- lazetoПазител на съкровщето
- Брой мнения : 1098
Дата на присъединяване : 12.11.2011
Cook Up a Storm (2017)
Пон 22 Май - 23:30
Cook Up a Storm (2017)
Държава: Хонконг, Китай
Година: 2017
Жанр: комедия, драма
Пълнометражен 90 мин
Режисьор: Raymond Yip Waiman
Субтитри: Английски
Участват:
Nicholas Tse
Jung Yong-Hwa (CNBLUE)
Tiffany Tang
Michelle Wai
Резюме: Международан кулинарен конкурс става арена за битка на двама противника – единият (Nicholas Tse) е известен майстор в кантонската кухня, а другият (Jung Yong-hwa) – френски възпитаник и носител на звезди Мишлен. Но тяхното съперничество има неочакван обрат – когато се появява общ враг, двамата обединяват своите усилия сливайки Изтока и Запада...
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Re: Cook Up a Storm (2017)
Вто 29 Авг - 23:20
Един от най-безсмислените филми, които съм гледала. Някакви хора уж са съперници, но не им личи. Някакво състезание, което случайно те печелят. Красиво заснета храна на фона на ужасна актьорска игра. Чонг Йонг Хуа играе? Айде моля ви се! Да продължава да ни радва с песни и да ни спести мъката от "актьорството" си. Оценка 1/10 и то заради участието на храната.
- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Re: Cook Up a Storm (2017)
Пет 1 Сеп - 7:39
Според мен темата беше не съперничеството между две различни кухни, а да излезеш от сянката на баща си. Хареса ми филма, затова исках да го преведа независимо дали някой ще ме изпревари (за първи път ми се случва за китайски филм). Друга причина беше лошия превод от английски, така че се постарах да ползвам малко от руски.