- ilinaмастър в преводите
- Брой мнения : 495
Дата на присъединяване : 12.12.2015
Години : 25
Местожителство : Варна
The World Of The Married (2020)
Сря 13 Май - 11:06
The World Of The Married
Режисьор: Мо Уан Ил
Сценарист: Джу Хьон
Канал: jTBC
Епизоди: 16
Период на излъчване: 27 март - 16 май, 2020 г.
Време на излъчване: петък и събота, 22:50 ч.
Страна: Южна Корея
С участието на:
Ким Хи Е като Чи Сон У
Пак Хе Джун като И Те О
Пак Сон Йонг като Ко Йе Рим
Ким Йонг Мин като Сон Дже Хьок
Хан Со Хи като Йо Да Гьонг
И Гьонг Йонг като Йо Бьонг Гу
Ким Сон Гьонг като Ом Хьо Джонг
Че Гук Хи като Сол Мьонг Сук
И Хак Джу като Пак Ин Гю
Шим Ън У като Мин Хьон Со
Резюме: Чи Сон У е семеен лекар. Омъжена е за И Те О и двамата имат син. Изглежда така, сякаш си има всичко, включително успешна кариера и щастливо семейство, но е предадена от съпруга си и близките си.
И Те О мечтае да стане успешен режисьор. Той ръководи бизнес с помощта на съпругата си. Въпреки че обича жена си, И Те О попада в опасна връзка с друга.
Трейлър:
https://zamunda.net/bananas?search=The+World+Of+The+Married&gotonext=1&incldead=&field=name
Години : 25
Местожителство : Варна
Re: The World Of The Married (2020)
Сря 20 Май - 10:02
Един прекрасен сериал с чудесна актьорска игра! Напълно заслужава високия си рейтинг и положителните коментари. Започва увлекателно, като увеселително влакче с много обрати. Мине ли половината от сериала, започва играта с този безкраен емоционален цикъл при главната двойка.
Играта на Ким Хи Е е феноменална! Никога не се даде на нападките на другите, опитваше се да изправя глава след всеки проблем, но в желанието си да защити сина си, понякога по-скоро му вредеше допълнително. Отмъщението, което замисляше в началото, започна да става токсично за самата нея. Започна да подозира всеки около себе си, беше все по-несигурна, докато не остана сам сама...
Между всички психологични обстрелки се оказва разбира се детето, чийто живот е преобърнат с главата надолу. В началото не разбирах поведението му изцяло, но към края всичко ми се изясни, особено в последните 20 минути.
Финалът за мен е по-скоро един неосъществен копнеж,
Ако сте в настроение за семейни драми, психологичен стрес, но увлекателна история и прекрасна актьорска игра, определено гледайте!
Играта на Ким Хи Е е феноменална! Никога не се даде на нападките на другите, опитваше се да изправя глава след всеки проблем, но в желанието си да защити сина си, понякога по-скоро му вредеше допълнително. Отмъщението, което замисляше в началото, започна да става токсично за самата нея. Започна да подозира всеки около себе си, беше все по-несигурна, докато не остана сам сама...
- спойлер:
- Вечерята със семейството на любовницата... Божичко! Бомба след бомба! Остава си любимата ми сцена от сериала
Между всички психологични обстрелки се оказва разбира се детето, чийто живот е преобърнат с главата надолу. В началото не разбирах поведението му изцяло, но към края всичко ми се изясни, особено в последните 20 минути.
- спойлер:
- Да си част от перфектно семейство, след което да станеш свидетел на изневяра, на физическо насилие и постоянен психически тормоз, да те дърпат от двете страни, без да се опитват да те разберат, да видиш как се връщат един към друг, отчаянието в очите на детето, когато баща му се държеше за Сон У след опита си за самоубийство... безценно!
Финалът за мен е по-скоро един неосъществен копнеж,
- спойлер:
- затова и образа на Джун Йонг е неясен, не знаем дали наистина се е върнал.. това би бил щастливият край. Но възможен ли е въобще този край след всичко казано дотук?
Ако сте в настроение за семейни драми, психологичен стрес, но увлекателна история и прекрасна актьорска игра, определено гледайте!