Sassy Go Go/ Cheer Up/ Давай, Дерзай
+2
miromira_88
danko11
6 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Sassy Go Go/ Cheer Up/ Давай, Дерзай
Вто 10 Ное - 13:33
Ами, понеделник и вторник го излъчват в Корея, иначе се стараем по два епизода на седмица да качваме. Очаквайте тези дни 9-ти и 10-ти. А за броя на епизодите и аз не съм сигурен точно колко са. Ще проверя и ще пиша отново.
- lukrecianaопитен преводач
- Брой мнения : 1381
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Вто 10 Ное - 16:32
Ми аз съм писала 12 серии.Леко поздравче за гледащите.
Лично аз не съм го почвала, но събота и неделя ще поправя грешката.
Не прилича ли на БОФ, че видях нещо подобно...
Остава една серия. След малко ще излезе последната.
Вто 10 Ное - 17:53
Няма нищо общо с БОФ, не нищо ново, но много ми харесва сериалчето, актьорите добре се справят с ролите си. Сега в петък ще пусна 9-ти епизод, а в събота 10-ти, извинявам се, но просто тази седмица ми е натоварена и не съм сигурен дали ще успея по-рано.
Едно поздравче с песен, която главната (Чонг Ън Джи) изпълнява.
Не бях я чувал точно такава песен да изпълнява и съм впечатлен.
Песента е страхотна много я обичам, надявам се и на вас да ви хареса, поздрав!
Едно поздравче с песен, която главната (Чонг Ън Джи) изпълнява.
Не бях я чувал точно такава песен да изпълнява и съм впечатлен.
Песента е страхотна много я обичам, надявам се и на вас да ви хареса, поздрав!
- Брой мнения : 79
Дата на присъединяване : 08.11.2015
Местожителство : България
Чет 12 Ное - 22:26
Sassy Go Go никак не прилича на БОФ, обаче ужасно много напомня на "Училище 2013", като разликата е, че тук има и любовна история освен съревнованията в училищните резултати. Даже гледах репортаж на корейците, в който сравняват Ким Йол и приятеля му с Нам Сун и неговия приятел. Обсъждаше се и визуалната прилика и приликата в сюжета на двата сериала. И това мъжко тинейджърско приятелство - почти идеалистично и неразрушимо, мисля че доста се харесва на корейците, поне такива са ми впечатленията.
Ще е много жалко ако сериалът има само 12 епизода. Това е един от малкото сериали, които могат да бъдат и с много повече епизоди, зщото има потенциал. "Училище2013" също имаше отворен финал и останах с усещането за нещо недовършено. Дано поне на Sassy Go Go му направят втори сезон.
Ще е много жалко ако сериалът има само 12 епизода. Това е един от малкото сериали, които могат да бъдат и с много повече епизоди, зщото има потенциал. "Училище2013" също имаше отворен финал и останах с усещането за нещо недовършено. Дано поне на Sassy Go Go му направят втори сезон.
- AniToСмарагдово сърце
- Брой мнения : 392
Дата на присъединяване : 07.03.2018
Години : 47
Местожителство : Пловдив
Пет 28 Юни - 9:54
Страница 2 от 2 • 1, 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите