- Камимладши преводач
- Брой мнения : 485
Дата на присъединяване : 12.12.2013
Години : 34
Местожителство : Трявна
Tower of Sand (2016)
Съб 29 Окт - 17:32
Име: 砂の塔, Suna no Tou, Tower of Sand
Формат: Рензоку
Жанр: Съспенс, човешка драма
Епизоди:
Телевизия: TBS
Период на излъчване: 14 Октомври 2016 -
Основна песен: Suna no Tou by THE YELLOW MONKEY
Участват:
Канно Михо – Такано Аки
Мацушима Нанако – Сасаки Юмико
Ивата Таканори – Убуката Кохей
Танака Наоки – Такано Кеничи
Сано Хаято – Такано Казуки
Инагаки Кимура – Такано Сора
Йокояма Мегуми – Асо Хироко
Цуда Канджи – Асо Такефуми
Хориучи Кейко – Хашигучи Рино
Кавазу Асука – Хашигичи Наруми
Отозуки Кей – Янаги Шори
Сато Нори – Миура Ацуко
Хоран Чиаки – Оно Аяка
Мицуиши Кен – Арамата Хидеми
Уесуги Шухей – Цукуи Такуми
Кимура Юичи – Иносе Шинджи
Карасума Сецуко – Мита Кумико
Сюжет: Такано Аки е домакиня, която е построила обикновен семеен живот. Когато семейството й се мести в луксозна, многоетажна сграда, Аки очаква да започне семейния й живот от мечтите. Докато не среща зловещите си и страшни съседи. Зад стените на тази кула от слонова кост, животът е социална екосистема, продиктувана от строгите правила и благоприличието на тщеславните домакини. Макар абсурдно и комично на пръв поглед, поведението на домакините лесно се превръща в зловещо, както Аки открива по неочакван начин. Някой се опитва да разкъса живота и семейството й.
Re: Tower of Sand (2016)
Нед 30 Окт - 11:31
Много интересни бяха първите два епизода. От тези снобки домакини да ти настръхне косата. Сякаш с калъп са ги вадили. Някой като не прави като тях и почват да го игнорират. Мацушима Нанако я гледах предния сезон в Eigyou Buchou Kira Natsuko в ролята на майка,
- Spoiler:
- тук в ролята на убийца нещо не мога да я възприема. Чак настръхнах във втора серия като натопи белите рози в червената кръв. Всички си мислят, че са защитени в тази сграда, но истината е, че Юмико следва всяка тяхна стъпка. Наблюдава ги с камери, слага им микрофони. Направо ме кара да се обръщам подозрително към всички цветя вкъщи.
Пет 4 Ное - 9:10
Трета серия беше много интересна. Аки пак попадна под ударите на останалите майки, а Юмико си показа рогцата. Спечели симпатиите на Сора.
- Spoiler:
- Доколкото разбрах Юмико поставя под изпитание майките. Ако не преминат им отнема децата. От показаното дотук си мисля, че тя е имала дете, което е загубила, може би пак заради някакви глупави правила. А Аки не мина изпитанието заради Кохей и сега тя й взема Сора. Но от превюто в следващия епизод съдя, че Аки вече ще разкрие Юмико.
Чет 17 Ное - 8:57
Хи, пети епизод срина всичките ми теории. Едно си мислех, то друго стана.
- Spoiler:
- Сега като се оказа, че съпругът на Аки и Юмико са имали връзка, си мисля, че Юмико не случайно е избрала Аки. Но и Кохей продължава да ми е малко съмнителен, все ми е на акъла, че работи заедно с Юмико. Но пък като каза в полицията, че Юмико му е съмнителна и аз взех да се съмнявам в тази си теория. Така се бях притеснила, че Казуки наистина заравя онова детенце. Но пък облекчението ми беше голямо, когато се разбра, че е заравял телефони.
Пон 5 Дек - 8:29
Забравих да коментирам последните два епизода. То толкова разкрития имаше, че чак ми се замая главата. И отново представите ми се обърнаха на 180 градуса. И сега какво се оказа.
- Spoiler:
- Че Казуки е син на Юмико. А тя си го иска обратно. Но явно е забравила, че го е изоставила. Или може би има нещо с началото на първа серия, когато Юмико чистеше окървавената баня. И както, впоследствие се разбра, Кеничи я е видял. А Кохей по всякакав начин се опитва да разкрие Юмико, явно няма да е толкова лош. Но да видим.