Castaway on the Moon (2009)
Пет 9 Сеп - 21:58
Държава: Южна Корея
Година: 2009
Жанр: Комедия / Драма
Времетраене: 116 мин.
Аудио: Корейски
В главните роли: Jae-yeong Jeong и Ryeo-won Jeong
Съвременна история за един Робинзон Крузо. Отчаян млад мъж решава да се сбогува с този свят, без да знае, че съдбата му готви едно незабравимо изживяване, което ще му помогне да преоткрие себе си и... още нещо.
:замундалинк: :masters-tb:
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Re: Castaway on the Moon (2009)
Вто 26 Юни - 22:44
Никой ли не го е гледал? Уникален филм.
Много ми хареса, когато поникнаха растенията. И как си пишеха с момичето...
Две неща за първи път видях в този филм - спагети с черен боб е едното. И все си мислех, че грешно съм чула, защото за мен звучи ... гадничко. Другото ново за мен, беше заболяването на девойката. Сега не се сещам за името, но наистина има такава болест и е ужасна...
Който не знае - мацката е главната в онзи филм - "Princess Ja Myung Go" (и принц Хондонг), участваше и в "My Name is Kim Sam-Soon", където съперничеше за сърцето на Бини. А тук е страшна, няма да я познаете.
Какво да ви кажа, гледайте.
Интелигентен хумор и два часа забавление (и мъъничко размисъл, ама не прекалено).
Много ми хареса, когато поникнаха растенията. И как си пишеха с момичето...
Две неща за първи път видях в този филм - спагети с черен боб е едното. И все си мислех, че грешно съм чула, защото за мен звучи ... гадничко. Другото ново за мен, беше заболяването на девойката. Сега не се сещам за името, но наистина има такава болест и е ужасна...
Който не знае - мацката е главната в онзи филм - "Princess Ja Myung Go" (и принц Хондонг), участваше и в "My Name is Kim Sam-Soon", където съперничеше за сърцето на Бини. А тук е страшна, няма да я познаете.
Какво да ви кажа, гледайте.
Интелигентен хумор и два часа забавление (и мъъничко размисъл, ама не прекалено).
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите