Signal (2016)
Нед 31 Яну - 18:43
Signal
Държава : Южна Корея
Година : 2016
Епизоди:16
Времетраене : x 65 min.
Жанр:Драма, Криминален
Канал: tvN
Режисьор :Kim Won Suk
Субтитри: Английски , Руски
В ролите :Lee Je Hoon,Kim Hye Soo,Jo Jin Woong,Hwang Tae Kwang
Година : 2016
Епизоди:16
Времетраене : x 65 min.
Жанр:Драма, Криминален
Канал: tvN
Режисьор :Kim Won Suk
Субтитри: Английски , Руски
В ролите :Lee Je Hoon,Kim Hye Soo,Jo Jin Woong,Hwang Tae Kwang
Резюме:Сериалът е римейк на хитовия филм от 2003г. "The Memories of Murder", базиран на истински случай от периода 1986-1991 година, когато малък град до Сеул е разтърсен от поредица убийства, отнели живота на 10 жени, които варират от 71-годишна баба до 13-годишна ученичка, жертва на изнасилвач-убиец.
Драмата ще разкаже историята на детектив от настоящето и детективи от миналото, свързани помежду си чрез стара радиостанция, които опитват да разрешат тези случаи ...
Драмата ще разкаже историята на детектив от настоящето и детективи от миналото, свързани помежду си чрез стара радиостанция, които опитват да разрешат тези случаи ...
Re: Signal (2016)
Чет 19 Май - 15:04
Изключително интересен сериал, държи те в напрежение от началото до финала, нямаш си представа какво ще стане в следващия момент. Страхотна актьорска игра, определено беше много добро попадение Препоръчвам!!!! Единственото което не ми допадна е отворения финал, но се надявам да има продължение
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Пон 30 Май - 20:51
На финалната права съм и напълно подкрепям мнението по-горе.
Много интересен сериал и страхотна актьорска игра.
А темата за паралелна реалност, ако мога така да кажа, е разработена интересно и държи в напрежение.
Ако трябва да дам оценка то е 10/10.
Много интересен сериал и страхотна актьорска игра.
А темата за паралелна реалност, ако мога така да кажа, е разработена интересно и държи в напрежение.
Ако трябва да дам оценка то е 10/10.
Чет 2 Юни - 17:59
Изгледах сериала с огромен интерес. През цялото време ме държеше в напрежение и бях със затаен дъх. За първи път някой сериал в жанр Криминален ме държи в такова напрежение.
- lawliettaмладши преводач
- Брой мнения : 32
Дата на присъединяване : 31.05.2017
Местожителство : Страната на чудесата!!
Пет 6 Окт - 23:41
Този сериал се оказа по-интересен дори от Gap-Dong.
Остът, кастът и историята са невероятни.
Идеята за разговори от бъдещото с миналото е много интересна. Промяната на събитията също. Както казват останалите,
истинско напрежение е. Има обрати и наистина неочаквани неща. Като например това,
Препоръчвам! За мен сериалът заема първо място!
Остът, кастът и историята са невероятни.
Идеята за разговори от бъдещото с миналото е много интересна. Промяната на събитията също. Както казват останалите,
истинско напрежение е. Има обрати и наистина неочаквани неща. Като например това,
- Spoiler:
- че детектив Хан не можа да спаси брата на Хе Йонг. ( Много ми се искаше да го спаси )
В началото наистина мислех, че се е самоубил. Истината ме фрапира.
Препоръчвам! За мен сериалът заема първо място!
- Камимладши преводач
- Брой мнения : 485
Дата на присъединяване : 12.12.2013
Години : 34
Местожителство : Трявна
Нед 29 Апр - 11:24
Покрай японският римейк се присетих, че не съм го гледала. Наистина е много интересен и заплетен, държи те в напрежение до самия край. И аз се изненадах изключително от истините, които излезнаха наяве. Само краят ми се искаше да не е с отворен край. Дано има и втори сезон.