Seirei no Moribito -2016
Вто 13 Сеп - 2:57
Seirei no Moribito
Държава : Япония
Година : 2016
Епизоди:4
Времетраене : x 72 min.
Жанр:Екшън, Приключенски
Режисьор :Keiji Kataoka
Субтитри:БГ ,Английски
В ролите :Ayase Haruka, Kobayashi Kai, Kimura Fumino, Fujiwara Tatsuya, Higashide Masahiro, Takashima Reiko, Fukikoshi Mitsuru
Резюме:Веднъж на всеки 100 години воден дух поставя яйце в човек и този човек става Пазител на свещения дух. Този път отговорността пада на Chagum (Kobayashi Kai), втория принц на империя New Yogo. Императорът, уплашен, че вестта за принца обладан от воден дух, ще урони престижа на кралското семейство, възлага на убийци да се отърват от него. За да защити сина си, Втората императрица тайно моли Balsa (Ayase Haruka) - жена телохранител, да го отведе със себе си и да го опази от убийците на императора…
Re: Seirei no Moribito -2016
Пон 19 Сеп - 20:20
Започвам да го гледам, струва ми се интересен.
Ками, Поли, хубав ли е сериала, гледали ли сте го?
Ками, Поли, хубав ли е сериала, гледали ли сте го?
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Пон 19 Сеп - 20:32
Аз гледах само първи епизод, струва ми се много интересно фентъзи.
Години : 34
Местожителство : Трявна
Сря 21 Сеп - 8:27
Снощи го изгледах. Не съм гледала анимето та да направя сравнение, но много ми хареса. Обожавам фентъзита, а това тук беше много добре представено.
Аясе Харука беше страхотна както винаги. Не знам само как са могли да изберат Фудживара Тацуя за ролята на императора. Него не го харесвам като актьор, не ми се струва, че и може да играе. Израдва ме избора на Кимура Фумино за втора императрица, стана ми любимка след Сирена. Зарадвах се и на Мацуда Сатоши - един от любимите ми райдъри.
Чакам с нетърпение втори сезон.
Аясе Харука беше страхотна както винаги. Не знам само как са могли да изберат Фудживара Тацуя за ролята на императора. Него не го харесвам като актьор, не ми се струва, че и може да играе. Израдва ме избора на Кимура Фумино за втора императрица, стана ми любимка след Сирена. Зарадвах се и на Мацуда Сатоши - един от любимите ми райдъри.
Чакам с нетърпение втори сезон.