- Камимладши преводач
- Брой мнения : 485
Дата на присъединяване : 12.12.2013
Години : 34
Местожителство : Трявна
Guardian (2018)
Пет 21 Сеп - 15:24
- Spoiler:
Име: 镇魂, Zhen Hun, Guardian
Държава: Китай
Жанр: Фентъзи, Екшън, Броманс
Телевизия: Zhejiang TV,Dragon TV
Епизоди: 40
Сценарист: Qi Xiaoyu, Ye Fangzhou, Hua Liang
Режисьор: Zhou Yuanzhou
Участват:
Zhu Yi Long - Shen Wei
Bai Yu - Zhao Yun Lan
Xu Jin - Zhang Ruo Nan
Huang Shuo - Ye Huo
Liu Min Ting - Lin Jing
Сюжет: Тази драма е базирана на едноименната новела. Отделът за Специални разследвания е тайна организация, която се занимава на пръв поглед с всички необичайни криминални случаи. Всъщност тя поддържа мира между световете на хората, подземните демони и митичните същества на повърхността. Нейни членове са представители и от трите вида.При разследване на странно убийство в местния университет, шефът на отдела Джао Юнлан се запознава с невъзмутимия професор Шън, който изобщо не е изненадан от всичките странни събития, в които е въвлечен. Историята проследява, както разкриването на заговор за нарушаване на мира между световете, така и се фокусира върху приятелството между Джао Юлан и професор Шън Уей, което надхвърля миналото и настоящето…
Забележка: Оригиналната новела е БЛ, но заради китайската цензура в драмата е премахнат романсът между двамата главни, фокусирайки се само върху приятелството им.
Лично мнение: Изгледах 4 епизода и съм много приятно изненадана от драмата. Дори не превъртам, което говори само за себе си. Началникът съм го гледала в Memory Lost, ама не можах да го позная, там беше един изпит. Харесаха ми обстановката в офиса и аз искам шеф като Джао Юнлан, един такъв непукист. За разлика от други на мен БЛ моментите не ми пречат, жалко, че заради китайската цензура, тези моменти са премахнати.
Английски субтитри
:masters-tb:
Онлайн+сваляне с английски субтитри
Онлайн с български субтитри
Онлайн с руски субтитри
Новелата онлайн с английски превод