Ojakgyo Brothers (2011)
+5
neele
mayass
chorni
danko11
pavlina_
9 posters
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Ojakgyo Brothers (2011)
Пон 19 Яну - 21:03
И още информация. Както си мислех, пробемът е в окончателното преглеждане на редакцията, за да се изгладят различията между преводачите. Поемам задачата аз да го приключа и се надявам скоро да видите качени останалите епизоди. Остава да говоря и с отговорника по качването на сериала.
Пон 26 Яну - 21:39
Така... сериалът тече с пълна сила и се надявам да му се радвате, че става все по-интересно. Никога не съм предполагала, че ще харесам сериал от 58 епизода и че ще гледам всеки епизод с удоволствие.
Пон 26 Яну - 23:12
И аз съм така mayass не мога да отлепя поглед от него, мислех че по-нататък ще го развалят, а то по-интерсно става, после погледнх рейтинга му и направо само първите 3-ри епизода са на второ място всичко след това е на първо.... Направо е бетон Благодаря много за усилената ви работа и че ни позволихте да му се насладим
- white_galaxy21младши преводач
- Брой мнения : 56
Дата на присъединяване : 11.03.2013
Години : 32
Пон 26 Яну - 23:34
С всеки следващ епизод става все по-интересно. И аз никога не съм предполагала че ще гледам толкова голям сериал.
Благодаря много за превода!
Благодаря много за превода!
Вто 27 Яну - 8:08
Братята са уникални образи и сладури, формирането на любовните двойки е много добре пресъздадено, но най-любими са ми от родителите, майката Бок Джа, бабата и Йо Кьонг(майката на Ча Су Йонг). Имаше много забавни моменти. Чудя се дали да е в спойлер, не разкрива какво ще се случи в цялата история,но...
- Spoiler:
- Когато родителите на Су Йонг отидоха на гости на сватовете си неочаквах да се напият и да си кажат какви номера си погаждат. Смешно ми беше, когато баща й се оплака, че Йо Кьонг миела тоалетната чиния с четката му за зъби и после я връщала на място, а той си я ползвал, неподозирайки нищо.
Вто 27 Яну - 9:21
Дааааа всички са мноооого сладки но родителите избиха рибата хахахаха, още ми е смешно като се сетя за тази случка
Вто 27 Яну - 10:54
Тази сцена беше забавна, толкова бързаха да изпият чая.
И любимото ми, когато Бок Джа се напи посред бял ден и се развихри...
И любимото ми, когато Бок Джа се напи посред бял ден и се развихри...
Вто 27 Яну - 11:31
Да имаше много забавни моменти
- Ами когато малкия Те Пил се бъзикаше с Те Хи и Ча Ън за целувката на закуска хахаххаха :
- Камимладши преводач
- Брой мнения : 485
Дата на присъединяване : 12.12.2013
Години : 34
Местожителство : Трявна
Сря 29 Юни - 21:25
Изгледах наново това бижу. Първият път го гледах онлайн на английски, но видеото ми прекъсваше. Страшно симпатичен и мил сериал. Всички братя бяха уникални образи. По принцип избягвам да гледам сериали с много епизоди, но някой път като ми се иска да погледам нещо по-дълго. Препоръчвам го най-горещо. Въпреки че има всичко, което ме дразни в корейските сериали, този си струва гледането.
Съб 12 Ное - 22:12
Линковете са обновени, приятно гледане!
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите