Full House (2014)
+3
pavlina_
lazeto
Hell Crew
7 posters
- Hell CrewПазител на съкровщето
- Брой мнения : 771
Дата на присъединяване : 15.01.2012
Години : 33
Местожителство : Благоевград
Full House (2014)
Пон 20 Яну - 19:32
Woon nuk ruk tem barn/Пълна къща
[center]Страна: Тайланд
Година: 2014
Жанр: Романтична комедия
Епизоди: 20
Участват:
Mike Pirath Nitipaisankul as Mike D.Angelo
Aom Sucharat Manaying as Aom-am
Utt Uttsada Panichkul as Guy
Jane Janesuda Parnto as Mintra
Резюме:
[center]Страна: Тайланд
Година: 2014
Жанр: Романтична комедия
Епизоди: 20
Участват:
Mike Pirath Nitipaisankul as Mike D.Angelo
Aom Sucharat Manaying as Aom-am
Utt Uttsada Panichkul as Guy
Jane Janesuda Parnto as Mintra
Резюме:
Aom-am е наивна писателка, която е измамена от най-добрите си приятели, които й отнемат дори къщата. Изпаднала в безизходица в Корея, тя успява да вземе пари назаем от актьора Mike D.Angelo и да се върне в Тайланд. В опита си да си върне къщата, тя решава да сключи брачен договор с настоящия собственик на къщата, който се оказва самият Mike D.Angelo. Нейната жизнерадостна натура постепенно прави впечатление на актьора и взаимоотношенията между двамата започват да стават много лични.
Дата на присъединяване : 12.11.2011
Re: Full House (2014)
Съб 1 Фев - 10:24
- pavlina_Рубинен пламък
- Брой мнения : 3272
Дата на присъединяване : 09.09.2011
Години : 35
Местожителство : Тополовград
Нед 16 Фев - 18:18
Години : 30
Местожителство : http://radoslava20.alle.bg/%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8/
Сря 12 Мар - 16:58
кога е финала
- Hell CrewПазител на съкровщето
- Брой мнения : 771
Дата на присъединяване : 15.01.2012
Години : 33
Местожителство : Благоевград
Сря 12 Мар - 23:27
Nuest, очакваше се сериалът да приключи само с 18 епизода, но поради факта, че рейтинга е до тавана, ще има още. В момента, всички предполагат, че може да свърши на 20 или 24 епизод, но официална информация от страна на канал 3 няма. Когато излезе нещо, ще ъпдейтна информацията в първия пост, а до тогава приятно гледане
Дата на присъединяване : 22.08.2012
Години : 30
Местожителство : http://radoslava20.alle.bg/%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8/
Съб 15 Мар - 10:37
мерси сериалът е много як
- rdmnопитен преводач
- Брой мнения : 645
Дата на присъединяване : 31.12.2011
Години : 49
Местожителство : София
Нед 30 Мар - 11:28
Първият ми тайЛандски сериал и през цялото време се сещах за теб, Hell Crew
Абсолютната изненада за мен поради две причини. Първо от край време не харесвам корейската версия - три пъти опитвам да я изгледам и все заспивам след 6-та серия. Тук подходих със същата нагласа, въпреки, че реших в тона на всеобщата запаленост да му хвърля едно око, ей така, от обща култура. И си останах с две залепени очи. Рядко ми се случва в сериал да не предпочитам нечие присъствие. Тук и двамата главни ми се искаше да гледам постоянно, заедно и поотделно. Страшни сладури, уникални. Докато очаквах донякъде това (все пак бях подготвена за "химията"), то втората причина заради която с удоволствие изгледах тази "Пълна къща" бяха второстепенните герои - Гай и Мин. Корейските им колеги ми бяха меко казано неприятни, но тук са подбрани изключително чаровни актьори, което си е голям плюс.
Мисля, че излъгах за броя на причините - не бяха две, а три. Третата причина с удоволствие да гледам този сериал бяха сцените в Корея. Направих си една задочна екскурзия, която се надявам да повторя реално някой ден.
И в заключение, ако някой не е разбрал мнението ми - гледайте и се усмихвайте.
Абсолютната изненада за мен поради две причини. Първо от край време не харесвам корейската версия - три пъти опитвам да я изгледам и все заспивам след 6-та серия. Тук подходих със същата нагласа, въпреки, че реших в тона на всеобщата запаленост да му хвърля едно око, ей така, от обща култура. И си останах с две залепени очи. Рядко ми се случва в сериал да не предпочитам нечие присъствие. Тук и двамата главни ми се искаше да гледам постоянно, заедно и поотделно. Страшни сладури, уникални. Докато очаквах донякъде това (все пак бях подготвена за "химията"), то втората причина заради която с удоволствие изгледах тази "Пълна къща" бяха второстепенните герои - Гай и Мин. Корейските им колеги ми бяха меко казано неприятни, но тук са подбрани изключително чаровни актьори, което си е голям плюс.
Мисля, че излъгах за броя на причините - не бяха две, а три. Третата причина с удоволствие да гледам този сериал бяха сцените в Корея. Направих си една задочна екскурзия, която се надявам да повторя реално някой ден.
И в заключение, ако някой не е разбрал мнението ми - гледайте и се усмихвайте.
- manuelataмладши преводач
- Брой мнения : 171
Дата на присъединяване : 12.09.2011
Години : 39
Местожителство : Радомир
Full House (2014)
Вто 1 Апр - 18:01
Невероятен сериал! Започнах го с известни резерви, но ме увлече. В един момент започнах да го чакам онлайн и да го гледам без субтитри!
Получи им се такава страхотна химия, че ми доставяше удоволствие да ги гледам и без субтитри.
Този Майк караше и моето сърце да препуска! А Омем е такова сладко миньонче.
Получи им се такава страхотна химия, че ми доставяше удоволствие да ги гледам и без субтитри.
Този Майк караше и моето сърце да препуска! А Омем е такова сладко миньонче.
- milkyniКехлибарена камбанка
- Брой мнения : 95
Дата на присъединяване : 12.06.2013
Местожителство : Габрово
Пон 21 Юли - 0:03
Заради играта на актьорите с всяка изгледана серия потъвах в магията на любовта им. Частица от сърцето ми остана в сериала.
Майк (героят)- промяната в настроението му прилича на влакче на ужасите- в един миг ми идеше да крещя от кеф, заради милото му държание, в следващия -да му ударя шамар за врата заради детинско му държание.
Омем нито за момент не ме разочарова. Наивна с добро сърце; прощаваща въпреки болката , която и причиниха. Ако трябва да избирам щастието на някой от двамата, то ще е на Омем.
Нямаше ревове, тръшкания и тем подобни.
Писна ми да гледам " силни" момичета, които могат да се справят сами, а когато се появи мъж в живота им, вече са принцеси.
Майк (героят)- промяната в настроението му прилича на влакче на ужасите- в един миг ми идеше да крещя от кеф, заради милото му държание, в следващия -да му ударя шамар за врата заради детинско му държание.
Омем нито за момент не ме разочарова. Наивна с добро сърце; прощаваща въпреки болката , която и причиниха. Ако трябва да избирам щастието на някой от двамата, то ще е на Омем.
Нямаше ревове, тръшкания и тем подобни.
Писна ми да гледам " силни" момичета, които могат да се справят сами, а когато се появи мъж в живота им, вече са принцеси.
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите