- RedCafeПланински кристал
- Брой мнения : 21
Дата на присъединяване : 02.02.2016
Години : 40
Очаквани от вас сериали
Пет 10 Фев - 11:31
Здравейте идеята на темата е да напишете какви нови сериали очаквате да излезнат скоро!
Тъй като аз съм фен на историческите ще дам някой предстоящи заглавия, още не съм изгледал нито един китайски исторически сериал, но вече съм си харесал 3 високо оценени на които се надявам завбъдеще някой да се заеме с буквичките, но като гледам се очакват и още добри заглавия от този жанр !
1. Nirvana in Fire 2 - Wikipedia
2. Tribes and Empires: Storm of Prophecy - Wikipedia
3. The Advisors Alliance - DramaWiki
Тъй като аз съм фен на историческите ще дам някой предстоящи заглавия, още не съм изгледал нито един китайски исторически сериал, но вече съм си харесал 3 високо оценени на които се надявам завбъдеще някой да се заеме с буквичките, но като гледам се очакват и още добри заглавия от този жанр !
1. Nirvana in Fire 2 - Wikipedia
2. Tribes and Empires: Storm of Prophecy - Wikipedia
3. The Advisors Alliance - DramaWiki
- MarchelaПазител на съкровщето
- Брой мнения : 133
Дата на присъединяване : 08.04.2012
Re: Очаквани от вас сериали
Пет 10 Фев - 13:12
Браво за чудесната тема. Аз съм фен на фентъзитата и особено исторически такива, затова се включвам с няколко заглавия.
Martial Universe- с Ян Ян и У Чун
---------------------------------------------------------------------
Fighter of the Destiny- с Лу Хан
The Gods с Луо Дзин
Once Promised с Хуан Сяо Мин
за него няма още трейлър
Martial Universe- с Ян Ян и У Чун
Fighter of the Destiny- с Лу Хан
The Gods с Луо Дзин
Once Promised с Хуан Сяо Мин
за него няма още трейлър
- RedCafeПланински кристал
- Брой мнения : 21
Дата на присъединяване : 02.02.2016
Години : 40
Re: Очаквани от вас сериали
Пет 10 Фев - 14:39
Marchela
Този Tribes and Empires: Storm of Prophecy 2017 от части също е фентъзи, имам усещането че ше е много добър!
Те като гледам повечето китайски исторически са фентъзита, но кои си заслужават наистина вниманието не е много ясно аз за това малко или много проверявам как са оценени в MyDramaList.com
И наистина все повече набират скорост китайсаните в този жанр, вече има и качествени заглавия дано някой им обърне внимание с бг превод завбъдеще!
Този Tribes and Empires: Storm of Prophecy 2017 от части също е фентъзи, имам усещането че ше е много добър!
Те като гледам повечето китайски исторически са фентъзита, но кои си заслужават наистина вниманието не е много ясно аз за това малко или много проверявам как са оценени в MyDramaList.com
И наистина все повече набират скорост китайсаните в този жанр, вече има и качествени заглавия дано някой им обърне внимание с бг превод завбъдеще!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите