Rosy Lovers (2014-2015)
Съб 20 Юни - 21:56
Rosy Lovers
Държава : Южна Корея
Година : 2015
Епизоди:52
Времетраене :x 63 min.
Жанр:Драма, Романтичен
Канал:MBC
Режисьор :Yoon Jae Moon
Субтитри:Руски ,Английски
В ролите : Lee Jang Woo ,Han Sunhwa ,Lee Mi Sook ,Yoon Ah Jung,Han Ji Sang
Година : 2015
Епизоди:52
Времетраене :x 63 min.
Жанр:Драма, Романтичен
Канал:MBC
Режисьор :Yoon Jae Moon
Субтитри:Руски ,Английски
В ролите : Lee Jang Woo ,Han Sunhwa ,Lee Mi Sook ,Yoon Ah Jung,Han Ji Sang
Резюме:Park Cha Dol е забавен и комуникативен млад човек, който се стреми да завърши успешно обучението си, за да си намери добра работа, с която да може да се грижи за своята майка. Но въпреки добрите си намерения, скоро разбира, че всичко не е толкова лесно, колкото му се струва.
Baek Jang Mi е второкурсничка в университет, изучаваща дизайн, самовлюбено богато момиче, страдащо от "синдрома на принцесата".
Park Kang Tae е по-големият брат на Cha Dol, който е напуснал работата си в престижна корпорация, за да изпълни мечтата си да стане кинорежисьор.
Baek Soo Ryun, по-голямата сестра на Jang Mi, има връзка с Park Kang Tae, за която родителите й не знаят.
Park Se Ra, сестра на Cha Dol, е жена, чиято цел е успешен брак с богат мъж, но постигайки я, е принудена да се разведе много скоро следсватбата си.
Baek Jang Mi е второкурсничка в университет, изучаваща дизайн, самовлюбено богато момиче, страдащо от "синдрома на принцесата".
Park Kang Tae е по-големият брат на Cha Dol, който е напуснал работата си в престижна корпорация, за да изпълни мечтата си да стане кинорежисьор.
Baek Soo Ryun, по-голямата сестра на Jang Mi, има връзка с Park Kang Tae, за която родителите й не знаят.
Park Se Ra, сестра на Cha Dol, е жена, чиято цел е успешен брак с богат мъж, но постигайки я, е принудена да се разведе много скоро следсватбата си.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите