Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Re: Mike He (Майк Хъ)
Сря 10 Апр - 0:28
Признавам си, че бях предубедена. Майк ме изненада страшно много. Харизмата, която всички усещаме, дяволития греховен поглед - това те покорява веднага. Убедих се, обаче, че Майк Хе може да играе и го прави го дяволски добре.
Спечели ме, факт. В "Любовта продължава" показа много лица - надменен, влюбен, наранен, разбира се да не забравяме и запазената му марка - "дяволския" поглед. Сега го гледам в "Love Contract", където е още много млад и показва коренно различно присъствие. Харесва ми, когато виждам развитие в актьорите. И този човек е пример за това.
Искам да попитам Hell Crew, като по-запозната.
Аз тепърва започвам да гледам филми/сериали с негово участие. Всичко на което съм попадала, четейки резюметата, е романтика. Има ли по-различни изяви? Участва ли някъде с по-сериозна роля, освен прекрасния любим на главната? Ако не, то си е чиста загуба за индустрията. Човека може много повече, сигурна съм.
И докато очакваме инфо за сериозни му роли, да се насладим на греховния му поглед, а?
Спечели ме, факт. В "Любовта продължава" показа много лица - надменен, влюбен, наранен, разбира се да не забравяме и запазената му марка - "дяволския" поглед. Сега го гледам в "Love Contract", където е още много млад и показва коренно различно присъствие. Харесва ми, когато виждам развитие в актьорите. И този човек е пример за това.
Искам да попитам Hell Crew, като по-запозната.
Аз тепърва започвам да гледам филми/сериали с негово участие. Всичко на което съм попадала, четейки резюметата, е романтика. Има ли по-различни изяви? Участва ли някъде с по-сериозна роля, освен прекрасния любим на главната? Ако не, то си е чиста загуба за индустрията. Човека може много повече, сигурна съм.
И докато очакваме инфо за сериозни му роли, да се насладим на греховния му поглед, а?
- Hell CrewПазител на съкровщето
- Брой мнения : 771
Дата на присъединяване : 15.01.2012
Години : 33
Местожителство : Благоевград
Пон 29 Апр - 16:45
Снимките на сериала "Marry a Rich Husband" започнаха. Ади сложи пикче на нея и Майк, на своята фейсбук страница.
這個可以當男朋友嗎?[疑问]帥不?洗翻不?
(Възможно ли е да бъде гадже? Красив ли е? Харесва ли ви?)
Сюжет:
В общи линии ще се разказва за богаташ (Майк), който има финансови проблеми и търси работа. Попада в една свинеферма, чиито собственик има дъщеря (Ади). Те също не са никак бедни и между двамата протагонисти започва да прехвърча съперническо напрежение.
За сега е разкрито само това като информация. Ако се появи нещо повече, ще пиша отново
這個可以當男朋友嗎?[疑问]帥不?洗翻不?
(Възможно ли е да бъде гадже? Красив ли е? Харесва ли ви?)
Сюжет:
В общи линии ще се разказва за богаташ (Майк), който има финансови проблеми и търси работа. Попада в една свинеферма, чиито собственик има дъщеря (Ади). Те също не са никак бедни и между двамата протагонисти започва да прехвърча съперническо напрежение.
За сега е разкрито само това като информация. Ако се появи нещо повече, ще пиша отново
Вто 30 Апр - 12:59
Започвам с това, че заглавието, което използвам за сериала не е оригиналното, затова очаквайте да бъде подменено всеки момент
Снощи се появиха още снимки, от снимачния процес на сериала. Направо е уникално, че ще гледаме Майк да се разхожда с прасенце, като негов приятел
Снощи се появиха още снимки, от снимачния процес на сериала. Направо е уникално, че ще гледаме Майк да се разхожда с прасенце, като негов приятел
- Spoiler:
Чет 2 Май - 18:58
Списание TVBS Weekly No.809 (30.04.13г.)
- Spoiler:
Пон 23 Дек - 20:39
Вечерта на Marc Jacobs
- Spoiler:
Сря 8 Яну - 21:02
Майк отново се откачи от военната служба. Този път изглежда, че завинаги се отърва с помощта на докторите. Последната му поява беше с Болин за откриването на нов фризьорски салон.
- Spoiler:
Пон 3 Мар - 20:01
Най-после имаме официална дата за сериала на Ади и Майк (Go, Single Lady) - 16.02.2014г. като все пак си оставят възможност да я променят отново. Ето и официалния трейлър и постер:
Освен този сериал от миналата седмица Майк е с нова продукция Тази година ще му се радваме повечко, а дано и с Рейне да го видим отново.
Име на сериала: Brave to say I love you
Протагонисти: Mike He и Alice Ko
Все още няма никаква информация какво ще представлява продукцията, но със сигурност ще се гледа. Ето и малко снимчици.
Освен този сериал от миналата седмица Майк е с нова продукция Тази година ще му се радваме повечко, а дано и с Рейне да го видим отново.
Име на сериала: Brave to say I love you
Протагонисти: Mike He и Alice Ko
Все още няма никаква информация какво ще представлява продукцията, но със сигурност ще се гледа. Ето и малко снимчици.
- Spoiler:
Дата на присъединяване : 13.03.2012
Вто 4 Мар - 0:22
И аз искам да го видя с Рейни, тази дама прави голяма химия с всички актьори, с които съм я гледала, а с Майк са ми любима двойка.Иначе бих гледала всичко с него