спойлер:
- Първоначално мислех, че ще е един от злодеите, но явно и този път ще е от страната на добрите... ще видим в следващите серии.
Години : 34
Местожителство : Трявна
Съб 19 Сеп - 11:42
Благодаря за темата. И аз го следя и всяка седмица чакам с нетърпение следващите епизоди. Едва - едва преживявам седмицата, докато излязат новите епизоди. И аз като Или почти не превъртам, което си е чудо, защото толкова малко сериали в последно време успяват така да ми задържат интереса. Последният такъв беше It's Okay Not To Be Okay.
Наистина нямам търпение да разбера как ще ги навържат нещата. И да вземат онези двамата най-накрая да разберат, че са баща и син и да спрат да се преследват един-друг.
Наистина нямам търпение да разбера как ще ги навържат нещата. И да вземат онези двамата най-накрая да разберат, че са баща и син и да спрат да се преследват един-друг.
Нед 27 Сеп - 12:47
Значи, как да оцеля още една седмица до следващите епизоди. Изгледах до 10-ти епизод и направо се пръскам от любопитство и вълнение. То толкова неща разкриха, че направо ми се пръска главата и идея си нямам накъде ще ни поведе сюжета.
- Spoiler:
- Най-накрая Ю Мин Хьох разбра, че е баща на Пак Джин Гьом, а приятелката на Юн Те И - О Ши Йонг е знаела, че тя е мъртва и му е пробутвала лъжи.. За инспектора ми дойде като гръм от ясно небе, че е замесен, а след 10-ти епизод ми се струва, че и на началника на Ю Мин Хьок - Ки Чол Ам не са му чисти сметките. Сега да видим кога и как Пак Джин Гьом ще разбере, че е син на Ю Мин Хьок. Ю Мин Хьок се закле да намери убиеца на Юн Те И, но синчето хич не му вярва. Пък и той е в правото си, татко му колко пъти се опита да го убие.
Пон 28 Сеп - 12:39
Тъкмо наваксах с гледането и искрено се радвам, че не продължиха в духа на 8-ми епизод, който си заслужава да се прескочи почти целия Темпото върви много добре, единственото, което не ми хареса, е че се опитват да вкарат лееека романтична нотка между настоящата Юн Те И и Джин Гьом, а това с аджушито... уау.
Нямам търпение за уикенда
- спойлер:
- Когато го бяха намушкали по-рано ми беше жал за него, но след като отвлече Сок О Уон стана ясна работата... Подкрепям за началника на Мин Хьок, има нещо със сигурност. Вече ме навява мисълта, че в края ще убият Мин Хьок. Не ми се иска, но гледайки как нещата в Алиса и хората около него един по един си изкарват дрипавите ризи, особено О Ши Йонг, не е изключен и този драматичен край.
Нямам търпение за уикенда
Пон 28 Сеп - 13:25
Да, и аз се дразня на това, че вкарват лека романтика между сегашната Юн Те И и Пак Джин Гьом. Би било доста странно да се събере с жена, копие на майка му. Но пък на какво ли друго не съм се нагледала в корейски сериали. +1 и за Мин Хьок.
- Spoiler:
- Наистина не ми се иска да убиват нито мама, нито татко, нито синчето, но и на мен ми се струва, че някой от тях може да умре накрая. Мисля си, че Мин Хьок може да се жертва за да спаси Джин Гьом и сегашната Юн Те И. Все пак нали му е съвестно, че я е изоставил и изобщо не я е потърсил през годините. Да не се окаже накрая, че началника дърпа конците, но може и да е някой от по висшестоящите.
Пон 12 Окт - 23:14
Ейй, как се обърнаха нещата
Добре, че започнаха да свалят маските няколко епизода преди края, иначе всичко щеше да се стовари наведнъж и кашата щеше съвсем да стане на миш-маш Засега не ми се обърква историята в главата, но заради тези двойници ще трябва да следя още по-изкъсо.
- спойлер:
- Разбрахме кой е "учителят" и какъв е мотивът на аджушито... Оказва се, че този от бъдещето през цялото време е бил в настоящето и въпреки всичко няма да навреди на Джин Гьом. До средата на 11-ти еп. мислех, че е напълно възможно да го направи, но развитието след това ми стопли душата. Връзката, която е изградил с него, е толкова силна, че рискува евентуално да загуби съпругата си... но му костваше живота (за втори път тт.тт) Разбира се, мъдрите слова "Не позволявай на миналото да те погуби, настоящето е по-важно, както и хората до теб."
Другият ми шок - двете разновидности на Сок О Уон! В началото бях предположила, че е злодей, след което отхвърлих теорията, а са били и двамата... брилянтно! Лично за мен щеше да е по-интересно, ако бяха оставили добрия жив и да има роля в сблъсъка със злия, но много лесно се отърваха от неговия персонаж тт.тт
Колежката в Алиса успяха да я манипулират. Пак извърши глупост от ревност, а може и да не е глупост. Може би тя е пренесла проф. Юн в миналото, преди колата да избухне, поне аз така си мисля. Все пак не може да разчита на Мин Хьок, а шефът я наблюдава изкъсо.
Беше ми убягнало, че проф. Юн не е виждала снимка на майката на Джин Гьом, а сега се срещнаха, видяхме и двамата Джин Гьом в превюто... нямам никакво търпение
Добре, че започнаха да свалят маските няколко епизода преди края, иначе всичко щеше да се стовари наведнъж и кашата щеше съвсем да стане на миш-маш Засега не ми се обърква историята в главата, но заради тези двойници ще трябва да следя още по-изкъсо.
Нед 18 Окт - 14:00
Много интересни 13 и 14. Чудя се дали учителят е Сок О Уон или има някой над него
Това с двойника вече стана ужасяващо, но поне всичко свършва другата седмица и няма да му се чудим повече
Подготвям се психически за саможертвата на бащата... изглежда ми неизбежно на този етап.
Това с двойника вече стана ужасяващо, но поне всичко свършва другата седмица и няма да му се чудим повече
Подготвям се психически за саможертвата на бащата... изглежда ми неизбежно на този етап.
Нед 25 Окт - 20:53
15-ти епизод беше страхотен... и дотам.
- спойлер:
- За мен това не беше идеалният завършек. Най-добре би било никой да не си спомня случилото се и да ги видим как водят различен живот в настоящето. Щеше да ми е интересно да видим някоя минала версия на Мин Хьок, но за някои от каста си спестиха времето (за жалост).