My Only Love Song / Моята любима песен (2017)
Нед 2 Юли - 19:04
My Only Love Song
Страна: Южна Корея
Време на излъчване: 09 юни 2017, петък 24 ч.
Канал: Netflix
Режисьор: Мин Ду Шик
Сценарист: Ким Су Джин
Епизоди: 20
С участието на:
И Джонг Хьон като Он Дал
Конг Сънг Йон като Сонг Су Джонг
И Дже Джин като Бьон Сам Йонг
Ким Йон Со като принцеса Пьонг Ганг
Ан Бо Хьон като Му Мьонг
Пак Джу Хьонг като Го Ил Йонг
И Чол Мин като режисьор на филма
И Йонг Джик като крал Пьонг Уон
Ким Джонг Пал като благородник
Ким Че Ън като Ми Джин/ Хуа Хонг
Че Джонг Хун като Бонг Су Хьо
Конг Сънг Йон като Сонг Су Джонг
И Дже Джин като Бьон Сам Йонг
Ким Йон Со като принцеса Пьонг Ганг
Ан Бо Хьон като Му Мьонг
Пак Джу Хьонг като Го Ил Йонг
И Чол Мин като режисьор на филма
И Йонг Джик като крал Пьонг Уон
Ким Джонг Пал като благородник
Ким Че Ън като Ми Джин/ Хуа Хонг
Че Джонг Хун като Бонг Су Хьо
Резюме:
Сонг Су Джонг (Конг Сънг Йон) е топ звезда и е много арогантна. Съди хората по това, колко пари имат. Изведнъж се връща назад във времето в ерата Чосон и среща Он Дал (И Джонг Хьон). Той би направил всичко за пари, но всъщност е много мил с бедните хора.
Сонг Су Джонг (Конг Сънг Йон) е топ звезда и е много арогантна. Съди хората по това, колко пари имат. Изведнъж се връща назад във времето в ерата Чосон и среща Он Дал (И Джонг Хьон). Той би направил всичко за пари, но всъщност е много мил с бедните хора.
Re: My Only Love Song / Моята любима песен (2017)
Нед 2 Юли - 19:23
Ето БГ субки за първи епизод:
http://sd-team.ucoz.org/load/seriali/juzhna_koreja/my_only_love_song_e01_mojata_ljubima_pesen/6-1-0-304
http://sd-team.ucoz.org/load/seriali/juzhna_koreja/my_only_love_song_e01_mojata_ljubima_pesen/6-1-0-304
Нед 2 Юли - 19:30
Ето БГ субки за втори епизод:
http://sd-team.ucoz.org/load/seriali/juzhna_koreja/my_only_love_song_e02_mojata_ljubima_pesen/6-1-0-305
http://sd-team.ucoz.org/load/seriali/juzhna_koreja/my_only_love_song_e02_mojata_ljubima_pesen/6-1-0-305
- Брой мнения : 25
Дата на присъединяване : 12.02.2017
Местожителство : Stara Zagora
Вто 4 Юли - 9:00
Много забавен сериал!
Захванах го, защото съм пристрастен фен на FT Island, харесвам и музиката на NCBlue.
И Джонг Хьон (NCBlue) съм го гледала в други драми (последно в Оражневия мармалад), любимец ми е. Докато И Дже Джин (FT Island) отскоро стартира филмовата си кариера, но е красавец и много артистичен на музикалната сцена, сигурна съм че ще му се получи и тук.
За мен е откритие Конг Сънг Йон, много е добра! Засега 10/10 забавна и чаровна по десетобалната система.
Сърдечно благодаря за буквите!
Захванах го, защото съм пристрастен фен на FT Island, харесвам и музиката на NCBlue.
И Джонг Хьон (NCBlue) съм го гледала в други драми (последно в Оражневия мармалад), любимец ми е. Докато И Дже Джин (FT Island) отскоро стартира филмовата си кариера, но е красавец и много артистичен на музикалната сцена, сигурна съм че ще му се получи и тук.
За мен е откритие Конг Сънг Йон, много е добра! Засега 10/10 забавна и чаровна по десетобалната система.
Сърдечно благодаря за буквите!
- primadonnaКехлибарена камбанка
- Брой мнения : 102
Дата на присъединяване : 02.10.2015
Години : 33
Вто 4 Юли - 10:30
Сериалчето наистина е забавно и много комедийно,радвам се че е такова иначе не гледам исторически.За айдълчетата се справят чудесно,ролите на всички им си отиват.И аз съм една от привърженичките на FT ISLAND.
pencheva_sz радвам се,че и вие харесвате любимата ми група страхотни са.
- pencheva_szПланински кристал
- Брой мнения : 25
Дата на присъединяване : 12.02.2017
Местожителство : Stara Zagora
Вто 4 Юли - 14:48
primadonna написа:Сериалчето наистина е забавно и много комедийно,радвам се че е такова иначе не гледам исторически.За айдълчетата се справят чудесно,ролите на всички им си отиват.И аз съм една от привърженичките на FT ISLAND.
Благодаря! За групата - обичам ги тези момчета ! И вече надълго и нашироко досаждах на лични
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите